Overzichtelijke site met uitgebreid assortiment. Snelle levering en goede prijs. Wordt duidelijk op de hoogte gehouden. Heb rond juni 2026 2 bestellingen voor het eerst geplaatst en ben zeer tevr... Näytä lisää
Airco besteld, alleen tijdens het afrekenen was de prijs ineens veel hoger dan op de website. Wel besteld aan de hogere prijs, want airco's zijn schaars in deze (en aankomende) hitte. Contact opgeno... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestelling: GC-200039812 (4-7-2026) Slechte klantenservice. Er is iets misgegaan met onze bestelling. De klantenservice was slecht bereikbaar en de communicatie verliep moeizaam. Uiteindelijk w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
ik heb een shop in de buurt van een landelijke keten mr daar is wijnig op voorraad ergerlijk is dat hier nog niet meegemaakt
Yrityksen kirjoittama
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-8894444. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25, 5048AN, Tilburg, Hollanti
- 0138894444
- info@gereedschapcentrum.nl
- gereedschapcentrum.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
snelle levering bij andere bedrijven veel niet op voorraad
Prima firma
Snelle levering, goede prijzen en groot assortiment DeWalt producten.
Ik ben 50 jaar en bestel al jaren veel online en dit is het eerste bedrijf (!!!) dat ik heb meegemaakt dat een verzending fatsoenlijk hufterproof inpakt zodat het bestand is tegen die malloten van de bezorgdiensten.
Bestelling: GC-200039812 (4-7-2026)
Bestelling: GC-200039812 (4-7-2026)
Slechte klantenservice. Er is iets misgegaan met onze bestelling. De klantenservice was slecht bereikbaar en de communicatie verliep moeizaam. Uiteindelijk werden de retourkosten, die het gevolg waren van deze fout, bij ons in rekening gebracht. Slechte service...
Reactie op het antwoord van Gereedschapcentrum:
Dit klopt niet. Wij hebben niet gereageerd op een no-reply e-mailadres, maar op het algemene info e-mailadres van jullie klantenservice (4 juli 2026 om 13:20 uur). Via ditzelfde e-mailadres heeft de verdere communicatie later ook gewoon plaatsgevonden.
Neem verantwoordelijkheid voor de gemaakte fout en de onterecht bij ons in rekening gebrachte retourkosten.

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Overzichtelijke site met uitgebreid…
Overzichtelijke site met uitgebreid assortiment.
Snelle levering en goede prijs.
Wordt duidelijk op de hoogte gehouden.
Heb rond juni 2026 2 bestellingen voor het eerst geplaatst en ben zeer tevreden over het gehele geheel, van het zoeken op de site tot levering aan huis.
Beetje jammer dat er geen spuitmondjes…
Beetje jammer dat er geen spuitmondjes en zuigertjes bij de kitkokers zaten
Perfect
Perfect, alles op voorraad en wordt gelijk verstuurd!
Ongelofelijk snelle levering.
Ongelofelijk snelle levering.
Verkeerde producten leveren
Bij een bestelling bleek de kwaliteit van gereedschap slecht.. dat kon ik retourneren, waarbij de kosten van retourneren later aan mij terug zou worden betaald.. niet dus.. maarja neem je verlies.. het andere product dat ik retourneerde was de verkeerde en ipv de goeie kreeg ik gewoon weer de verkeerde.. na een maand kreeg ik €1,19 van ze..

Zeer netjes
Dit is gewoon niet meer normaal....vanmorgen iets besteld ..3euro nog iets betaald en savonds bezorgd voor een goeie prijs. Goed verpakt.... Echt....chapeau
Rampzalige service traject doorlopen
Ik had nooit gedacht dat een defecte slijptol mij meer tijd zou kosten dan sommige verbouwingen die ik uitvoer voor klanten.
Mijn Festool slijptol begon te haperen en is ter reparatie opgestuurd. Wat volgde was een garantieproces dat inmiddels maanden duurt.
De eerste reparatie duurde ongeveer vijf weken. Omdat ik nauwelijks updates kreeg, moest ik zelf voortdurend naar de status vragen. Toen de machine terugkwam, bleek het probleem nog exact hetzelfde te zijn. Pas nadat ik videobeelden van de storing had gestuurd, werd erkend dat er daadwerkelijk iets mis was.
De machine mocht opnieuw worden opgestuurd. Ook tijdens dit tweede traject moest ik zelf steeds achter informatie aan. Uiteindelijk kreeg ik zelfs te horen dat Gereedschapcentrum mijn machine niet had ontvangen en dat ik zelf maar moest uitzoeken waar deze gebleven was.
Na eigen onderzoek bleek uit de PostNL-gegevens dat het pakket al rond 3 juni was afgeleverd. Uiteindelijk bleek Gereedschapcentrum de machine gewoon in bezit te hebben, maar intern verkeerd geregistreerd.
Wat mij daarbij vooral stoorde, was dat ik vervolgens een verhaal kreeg dat de postbode die dag pas langs zou zijn geweest. Dat terwijl de track & trace al lang liet zien dat het pakket weken eerder was bezorgd. Op dat moment moest ik opnieuw bewijzen wat er was gebeurd, terwijl de feiten al bekend waren.
Nog opmerkelijker vond ik dat hiervoor uiteindelijk geen excuses zijn gemaakt. Na twee reparatietrajecten, maanden vertraging, een verkeerd geregistreerd pakket en aantoonbaar onjuiste informatie richting de klant, werd er geen verantwoordelijkheid genomen voor wat er mis was gegaan.
Wat mij het meest stoort is niet de defecte slijptol. Apparatuur kan kapot gaan. Het probleem is de manier waarop dit dossier is behandeld: slechte communicatie, administratieve fouten, geen eigenaarschap en telkens een klant die zelf achter de feiten aan moet.
Na twee reparatietrajecten, maanden vertraging en veel verloren tijd is het probleem nog steeds niet opgelost. De machine is teruggestuurd en ik mag het nu zelf verder met Festool uitzoeken.
Wat het extra teleurstellend maakt: ik heb de afgelopen jaren voor ongeveer €6.000 aan gereedschap bij Gereedschapcentrum gekocht. De compensatie voor dit hele traject? €8 korting op een volgende bestelling. Dat voelde niet als een serieuze erkenning van de overlast, maar eerder als een symbolisch gebaar om het dossier af te sluiten.
Mijn conclusie: de prijzen lijken soms aantrekkelijk, maar zodra je afhankelijk wordt van service of garantie, blijkt pas wat een leverancier waard is. Voor mij reden genoeg om voortaan liever bij Bouwmaat of Isero te kopen. Daar betaal ik misschien iets meer, maar goede service blijkt uiteindelijk veel meer waard dan een lage prijs.
Voor mij was dit de laatste aankoop bij Gereedschapcentrum.
Excellent Communication
Excellent delivery time, and really good communication skil with clients. Totally recomend, Totally,gonna buy again from here. Top.

Vastaus yritykseltä Gereedschapcentrum
Duidelijke internet site en goede…
Duidelijke internet site en goede uitleg over producten via filmpjes op internet en goede prijs product.

Levertijd en prijs
Heel goed geholpen en geïnformeerd
Heel goed geholpen en geïnformeerd
Goed geregeld
In het begin was ik wat huiverig om online gereedschap te bestellen, inmiddels heb ik al een aantal dingen besteld en ook netjes geleverd gekregen. Bedankt gereedschapcentrum.

Top!
Bestelling van de website ging zeer makkelijk en de levering was al meteen de volgende dag. Het gereedschap in goede orde ontvangen. Top!
Makkelijk met bestellen.
Makkelijk met bestellen.
Goede service.
Snel verzonden.
Top!
Prettig bestellen
Makkelijke website, snelle levering. Product voldoet geheel aan de verwachting. Prijs kwaliteit verhouding is super. Aanrader om bij Gereedschap centrum te bestellen👍
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.