Wij hebben een zeer goede ervaring na aankoop van onze lancia Ypsilon De heer Berendsen een harstike aardige man Hartelijk vriendelijk en betrouwbaar Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto Wij w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vriendelijke ontvangst Vriendelijk en netjes personeel Eerlijke auto handel Meedenkend Goede service Kortom een aanrader en wij zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst! Vr.groet fam.laanstra surh... Näytä lisää
Met Berendsen is het prima samenwerken. Wij hebben specifieke eisen voor onze werkkleding en in de aanloop naar het huidige contract bleek weer de grote meewerkzaamheid om kleding te kunnen bieden di... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
U heeft met Berendsen een partner in huis, die uw behoefte invult op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidskleding, industrieel absorptiemateriaal, cleanroomkleding, schoonloopmatten en hygiëneproducten.
Pieter Calandweg 2, 6827 BK, Arnhem
- 0800 - 2373637
- info@berendsen.nl
- www.berendsen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
bedrijfskleiding
Prima dienstverlening, meedenkend, oplossend, klantgericht

Vastaus yritykseltä Berendsen
Goede en snelle service en oplossingsgericht
Goede en snelle service en oplossingsgericht.

Afspraak is afspraak
De afspraken die op papier worden vastgelegd wordt zonder meer nagekomen. Zij volgen het uitstekend op. Ook de latere vragen en wensen wordt adequaat op gereageerd. De heer Richard de Jong met zijn Sales team mogen van mij een pluim hebben

Poetsdoeken van Berendsen
Altijd stipt volgens de afspraak

Poetsdoeken
Nooit problemen,doeken komen schoon retour, aardige chauffeurs, TOP

Kwaliteit
Berendsen staat voor kwaliteit.
Het wassen, bezorgen en service zijn prima.
Ook denken ze mee met jouw onderneming en belangrijk voor ons is dat een landelijke dekking hebben

Vastaus yritykseltä Berendsen
Goed tevreden over de medewerking en afhandeling van mijn vragen
Ik ben erg tevreden over de samenwerking

Vastaus yritykseltä Berendsen
Kwalitatieve goede dienstverlening op maat
Correcte levering. Samenwerken met bescheiden, voorkomende en correcte berendse medewerkers. Zowel langs de weg als op kantoor / telefoon.

Vastaus yritykseltä Berendsen
Goede service, goede kwaliteit en denken goed mee
Erg tevreden over berendsen! Makkelijk contact te krijgen met klantenservice en je wordt direct geholpen. Je krijgt een vast contactpersoon en die denkt goed mee met de service die je als bedrijf nodig hebt. De producten en werkkleding zijn van goede kwaliteit en de facturering verloopt prima. Alles lijkt goed met elkaar samen te werken.

prima werk , chauffeur super
zou iedereen Berendsen aanbevelen,super service

altijd een schone mat !
wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit en over de bezorger !
Top !