Spektakulær udsigt. Meget fin service. Mad middel med pil ned. Slet ikke 800 kr værd for 4 retter. Vin menu katastrofal. Et glas grumset rosé, som smagte af saftevand. 1 glas udrikkeligt grumset h... Näytä lisää
En fantastisk spise oplevelse på toppen af LightHouse Aarhus d. 18.05 Super betjening. Ikke for meget, ikke for lidt - men lige tilpas med opmærksomhed fra tjenernes side. Mad og vin blev intr... Näytä lisää
Stor oplevelse endnu en gang
Endnu et virkelig fint besøg på Bavn, hvor alt spillede max. Smukkeste udsigt, fantastisk lokale, sødt og venligt personale og ikke mindst lækker lækker julefrokost-menu. Vi føler os altid i bedste hænder hos Bavn og vi glæder os allerede til næste gang.
Fantastisk oplevelse
Restauranten har en hyggelig og afslappet atmosfære + en fantastisk udsigt. Super lækker mad både visuelt og smags mæssigt. Dygtige og høflige tjenere. Total en fantastisk oplevelse.
Katastrofal vin
Spektakulær udsigt.
Meget fin service.
Mad middel med pil ned. Slet ikke 800 kr værd for 4 retter.
Vin menu katastrofal. Et glas grumset rosé, som smagte af saftevand. 1 glas udrikkeligt grumset hvidvin. Et glas Nebbiolo som ikke smagte som sådan, men var ca 10 grader varm, så vinen kunne slet ikke smages.
Hvis man tager på Bavn, hvilket jeg ikke vil anbefale, så bestil vin fra kortet, ikke vin menu.
Stor skuffelse
Min søster havde reserveret til mig og mine to piger og hende på øverste etage og da vi så kom så fik vi at vide at vi skulle være nede i stueetagen det var jo lidt en streg i regningen efter som vi vil glæde os til at komme op vi tog så alligevel elevatoren som kostede dyrt ikke kun fylde elevatoren det per person vi skulle betale 120 kr. vi kunne ikke komme direkte vi skulle gå igennem parkeringskælderen fordi at der var ombygning så kommer vi ned og skal spise der får vi forret med croissanter som var lavet som en dessert croissant det vil sige en sød en med hønsesalat det passede ikke ret godt sammen så bestilte nogle af os bøf og den skulle være vel den var fuldstændig rå en halv centimeter fra kanten så man kunne kun spise kanten det sagde vi så til tjeneren han var fuldstændig ligeglad så ikke nogen kompensation for det eller en anden bøf eller ned i prisen til kødet stod der at der var Pinde pomfritter det var dem som man køber i en pose og så var der måske 20 af dem i en lille skål og tjeneren var overhovedet ikke serviceminded det var faktisk en rimelig stor skuffelse og vi havde virkelig set frem til at vi skulle sidde oppe og kigge ud over udsigtenmen vi sad bag ved et meget bred gardin i stueetagen men der var ikke noget med at der var kompensation for noget som helst sådan var det bare blev der sagt ikke anbefalet herfra
Shitty service.
Shitty service.
Jeg har aldrig følt mig så UVELKOMMEN før!
Tjenerne var så ubehøvlede og fuldstændig ligeglade med os.
Jeg vil ALDRIG anbefale sådan et sted.
Men jeg vil i stedet anbefale Den Tiende/Den Fede drue, for en fantastisk service, menu, drinks og også udsigt, hvis man vil et tilsvarende sted på Aarhus Ø.
Smag, stil og spektakulær udsigt
Afslappet besøg på denne perle af en restaurant – og det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Retterne var velsmagende og smukt anrettet – hver bid bar præg af kærlighed til råvarerne og kreativitet i køkkenet.
Betjeningen var varm, imødekommende og opmærksom uden at være påtrængende. Man følte sig virkelig velkommen fra første øjeblik.
Og så udsigten... wow. Med panoramaudsigt over vandet, naturen eller byens tage (afhængigt af placeringen), føltes det som at spise midt i et postkort.
Super god oplevelsen
Super god oplevelsen. Fantastisk mad og vinmenu - alt sammen serveret i unikke omgivelser af kompetent, serviceorienteret personale. Absolut værdi for pengene på Bavn. Go’ sommer 😊
Forfærdelig oplevelse
Vi var en gruppe på 44 personer, der havde købt en pakkeløsning med besøg på øverste etage. I invitationen stod der, at vi skulle have frokost på Restaurant Bavn øverst oppe, men da vi mødte op, fik vi at vide, at det var på Brasserie Bavn på 1. sal. Det ville vi da også kunne acceptere, hvis der blev serveret god mad. Maden var under al kritik. Vi fik alle crossant med hønsesalat. Man vil få bedre crosssant med fyld de fleste steder i Århus. Derefter pumpekandekaffe med 1 småkage. Kaffen var udrikkelig. Var bitter, som om det har stået meget længe i termokanden. Derefter var der rundvisning i kælderen, hvor der blev fortalt om Århus Bugten. Alt dette kostede 500 kr. Hvilket er under AL kritik. Hvis maden havde været en god oplevelse, kunne vi acceptere prisen.
Dårlig tjener oplevelse
Vi fik frokost på den hyggelige restaurant Bavn med flot udsigt. Tjenerens manglende professionalisme ødelagde desværre min oplevelse. Jeg bad om en fadøl med almindelig pilsner smag, men fik en grumset udseende øl. Jeg spørger, om han har givet mig en hvedeøl, da jeg kan se at nabo bordet har fået serveret en helt klar øl. Nej, siger tjeneren, din øl er den samme øl som ved nabo bordet, hvilket er meget usandsynligt, tænker jeg, da min øl er grumset i farven og smager af hvede øl. Min mor bestilte et glas hvidvin, som viste sig at være 30 kr dyrere end den hun havde bestilt fra kortet. Tjeneren var også ved at bære min mors tallerken ud, før hun var færdig med at spise. Ærgerligt for det er et fantastisk sted, men til de priser kunne der godt strammes op på betjeningen.
Frokost d.7.2.25
Det er en meget hyggelig restaurant og venligt personale.
Vi fik 2 tærter med laks og en rejemad
Meget lækkert
Så kom vi til friteret æg på kål, en stor skuffelse en gang grøn eller palmekål med et æg ovenpå til 155 kr!!!!!
Havde forventet en mere avanceret udgave til den pris.
Min mand fik en tatarmad, en særdeles skrabet udgave, der må være grænser for, hvor lidt man severer til 185 kr. Nu har vi prøvet restauranten og giver vores erfaringer videre.
Else Margrete Jensen og Søren Karlsen
Bavn Brasserie på 1
Bavn Brasserie på 1. Sal i Lighthouse laver det mest fantastiske mad! Service er i top klasse, sød og nærværende betjening.
Kan varmt anbefales og med skønt kig direkte ud på vandet:)
Uvelkomne og dårlig kommunikation
Vi følte os virkelig uvelkomne
Da vi bookede frokost, var vi i kontakt med restauranten for at spørge til, om man kunne have børn med. Det kunne man sagtens og der var både højstole og børnemenu. Desværre var det en lidt anden oplevelse, da vi var der, hvor det virkede til, at det var et irritationsmoment, at der var børn med.
Derudover blev vi kontaktet aftenen inden vores besøg, fordi restauranten gerne så, at vi havde valgt menu på forhånd. Det vil sige at vi skulle bruge uforholdsmæssigt meget tid på at koordinere menuer (allergener, præferencer osv) i en stor gruppe, på en lørdag aften, under 24 timer inden vores besøg. Da vi så ankommer, skal vi i øvrigt lige betale 1400 for gruppen, for overhovedet at komme op med elevatoren(?!)
Maden var alt i alt OK, men både forret og dessert var en kedelig omgang.
Og så blev vi i øvrigt næsten vippet af stolene, så snart vi havde taget sidste bid.
Sikke en ærgerlig oplevelse, som vi alle havde set virkelig meget frem til at dele med hinanden.
Har aldrig følt os så uvelkommen som…
Har aldrig følt os så uvelkommen som gæster på en resturant.
Vi skulle bare lige have en hurtig øl, efter at have nydt den smukke udsigt. Fik af vide at det kunne vi sagtens , bare vi rykkede ud ved 17:30 Restauranten så spændende ud, her kunne vi da godt tænke os at spise en gang,
Vi bad om en menu, og oplyste også at det ikke var fordi vi skulle spise idag, men bare for at se hvad de havde til en anden god gang
De blev vendt øjene af os og " ok da så i kan da godt få LOV at kikke på menuen" 16:50 vente tjeneren til bage " nå er i færdige med at kikke menuerne blev nærmest revet ud af hånden på os , "så må jeg bede jeg at rykke
ud af restauranten" jamen så måtte vi da forlade to halvt færdige fadøl til 140 kr. Nå ja + det koste ca 2 * 148 kr bare at komme der op .
Maden er ikke kun det der tæller når man går ud og spise, oplevelsen at at føle sig værdsat som kunde er også vigtigt
Nej tak herfra , vi bruger sku de 4000 kr et andet sted
Fint sted for et selskab
Fint sted for et selskab, god mad og servering.
Som hørehæmmet er akustikken vigtig for mig, og den var perfekt.
Smukkeste venue
Smukkeste venue, venlig og opmærksom betjening. Frokosten blev indtaget på toppen af Lighthouse; en æstetisk smuk servering, men desværre udeblev smagsoplevelsen for vores smagsløg. En kedelig/tør croissant med fyld samt en smagsløs æggekage - synes ikk pris og kvalitet hænger sammen; lidt dyrt og lidt skuffet. 😊
Fantastisk aften med en brat afslutning
Maden, stemningen og udsigt var helt i top. Tjenerne var kyndige, opmærksomme og leverede service med et smil på læben hele aftenen. Eneste minus, og det er trods alt et stort et, var at på hjemmesiden står der at der er åbent til kl 23 om fredagen.
Køkkenet lukker før, det var også anført på hjemmesiden og vi blev gjort opmærksomme på det da kl nærmede sig 'sidste omgang', hvilket var fint.
Stor var vores overraskelse da vi kl 22.30 får at vide at restauranten lukkede og vi fik udleveret vores jakker.
Vores taxa var forudbestilt til kl 23 og det var en relativt kold aften.
En fantastisk oplevelse
Hvis du ikke allerede har været forbi Brasserie Bavn på 1. salen i Lighthouse, så se at komme afsted. Du vil ikke fortryde.
Fantastisk mad og drikke, hyggelige og smukke lokaler, imødekommende og behagelig betjening, samt en afslappet stemning krydret med en helt unik udsigt.
En fantastisk spise oplevelse på toppen…
En fantastisk spise oplevelse på toppen af LightHouse Aarhus d. 18.05
Super betjening.
Mad og vin blev introduceret med professionalisme.
Et lille aber dabei - det undrer mig, at der skal betales entre i form af et elevator gebyr for at komme på restaurant.
Fantastisk middag
Bavn har restauranten åben fredag og lørdag hvor menuen er fastlagt. Den bestod af 6 spændende servringer med rødtunge som hovedret. Det kan være vanskeligt for mange mennesker at trancere en fisk men vupti tjeneren var der og klarede det med et snuptag. Simpelt hen en lækker detalje.
Og så er udsigten simpelt hen fantastisk
Har holdt en fest på Bavn Brasserie:
Har holdt en fest på Bavn Brasserie:
Maden var fremragende
Betjeningen var i top
Lokalerne var hyggelige og med udsigt til havnen
Prisen var fair
Forhåndsaftalerne mht. mad og priser blev overholdt til punkt og prikke
Kan varmt anbefales