Voor de 2e keer hier een bus gekocht en ingeruild. Technisch een prima auto. Punt van kritiek op degene die de auto had overgespoten; sommige deurrubbers niet goed teruggezet. Achterruitwissers ver... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Zeer tevreden met mijn aankoop! De service was goed en het contact met het bedrijf was prettig en professioneel. Alles is netjes en volgens afspraak verlopen. Ik ben blij met mijn bus en zou dit bedri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Opel Vivaro gekocht bij Pieter Preesman , geen garantie gepakt op het voertuig. Gelijk mee naar Spanje gereden , onderweg melding van motorstoring, toen naar garage gegaan in Spanje. Oorzaak : vacu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een nieuwe bedrijfsbus op het oog, leuk zaken kunnen doen, zo enthousiast over de verkoop bij bestelbus.nl dat ik er een week later bij het ophalen van de eerste bus gelijk voor nog een vervan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Zeiving 12, 4214 KT, Vuren, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Quick responses, good prices, the duth staff is very nice.
Also, they send you Christmas gifts 😁

Vriendelijke personeel
Snel deal gesloten
Mvg Mikaeltrans MT

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Opel Vivaro gekocht bij Pieter Preesman , geen garantie gepakt op het voertuig.
Oorzaak : vacuümpomp moet vervangen worden kosten € 664,40 excl btw
Ik heb hierover met Pieter gebeld en hij vertelde me gelijk dat we deze kosten zullen delen . Dat vind ik dus super fair opgelost

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Zeer vriendelijk en constructief geholpen en helemaal tevreden met de aankoop. Bedankt!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Goed geholpen door de verkoper Pieter Preesman. Afspraken netjes nagekomen en afleveren was ook goed en netjes. Bedankt voor de goede en snelle service. M.v.g. Feike de Looff.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Betrouwbare Bedrijf, met heel goede en netjes personeel.👍🏻👍🏻

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
We hebben een prachtige Peugeot Expert, nagenoeg in nieuwstaat, aangeschaft als uitbreiding van het wagenpark van ons bedrijf.
We zijn door de verkopers Maarten bij de bezichtiging en Pieter bij de aankoop meer dan uitstekend geholpen, alle waardering daarvoor.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Bestelbus gekocht met laadklep bij Bestelbus.nl. Ik werd vriendelijk ontvangen en geholpen met de keuzemogelijkheden. Goede prijs gekregen; tevreden met de bus. Probleempje achteraf werd ook na overleg opgelost.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Kort en netjes afgehandeld.
Snelle service en duidelijk

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Netjes en prima behandeld!Goede afwikkeling! Ik ben zeer tevreden en heb een mooie bus voor mijn taxi bedrijf!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Het vaststellen van mijn wensen , resulteerden zeer snel in een aantal mogelijke bestelbussen. Waarna ik zeer snel de juiste voor mij gevonden heb, samen met de verkoper. De administratieve afhandeling ging ook zeer snel. Ook de financieringsaanvraag was aangenomen terwijl ik nog bij de verkoper in zijn buro zat. Dat alles is goed voor een dikke 10.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
superfijn geholpen door Jeroen om mijn wens te vervullen voor een v6 sprinter. Jeroen liet me tot 2 keer toe een proefrit maken, waardoor ik overtuigd was om de bus te kopen. Ook heeft Jeroen netjes voor de APK gezorgd, waardoor ik veilig de weg op kon. Al met al wederom zeer tevreden en keurig geholpen! Nogmaals dank.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Nagelnieuwe elektrische Renault E Tech gekocht, daarop ingeruild een VW Crafter 2.0 diesel. Prettige onderhandeling, gezien de markt nette prijs voor m n gebruikte bus, en een hele mooie korting op de splinternieuwe bus! Afhalen/omruilen ging ook gesmeerd.