AutoScout24 Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wat een oplichters, neem je zakelijk een account, betaald je braaf per advertentie €20.50 excl btw per maand. Maar als je GEEN actieve advertentie hebt dan betaal je vrolijk €41 excl btw per maand omd... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wordt slecht geluisterd naar FRAUDE melding moet zelf controleren of aanbieder weer actief. VOOR WIE EEN HARLEY DAVIDSON TRIKE ZOEKT LET OP!!!!!!!!! DE ADVERTENTIE VAN EEN BLAUW / WITTE TRIKE BJ 201... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wie heeft er bedacht om de voorheen perfecte manier van auto’s en modellen zoeken te veranderen in een slecht functionerende zoekfunctie ? Ik haak af nu.

Saanut 1/5 tähteä

Als je je auto wilt verkopen moet je hier NIET zijn. Wat een oplichters! Advertentie voor ruim 30 euro, maar totaal onvindbaar. Na 2 weken nagenoeg geen views gekregen. Via Facebook of Marktplaats vee... Näytä lisää

1. Automarkkinat
  2. Internetpalvelujen tarjoaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Europa’s online auto marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's. Altijd 1,8 miljoen occasions online bij AutoScout24!

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Verdwenen advertenties

Toen wij onze auto probeerden te verkopen dachten wij eigenlijk meteen aan autoscout24.
Vol goede moed begonnen met het typen van de tekst in de advertentie en ook nog wat foto's geupload.
Daarna hebben we de boel online gezet. Althans, dat dachten we..
Nadat de advertentie "geactiveerd" was stond deze toch maarliefst 2 minuten online, waarna hij weer offline ging. Dit activeren kon ik vervolgens opnieuw doen waarna het zelfde gebeurde. Na een paar keer dit gedaan te hebben, hebben we uit frustratie maar een uurtje gewacht en de advertentie opnieuw aangemaakt en geplaatst. Nu weer hetzelfde probleem. Toen hebben we maar besloten de advertentie elders te plaatsen.
De volgende ochtend hadden we opeens een reactie op de advertentie op autoscout. huh?...

Nu blijkt op magische wijze de eerste advertentie toch online te staan. De twee dagen daarna bleef deze ook online. Uit het niets verdween hij toen ook weer en is nooit meer terug online gekomen.
Als dit probleem zich ook voordoet bij betaalde advertenties, dan ben je dus mooi je geld kwijt?

Ook de klantenservice laat te wensen over. We hebben gemaild, maar behalve een geautomatiseerde reply hebben we nooit meer een reactie gehad.

Dit was de eerste en ook meteen de laatste keer dat we iets op deze website geplaatst hebben en zouden dan ook niemand adviseren deze website te gebruiken voor een verkoop.
Voor aankoop is het wel een fijne site.

30. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ein Porsche wird auf der Website seit…

Ein Porsche wird auf der Website seit Jahren immer wieder von einem anderen gefälschten Garagenunternehmen verwendet Cayman GTS 718 weiß angeboten. Ich habe das Dutzende Male der Redaktion gemeldet, aber sie tun nichts dagegen. Tipp Kaufen Sie nichts über diese Website.

20. helmikuuta 2022

Boeven zijn het.

Het zijn gladde jongens die je als startend autobedrijf abonnementen af laten sluiten, die bij opzegging toch gewoon verlengd worden. sturen een factuur voor diensten die je niet hebt gehad en wachten vervolgens drie jaar, om daarna met een deurwaarder en totenhoge kosten aan te komen.
Boeven zijn het.

5. helmikuuta 2022

Hopeloos na updates

Tot 3 x toe mijn zoekertje op non actief gezet. Moest mijn inschrijvingsbewijs doormailen enz...
Daarna heb ik nog 2 x moeten mailen vooraleer mijn auto online stond.
Ook is de uitgebreide zoekfunctie tov de vorige versie er erg op achteruit gegaan. Erg onhandig.
Het lijkt erop dat er altijd MOET veranderd worden. Nu zie je bijna niks meer door de reclame en de optie 'zoekopdracht opslaan, zodat je nog maar een half scherm hebt.

28. tammikuuta 2022

Schandalig onprofessioneel

Als ze op de website €2300-3000 schatten voor je wagen, je 80km rijdt om hem binnen te brengen en je ter plekke uiteindelijk hoort dat ze jou maar €750 willen geven… dat is schandalig gewoon.

22. tammikuuta 2022

Onprofessioneel

Zoveel keer benaderd door oplichters, maar als jijzelf 2 wagens te koop zet, gooien ze je eraf zonder enig bericht vanwege “de echtheid” , amateurs zijn het.

27. joulukuuta 2021

Echt?!!!!

Constant mensen met zwaar onverstaanbaar accent die claimen snel auto nodig te hebben voor zichzelf of zielig moedertje ...blijken stuk voor stuk autobedrijven te zijn die proberen af te dingen op een prijs van niks . Spreken af, komen niet opdagen, zullen terugbellen en wordt ook niet gedaan , grote zwendel. Ziek !

26. joulukuuta 2021

Trekt op niks .

Trekt op niks .
Je vult alles in en nog vraagt de site voor bijkomende informatie , al is alles compleet ingevuld .
Pruts site , ga naar 2dehands .
Autoscout is dood en begraven !

23. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Autoscout24 heeft zijn beste tijd…

Autoscout24 heeft zijn beste tijd gehad, in het verleden wel met succes op dit platform gehandeld, tegenwoordig lukt het me simpelweg niet om in 1 keer een advertentie te plaatsen, continu foutmeldingen en vastlopers waardoor ik opnieuw kan beginnen.
auto's bekijken op de site vind ik goed werken, maar het plaatsen van een advertentie kunnen ze niet. stop alstublieft met deze site, of zet er een mannetje op om het te verbeteren, nee maar echt, volg mijn advies..

6. marraskuuta 2021

Load-of-crap site

Load-of-crap site, bij plaatsing advertentie voor verkoop van de wagen van mijn schoonvader, werd mijn advertentnie dadelijk weer verwijderd, zonder enig steekhoudend argument, "wegens veiligheidsredenen". "Deze controle heeft geconstateerd dat verschillende elementen van uw advertentie niet samenhangend zijn." Waar baseren die pipos zich in hemelsnaam op ? Enig idee waar jullie hier mee bezig zijn eigenlijk ? Er is niets onsamenhangend aan mijn advertentie.

16. lokakuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Advertentie wordt steeds verwijderd.

Advertentie geplaatst, alles in orde. Na 30 minuten opeens inactief gezet, zonder berichtgeving.
"Wordt gecontroleerd" naja prima. Dag later staat die eindelijk online. 1 uur later is die verwijderd wegens "veiligheidsredenen" . Nogmaals geprobeerd, na 30 minuten werd die alweer verwijderd.

Advies opgevolgd van de mail, kentekenbewijs opgestuurd, advertentie nogmaals online gezet (ditmaal via PC en niet via de APP) wordt ook weer om VIN nummer gevraagd (doet de APP niet). Advertentie wordt gecontroleerd >> OK.

Advertentie staat 3 dagen online, krijg opeens s'morgens een reactie op mijn mail dat alles in orde is en excuses voor het ongemak. Smiddags verlaag ik de prijs. 1 uur later advertentie verwijderd !???

Wat een belachelijke website, hoe krijg je ooit je auto verkocht ? De advertentie had 160 views, 18 x opgeslagen en ik had al diverse mails. AL die mensen krijgen nu een bericht auto verkocht of niet meer beschikbaar. Echt bedankt Autoscout daar gaan al mijn potentiele kopers ! Kan weer opnieuw beginnen.

Bel je ze op om 15:06 : Uitzonderlijk zijn we vandaag gesloten, u kunt ons terug bereiken vanaf 15 uur....ehhmmm.....?

16. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Verschrikkelijk slechte site om je auto op te verkopen

Verschrikkelijk slechte site om je auto aan te bieden. Doordat hun website telkens vastloopt had ik per abuis 3x dezelfde auto geadverteerd. Dan ontvang je een mail dat ik een handelaar ben en dat al mijn advertenties verwijderd zijn.

Vervolgens kan ik niet meer in mijn account inloggen, dus weer opnieuw beginnen.

Eindelijk voor elkaar om 1 auto aan te bieden waarbij telkens de fotos in een andere volgorde worden vertoond dan als wat ik had aangegeven maar goed.

Ok, nu de andere auto nog….. weer vloeken op het tergende slechte systeem, maar ook dit lukt uiteindelijk.

Hehe, eindelijk gelukt, nu even het resultaat bekijken….. eeehhh wat is dit nu? Beide advertenties weer compleet weg uit mijn account.

Wat een gezeik. Dit nooit meer.

27. elokuuta 2021

34 euro betaald zoekertje spoorloos

Doordat ik mijn auto snel wil verkopen betaalde ik 34 eurovoor mijn zoekertje beter zichtbaar te maken. Resultaat van dit is echter dat mijn zoekertje na de eerste dag nog steeds op inactief stond. Na een mail te hebben gestuurd naar de klanten service dacht ik dat alles wel in orde zou komen. Niets is minder waar mijn zoekertje is verwijderd en mijn geld is spoorloos.

1. elokuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin