Meget dårlig betjening. Unge piger der ikke magter opgaven. Egentlig synd for dem….. Udmærket toast. Rødbededrikken var tynd og smagte intet af. Bananbrødet var uspiseligt. Det stod tilbage på mang... Näytä lisää

Hyggelig cafe, men det er ærgerligt man skal vente så lang tid på morgenmaden at kaffen bliver kold. Og svært for 2 små børn at vente en halv time på deres mad (den ene skulle bare have en bolle, den... Näytä lisää

Har både været på caféen og baren (3 gange i alt). Jeg troede det var tilfældigt, men efter 3 gange må jeg konstatere, at personalet ikke er særlig imødekommende kontra andre caféer/barer i Odense. Vi... Näytä lisää

2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Købte en morgentallerken med tilhørende…

Købte en morgentallerken med tilhørende kop kaffe. Da jeg ikke drikker kaffe, spørger jeg efter en kop te, men det var ikke muligt selvom prisen på kaffe og te var den samme. Istedet måtte jeg betale 49 kr for en lunken “kande” te som knap kunne fylde en kop. Ikke imponerende service. Ville ikke komme igen.

11. huhtikuuta 2026

Lang ventetid

Lang ventetid, udrikkelig kaffe. Rimelig Semlar, som dog ikke er en semlar, men en croissant med fyld.

31. tammikuuta 2026

God café

Virkelig lækker og sund mad til rimelige priser samt hurtig og venlig betjening. Kan varmt anbefales.

11. joulukuuta 2025

Gensyn med cafe Unika i nye omgivelser

Jeg var glad for at komme på cafeen, da den lå i Albanigade. Nu er cafeen flyttet til større lokaler og nye udfordringer for personalet.Dejligt at cafeen stadig har retter med rugbrød på menuen, men lidt træls at resterne af min cappuccino næsten var blevet kold, fordi jeg gerne ville nyde den sammen med den bestilte menu, som kom meget længe efter. Det oplevede jeg aldrig i Albanigade, der blev både mad og drikke serveret nærmest samtidig,men der vil sikkert komme styr på tingene efterhånden også i Vestergade.

29. syyskuuta 2025

Er blevet for stort og upersonligt

Jeg er kommet på café unika mange gange og har aldrig haft en finger at sætte på stedet.
Men igår var jeg for første gang efter de havde åbnet det nye store sted.
Og det var fuldstændig kaos.
Fra jeg bestilte vores mad til vi fik det gik der over en time, dette fik jeg ikke at vide ved kassen, kunne blot høre for talte om det ved bordene efterfølgende.

Jeg måtte gå ind og bede om vores drikkevarer efter 45 min.
Vi bestilte smoothie bowls, som vi har gjort så mange gange før, men de var blevet anderledes. Slet ikke så meget topping og den var simpthen så frossen at vi måtte vente med at spise den.

Flere af bordene var ikke ryddet og pigerne der arbejdede der løb forvirret rundt og kunne ikke finde bordene.

Enten har I lavet det alt for stort og uoverskueligt ellers har I ikke fået nok flok ansat.
Det var desværre ikke et besøg værd igår.

Øv for en oplevelse….

Øv for en oplevelse….

Kommer ude fra og var i dag i Odense og ville prøve den nye hypede Café Unika

Først går vi ind i selve den nye café…. Kæmpe upersonligt rum med dårlig akustik. Og en del uafryddede og beskidte stole/borde. Da jeg går til kassen bemærker jeg allerede kaos og får her også af vide at der er 1 times ventetid på maden!!! (Vel og mærke kun simple retter) Unge piger der render rundt oven i hinanden og et mildest talt bombet, rodet og beskidt “mini-køkken” ved kassen. Hvis man vælger at have et åbent køkkenområde så kræver det altså en disciplin til at holde det pænt, opryddet og indbydende? Jeg tænker at man enten er ALT for få ansatte eller har ALT for mange gæste-pladser hvis man skal vente 1 time på kaffe, boller, juicer mm

Forsøgte i stedet at gå ind i “to-go” butikken for så bare at tage mad med hjem. Her måtte vi dog OGSÅ gå ufortrødent fra de vi efter at have stået der i 10 minutter ikke blev mødt af noget personale. Kunne blot høre de rumsterede rundt ude bagved i køkkenet. Selve butikken sejlede også her.. juice-station med en masse frugtrester der lå og flød + en masse beskidte skærebrætte, blendere, tallerkner mm. Og ved salat-baren var der flere tomme og beskidte bøtter og flere beskidte skåle der bliver brugt til at blande salatens som bare stod på disken

Så alt i alt må jeg nok indrømme at der nok gabes over for meget. Inddrag nogle af alle pladserne og fokuser på ordentlig og rettidig betjening i stedet for

27. syyskuuta 2025

Ventede 45min på min sodavand og så…

Ventede 45min på min sodavand og så knap 1 time på min mad, en smoothie bowl som var meget frossen og fuldstændig uden nogen smag
Jeg kunne lige så godt har fået et stykke vådt pap og slikke på
Stedet har ikke nok bemanding, flere af bordene var ikke ryddet
Tjenerne går forvirret rundt og kan ikke finde deres kunder

Stedet for ikke min anbefaling

Mest uhøflige betjening i Odense

Det er den mest uhøflige betjening i Odense. Serviceniveauet matcher absolut ikke priserne. Det emmer af presset personale, der ikke er trænet i at håndtere gæster, sådan som de decideret er sure over at man er der fordi de har travlt.

14. syyskuuta 2025

Tålmodighed opbrugt

Skulle vente 30 min bare på at få kaffe og bolle med ost, yderligere 20 min for en avokado toast. Vi valgte at gå ind og få pengene tilbage, da vores tålmodighed var opbrugt. Få nogle flere på arbejde eller lad vær med at lukke så mange ind.

13. syyskuuta 2025

Høje priser & utrolig dårligt service niveau

Desværre utrolig dårlig betjening kontra lækkert mad og drikke. Første gang vi kom som virksomhed virkede de fornærmet over vi kom så mange, der blev rullet øjne ved vores bestillinger og vi blev skyndt på af en meget ung tjener. Til sidst blev vi smidt ud inden folk fik chancen for at få drukket ud, så både øl og halve vin glas måtte vi forlade. Vi ville så give det endnu en chance i dag, men endte faktisk med at gå fordi de unge piger som stod der ikke gad at tage imod os eller vise os et bord. Virkelig trist at personalet ikke lever op til caféens høje priser.

12. syyskuuta 2025

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse ! Det virker som om deres succes har overhalet dem inden om!
Ringe betjening og uhøfligt personale. Over 30 min ventetid på maden - og så uden at oplyse det når man bestiller.
Vil overveje en ekstra gang om det er et besøg værd :/

6. syyskuuta 2025

Intet positivt at sige.

Udmærket toast. Rødbededrikken var tynd og smagte intet af. Bananbrødet var uspiseligt. Det stod tilbage på mange borde…..
Lokalet er alt for stort. Akustikken var frygtelig. Man kunne ikke tale normalt sammen. Alle råbte højt.
Vi finder et andet sted næste gang…,

4. elokuuta 2025

Smukt sted men ikke særligt gæstfrit

Lækre omgivelser!! Maden smagte fint og så også ok præsentabel ud. Synes det er lige i overkanten at skulle give 50kr for en kop te.. Dog tog det over 40 minutter, at få 2x avocado toast og 1 bowl. Synd at flere retter + drikkevarer var udsolgte. Endvidere synd at personalet virkede som nogle der slet ikke gad være der, og man fik IKKE et smil med på vejen før man var på vej ud hvor de (mega fedt trods alt!) sagde farvel til alle kunder. Bare rigtig synd at man ikke føler sig velkommen/ønsket på caféen under sit “ophold”

13. huhtikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili