Voor de 2e keer hier een bus gekocht en ingeruild. Technisch een prima auto. Punt van kritiek op degene die de auto had overgespoten; sommige deurrubbers niet goed teruggezet. Achterruitwissers ver... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Zeer tevreden met mijn aankoop! De service was goed en het contact met het bedrijf was prettig en professioneel. Alles is netjes en volgens afspraak verlopen. Ik ben blij met mijn bus en zou dit bedri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Opel Vivaro gekocht bij Pieter Preesman , geen garantie gepakt op het voertuig. Gelijk mee naar Spanje gereden , onderweg melding van motorstoring, toen naar garage gegaan in Spanje. Oorzaak : vacu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een nieuwe bedrijfsbus op het oog, leuk zaken kunnen doen, zo enthousiast over de verkoop bij bestelbus.nl dat ik er een week later bij het ophalen van de eerste bus gelijk voor nog een vervan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Zeiving 12, 4214 KT, Vuren, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
super snelle service, klant vriendelijk

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Super! Zeer vriendelijk, behulpzaam, begripvol.
Flexibel met het ophaling van bestelwagen alles verliep netjes en snel.
Zowiezo aanrader !!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Mijn 2e bus waar ik lekker mijn bedrijfvoering kan voortzetten.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Ik koop daar onderdelen voor mijn vrachtwagens en bussen. Ze hebben goede prijzen voor onderdelen. En je kunt ze snel kopen, je hoeft niet lang te wachten. Op die dag kwam ik voor een onderdeel en besloot even te kijken naar een minibus — een Sprinter voor mijn bedrijf. En diezelfde dag heb ik hem eigenlijk meteen gekocht. De verkoper was erg professioneel. Hij liet me de auto zien, ik maakte een proefrit en de auto beviel me. Kortom, de service was uitstekend. Zoals ze zeggen: ik kwam voor een onderdeel en vertrok met een onderdeel én een nieuwe auto. Bedankt voor de goede service.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
goede service, fijn alles geregeld. Jeroen, toffe kerel!
Fijne firma en alles proper in orde van aankoop tot
de afhaling, top!!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Perfecte klantbehandeling ervaren. De verkoper had veel geduld en dacht erg goed mee; zelfs tot aan bezorging van de gekochte bus aan toe. Super service! Hartelijk bedankt!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
De werkbus zou op een woensdag klaar staan, dan zou ik dinsdag een telefoontje krijgen of hij idd echt klaar was. Dinsdag geen telefoontje. Ik hun gebelt op woensdag ochtend. Smoesjes aan alle kanten, na een uur het antwoord, niet klaar maar vrijdag of maandag zou hij klaar staan. Vrijdag zouden ze me bellen of hij dan klaar stond. Vrijdag weer geen telefoontje gehad. Ik hun maandag weer gebelt. Toen kreeg ik te horen dat hij niet klaar was maar dat ze hem er met spoed tussen konden zetten bla bla. Dinsdag morgen eindelijk op kunnen halen.
Tijdens de aankoop een proefrit gedaan en daarna terug op terrein heb ik fotos rondom gemaakt.
Na ophalen zit er een schade veeg op de bumper (bestuurderskant voor) en is de rand van de dorpel (bestuurderskant achter) ingedrukt door verkeerd opkrikken/brug poot verkeerd eronder gezet.
Dit is gewoon niet hoe je zaken doet. Ik zal hier dan dus ook nooit meer terug komen.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Fijne contact met Pieter Dave Kroon, heel betrouwbaar snel en vakkundig. Aanrader!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Goed geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe bus. Ze verkopen veel bussen per dag maar toch nemen ze ruim de tijd voor persoonlijk advies.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Mijn 2de bestelbus hier aangeschaft.
Gewoon goed en eerlijk advies, en snelle service

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Mooie Fiat Ducato gekocht. Prettig en goed geholpen. Fijne communicatie. Flexibele aflevering en persoonlijke benadering.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Snel, duidelijke afspraken kunnen maken en de deal was zo gedaan. Zeer gecharmeerd van het thuis afleveren van de van. Ik raad dit bedrijf aan.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Geert is aardige man en sociaal en hij heeft alles duidelijk uitgelegd

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Veel storingsmeldingen in auto ineens.
alles midden oost frankrijk. Dat even oplossen…. viel niet mee. Contact gehad met de verkoper. Fijn geholpen.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Heb de auto ongezien gekocht en werd langsgebracht in zeer goede staat. Kunnen we vaker doen.