1. Keittiötarvikkeet
  2. Lastentarvikekauppa

Hos Lillekok laver vi udstyr, der gør det nemmere (og sjovere) at lave madpakker. Ikke fordi madpakken skal være perfekt – men fordi den gerne må være noget, børn faktisk glæder sig til at åbne, og som forældre rent faktisk kan overskue, right? Vi laver produkter, der holder (altså som virkelig holder), og som gør det nemmere at sende børnene afsted med mad, de rent faktisk har lyst til at spise <3 Ingen plastikmadkasser - ingen kedelige rugbrødsmadder dag efter dag. Bare lækre, holdbare løsninger – og inspiration til madpakker, der både gør børnene glade og hverdagen liiidt lettere.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Den eneste madkasse vi behøves!

Hurtig levering, god kundekontakt, og et produkt der lever op til forventningerne! Vi bruger nu kun madkassen fra Lillekok da den holder maden separeret og tæt lukket i en stålmadkasse der ovenikøbet kan komme i opvaskeren 🤭 Jeg kan klart anbefale lillekok

11. maaliskuuta 2026

Jeg er virkelig glad for vores…

Jeg er virkelig glad for vores termobeholdere! Vores børn var trætte af rugbrødsmadder og derfor har det været en stor succes, at vi nu kan variere med varme retter i madpakken i løbet af ugen! De fungere også super til fx yoghurt og chiagrød 👍🏼☺️

9. maaliskuuta 2026

De holder alt inde, varme, kulde og væske ❤️

Termobeholderne er af fantastisk kvalitet og der står at de tåler opvaskemaskine OG DET GØR DE!!
Jeg laver madpakker til 3 børn om dagen og de er slet ikke til brød, men det at jeg kan give dem varm mad med er bare lykken. Den holder også væsker inde, som yoghurt og supper. Det er fedt, når man har 2 på 8 år, der smider rundt med deres tasker.

Vi mistede en lille dims til den ene af dem, så skrev jeg til lillekok og de er så søde at de har sendt en ny på deres regning.

Det er ikke sidste gang jeg benytter dem.

14. marraskuuta 2025

Termobeholderen kan anbefales

Jeg kan ikke få alm. rugbrød i mine børn, så lillekoks termobeholdere har reddet madpakkerne. Det er så nemt at varme en rest fra aftensmaden dagen før og så kan børnene få lunt mad til frokost. Det elsker de 😍

31. lokakuuta 2025

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter, vi er svært begejstrede for termobeholderne til koldt og varmt, men også for madkasserne, som er overskuelige for børn selv at fylde pga. de mange rum. Og hurra for at frugtsaft, dressing mm. ikke ryger rundt imellem rummene!

23. lokakuuta 2025

Hurtig levering

Jeg har lige modtaget 2 Termo madbeholder, jeg ser frem til at prøve dem af.
Hurtig levering 🙂

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lillekok

Tusind tak for din anmeldelse Helene <3 Vi håber, at I bliver glade for dem.

Fantastiske produkter!

Fantastiske termobeholdere og super smukke og funktionelle madkasser, intet mindre!!

Begge mine piger bruger dagligt både termobeholder og madkasse til deres skoledag og har ofte en varm rest med i termobeholderen.
De synes det er rart med en ret,
frem for en kedelig rugbrødsmad,
som de selv udtrykker 😊
Madkassen lukker tæt og det er SÅ godt at frugtsaften ikke render ud i skoletasken, synes moren især 😉

Kæmpe anbefaling til Lillekoks produkter samt en tak for den venlige og rare kundeservice!

Vi glæder os allerede til næste produkt i rækken og venter i spænding 😊

9. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lillekok

Så skønt at høre at I er glade for produkterne <3 Tusind tak for at dele det med os.

Vi er vilde med lillekok's…

Vi er vilde med lillekok's termobeholdere herhjemme. Børnene har dem næsten dagligt med som madpakke eller frugt. Vi bruger dem både til at holde udskåret frugt køligt, koldskål, yoghurt mm. Det er varierende for børnene og de glæder sig altid til at åbne og se hvad de har med 🤍

26. elokuuta 2025

Det gør os så glade at høre <3 Glade børn er vores største motivation :D

Super fin og nem handel

Super fin og nem handel. Og fuldstændigt geniale madkasser 👌

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lillekok

Vi er SÅ glade for at du kan lide dem <3 Tusind tak for din anmeldelse Sally.