Banner for bestelbus.nl

bestelbus.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Voor de 2e keer hier een bus gekocht en ingeruild. Technisch een prima auto. Punt van kritiek op degene die de auto had overgespoten; sommige deurrubbers niet goed teruggezet. Achterruitwissers ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met mijn aankoop! De service was goed en het contact met het bedrijf was prettig en professioneel. Alles is netjes en volgens afspraak verlopen. Ik ben blij met mijn bus en zou dit bedri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Opel Vivaro gekocht bij Pieter Preesman , geen garantie gepakt op het voertuig. Gelijk mee naar Spanje gereden , onderweg melding van motorstoring, toen naar garage gegaan in Spanje. Oorzaak : vacu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had een nieuwe bedrijfsbus op het oog, leuk zaken kunnen doen, zo enthousiast over de verkoop bij bestelbus.nl dat ik er een week later bij het ophalen van de eerste bus gelijk voor nog een vervan... Näytä lisää

1. Autoliike
  2. Moottoriajoneuvot

Tietoja yrityksestä bestelbus.nl

Yrityksen kirjoittama

bestelbus.nl is één van de grootste onafhankelijke dealers op het gebied van gebruikte bestelbussen. Wij snappen hoe belangrijk de juiste bus is voor jouw onderneming. Daarom heb je bij ons de ruimste keuze uit alle merken bussen. Wij regelen ook jouw accessoires, opbouw en financiering. Óók voor starters.

Bij bestelbus.nl kun je direct langskomen om de bedrijfswagen van jouw keuze te bekijken. Met een voorraad van +700 bestelbussen van alle merken, bouwjaren en prijsklassen is er altijd een bus die past bij jou. Daarnaast hebben we bij ons kantoor in Vuren alles wat je zoekt rondom je nieuwe bedrijfswagen op één plek. Snel, voordelig en betrouwbaar.

Door onze ervaring en deskundigheid weten we bij bestelbus.nl waar we over praten. Daarnaast krijgt elke bestelbus bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV Nord. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Zo weet jij precies wat je koopt.

Bezoek onze website

Kaikki arvostelut

112 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

super snelle service

super snelle service, klant vriendelijk

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor de 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Veel veilige kilometers gewenst!

Super

Super! Zeer vriendelijk, behulpzaam, begripvol.

Flexibel met het ophaling van bestelwagen alles verliep netjes en snel.

Zowiezo aanrader !!

8. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel veilige kilometers en zien je graag weer in Vuren!

Toppers

Fijn geholpen en duidelijke afspraken

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor de positieve review. We wensen je veel veilige kilometers en graag tot ziens in Vuren!

Saanut 5/5 tähteä

Mijn 2e bus waar ik lekker mijn…

Mijn 2e bus waar ik lekker mijn bedrijfvoering kan voortzetten.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw 5-sterren review. We zijn blij dat u met uw nieuwe bus uw bedrijfsvoering weer goed kunt voortzetten. Veel veilige kilometers gewenst en graat tot ziens in Vuren!

Saanut 5/5 tähteä

Ik koop daar onderdelen voor mijn…

Ik koop daar onderdelen voor mijn vrachtwagens en bussen. Ze hebben goede prijzen voor onderdelen. En je kunt ze snel kopen, je hoeft niet lang te wachten. Op die dag kwam ik voor een onderdeel en besloot even te kijken naar een minibus — een Sprinter voor mijn bedrijf. En diezelfde dag heb ik hem eigenlijk meteen gekocht. De verkoper was erg professioneel. Hij liet me de auto zien, ik maakte een proefrit en de auto beviel me. Kortom, de service was uitstekend. Zoals ze zeggen: ik kwam voor een onderdeel en vertrok met een onderdeel én een nieuwe auto. Bedankt voor de goede service.

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Van een onderdeel naar een Sprinter. Klinkt als een geslaagde dag. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden over onze service. We zijn blij dat je tevreden bent en wensen je veel veilige kilometers!

goede service!

goede service, fijn alles geregeld. Jeroen, toffe kerel!

Fijne firma en alles proper in orde van aankoop tot
de afhaling, top!!

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Namens Jeroen bedanken we u voor het compliment. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Veel veilige kilometers gewenst!

Perfecte klantbehandeling ervaren

Perfecte klantbehandeling ervaren. De verkoper had veel geduld en dacht erg goed mee; zelfs tot aan bezorging van de gekochte bus aan toe. Super service! Hartelijk bedankt!

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor de 5-sterren review! Fijn om te lezen dat u onze service zo waardeert. We wensen u veel veilige kilometers en graag tot ziens in Vuren!

Saanut 1/5 tähteä

Nooit meer bij Kleyn.

De werkbus zou op een woensdag klaar staan, dan zou ik dinsdag een telefoontje krijgen of hij idd echt klaar was. Dinsdag geen telefoontje. Ik hun gebelt op woensdag ochtend. Smoesjes aan alle kanten, na een uur het antwoord, niet klaar maar vrijdag of maandag zou hij klaar staan. Vrijdag zouden ze me bellen of hij dan klaar stond. Vrijdag weer geen telefoontje gehad. Ik hun maandag weer gebelt. Toen kreeg ik te horen dat hij niet klaar was maar dat ze hem er met spoed tussen konden zetten bla bla. Dinsdag morgen eindelijk op kunnen halen.

Tijdens de aankoop een proefrit gedaan en daarna terug op terrein heb ik fotos rondom gemaakt.
Na ophalen zit er een schade veeg op de bumper (bestuurderskant voor) en is de rand van de dorpel (bestuurderskant achter) ingedrukt door verkeerd opkrikken/brug poot verkeerd eronder gezet.

Dit is gewoon niet hoe je zaken doet. Ik zal hier dan dus ook nooit meer terug komen.

30. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring rondom de aflevering niet naar verwachting is verlopen. Dit is niet de service die wij willen bieden. Inmiddels heeft u dan ook contact gehad met uw verkoper om samen tot een passende oplossing te komen. Wij hopen dat het contact met de verkoper heeft geleid tot een oplossing waarmee u alsnog met een positief gevoel gebruik kunt maken van uw bus en wensen u veel veilige kilometers.

Saanut 4/5 tähteä

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Dank voor uw review, we zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Graag tot ziens!

Saanut 5/5 tähteä

Al 20 jaar trouwe klant bij Kleyn!

24. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw 5-sterren review, het vertrouwen en de fijne samenwerking door de jaren heen. Wij kijken er naar uit om u ook in de toekomst te verwelkomen in Vuren!

Fijne contact met Pieter Dave Kroon

Fijne contact met Pieter Dave Kroon, heel betrouwbaar snel en vakkundig. Aanrader!

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Namens Pieter Dave bedankt voor de 5-sterren review! Wij wensen u veel veilige kilometers met uw bus en graag tot ziens in Vuren.

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb geen banden gekregen

Ik heb geen banden gekregen

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat uw ervaring niet naar wens was. Inmiddels heeft u contact met uw verkoper om samen tot een passende oplossing te komen. We doen ons best om u alsnog naar volle tevredenheid te helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpen bij het aanschaffen van…

Goed geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe bus. Ze verkopen veel bussen per dag maar toch nemen ze ruim de tijd voor persoonlijk advies.

4. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent bij de aanschaf vanuw nieuwe bus. Veel veilige kilometers gewenst!

Mijn 2de bestelbus hier aangeschaft

Mijn 2de bestelbus hier aangeschaft.
Gewoon goed en eerlijk advies, en snelle service

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service. Veel veilige kilometers en graag tot ziens in Vuren.

Mooie Fiat Ducato gekocht

Mooie Fiat Ducato gekocht. Prettig en goed geholpen. Fijne communicatie. Flexibele aflevering en persoonlijke benadering.

27. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw Fiat Ducato en onze service. Wij wensen u veel veilige kilometers en graag tot ziens!

Snel met super service

Snel, duidelijke afspraken kunnen maken en de deal was zo gedaan. Zeer gecharmeerd van het thuis afleveren van de van. Ik raad dit bedrijf aan.

26. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw review, we zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Veel veilige kilometers gewenst en graag tot ziens in Vuren!

Fijn geholpen

Veel storingsmeldingen in auto ineens.
alles midden oost frankrijk. Dat even oplossen…. viel niet mee. Contact gehad met de verkoper. Fijn geholpen.

2. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Vervelend om te horen dat je onderweg storingsmeldingen kreeg en dan ook nog eens in Frankrijk. Gelukkig heb je goed contact gehad met onze verkoper en ben je goed geholpen. Bedankt voor het delen van je ervaring en nog veel veilige kilometers gewenst.

Saanut 5/5 tähteä

Heb de auto ongezien gekocht en werd…

Heb de auto ongezien gekocht en werd langsgebracht in zeer goede staat. Kunnen we vaker doen.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Hartelijk dank voor uw vertrouwen! Fijn om te horen dat de auto in goede staat is afgeleverd en dat u tevreden bent. Veel veilige kilometers gewenst!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin