Jeg mener at jeres sælger, Patrick olsen, gjorde et kanon arbejde. Han sørgede for grundig vejledning til køb af ny telefon, i forlængelse af mit abonnement. Det startede ud med et serviceopkald,... Näytä lisää

I februar måned besøgte jeg 3s butik i Hørsholm storcenter. Jeg skulle kun bruge et sim kort for en kort periode på 1 uge. Det sagde ekspedienten kunne lade sig gøre ved at jeg købte et lille abonneme... Näytä lisää
Ærlige sælgere jeg selv opsøgte, vi snakkede om mine behov som virksomhed, og de gav nogle gode løsninger, selvom vi kom frem til at det var nemmeste for mig at købe det som privat person. Der var ing... Näytä lisää
Købte abonnement hos dem fordi jeg havde mulighed for Roaming i Egypten, men det fungerede slet ikke godt selvom netværket var i order der hvor vi var. Når jeg ringede til min partner som også havde "... Näytä lisää

Fadet 4, 1799, København, Tanska
Jeg havde et abonnemet på 5G internet, som ikke fungerede i henhold til den lovede hastighed. Vi klage og fik en målig der konstarerede at der ikke blev leveret den lovede ydelse.
3 personale erkendte dette og vi opsage aftalen. Men nu får jeg stadig regninger for 5 g hver månede. Jeg har kontaktet 3 som ikke er behjælpeæig og ikke vil opsige aftalen. De kan ikke se noget af den aftale der er lavet, Jeg kan ikke opsige aftale og 3 perrsonale vil ikke hjælpe med noget

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
God kunde service og en fast kontakt jeg kan få fat på, hvis der er spørgsmål. De har de lande jeg skal bruge i forhold til mit arbejde når jeg er i udlandet. Jeg er meget godt dækket ind:)

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Super hurtig reaktion, super selvbetjenings system og rigtig god dækning.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Jeg har haft en meget frustrerende og uforståelig oplevelse med 3 Danmark.
Jeg er i forvejen en større kunde med flere abonnementer hos dem (6stk hos dem og 15abb. i det hele) – både telefoni og internet – og jeg bliver jævnligt kontaktet af deres egne telefonsælgere, som aktivt forsøger at sælge mig nye abonnementer og kampagnetilbud. Det sker flere mange gange om året, netop fordi jeg er kunde og interessant for dem. (Såvel som mange andre firmaer kontakter mig da jeg har mange adresser og numre)
Ironisk nok bygger mange af deres egne salgsforsøg på, at jeg tidligere har skiftet frem og tilbage mellem selskaber for at få de bedste tilbud – noget de tydeligvis selv er fuldt bevidste om og forsøger at udnytte kommercielt.
Derfor kontakter jeg dem selv, da jeg ser et aktuelt tilbud, og spørger helt konkret, om der er nogen begrænsninger på, hvor mange tilbud man må benytte. Jeg får klart svar: nej, der er ingen begrænsninger.!
Vi går herefter i gang med at oprette 2 abonnementer.
Midt i processen bliver jeg sat på hold, og da sælgeren vender tilbage, får jeg at vide, at en anden afdeling har stoppet oprettelsen. Først er begrundelsen, at de mener, jeg ikke bruger mine abonnementer “aktivt”, men kun benytter tilbud (Dette er til dels rigtigt, men er hverken imod lov eller deres egne handels betingelser, 80% af alle abb. jeg har er aktive). Da sælgeren undersøger det yderligere, ændrer forklaringen sig pludseligt til, at jeg har benyttet “for mange tilbud” (Hvilket ikke er oplyst nogen steder at man kan, og som jeg i starten af handlen fik at vide der ikke var!).
Det hænger ganske enkelt ikke sammen.
Jeg har:
Betalt alle mine regninger til tiden
Aldrig haft betalingsproblemer
Tidligere fået præcis samme type tilbud direkte fra deres egne sælgere (3 gange inden for 2 måneder)
Det virker derfor helt ulogisk, at jeg nu bliver afvist på baggrund af en adfærd, som de selv aktivt har forsøgt at få mig til at gentage.
Hvis der reelt er begrænsninger på deres tilbud – fx at de kun gælder nye kunder eller ikke må benyttes flere gange – så bør det fremgå klart og tydeligt i deres vilkår. Det kan ikke være rigtigt, at man som kunde først får at vide, at der ingen begrænsninger er, for derefter at blive afvist på et uklart og skiftende grundlag.
Og så mener jeg jo helt afgjort at så længe jeg betaler mine regninger til tiden hver måned, er det som udgangspunkt underordnet hvad jeg bruger mine numre til, så længe jeg betaler og jeg ikke bryder loven!
På den baggrund vil jeg imorgen opsige de resterende 6 abb. jeg har hos dem! Samt med det samme opsige det 7 abb. der er på vej!

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Som altid super service, det er sjældent jeg ringer, men når jeg gør bliver jeg mindet om hvorfor jeg ikke kunne drømme om andre end 3

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med 3 Mobil.
Jeg bestilte abonnement med nummerflyt samt en telefon med henblik på at blive ny kunde hos 3. Jeg blev lovet levering inden for 1–3 dage og modtog en kontrakt på mail, hvor det fremgik, at en ordrebekræftelse normalt sendes inden for 30 minutter. Der er nu gået over en uge, uden at jeg har modtaget ordrebekræftelse, forsendelsesinformation eller nogen form for status.
Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte kundeservice uden at få et klart svar. Jeg ved reelt ikke, om min ordre er behandlet, forsinket eller bortfaldet.
Det er ærligt talt en meget ærgerlig start som potentiel ny kunde. Man forventer en helt anden grad af kommunikation og professionalisme, når man vælger at skifte selskab.
Jeg forventer nu en hurtig afklaring: Enten leveres min ordre inden for få dage, eller også skal den annulleres straks, så jeg kan gøre brug af min fortrydelsesret og finde en anden udbyder.
Jeg ser frem til en hurtig reaktion.
Kan ikke bedømme det for har ikke fået mit udstyr endnu

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
I would like to formally raise a complaint regarding my recent experience with your customer service and sales teams.
Unfortunately, I found the service to be highly unprofessional, with inconsistent guidance and a lack of clear communication. I initially visited to purchase a phone and explicitly stated that I did not want any changes made to my existing subscription. Despite this, my subscription was altered without my consent.
Following this, I was instructed to return the phone and repeat the entire process, even though the error originated on your side. To make matters worse, I was directed to return the device without being provided with a return label or tracking details. As a result, I am currently unable to track the shipment. I have now been told to resolve this with PostNord, despite having followed all instructions given to me.
Additionally, the process involved multiple lengthy phone calls that did not lead to any resolution. The overall attitude from the staff was unhelpful, and there appeared to be little effort made to resolve the issue efficiently. I also requested several times to speak with a supervisor. When I was eventually contacted, the representative displayed unprofessional behavior, including laughing during the conversation and being rude during a follow-up call.
This has been a very unpleasant and frustrating experience, and I hope that appropriate measures will be taken to address these issues and improve your customer service standards.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Nu er det en uge siden, jeg bestilte min IPhone 17 pro i blå 256 gb. På hjemmesiden stod der levering forventet om torsdagen. Da jeg stadig intet info havde fået om forsendelse fra 3 torsdag, kontakter jeg dem på tlf, hvor jeg bliver fortalt, at den bliver leveret fredag. Fredag er den stadig ikke leveret - og jeg har stadig ingen mail ifht forsendelse modtaget, så jeg ringer igen igen til 3.
Her får jeg at vide, at de får en hel ny forsendelse søndag, så der bliver den sendt afsted.
Mandag har jeg stadig intet hørt fra 3, og kontakter dem igen, hvor de fortæller, at de kan se, at der er 210 stk på lager - manden i kundeservice siger selv, at han ikke forstår, hvorfor den ikke er sendt endnu, men at den vil blive sendt i løbet af dagen.
I dag tirsdag har jeg fortsat intet hørt, og igen igen igen får jeg en mand i telefonen der nu siger, at den MÅSKE bliver sendt i morgen (de har stadig masser på lager, kan han se)
Der tilbydes ingen kompensation overhovedet.
Det er simpelthen for ringe kundeservice. En ting er at man ikke kan forvente, at oplysninger om levering online er korrekt - ej heller når man kontakter 3, og ligeså at der ikke tilbydes en kompensation, for så ringe levering ifht først oplyst. Det er det mindste, man kan gøre.
Jeg afventer fortsat, hvornår telefonen bliver leveret. Og da jeg allerede har kontaktet kundeservice uden nogen form for brugbar hjælp 4 gange, behøver I ikke skrive telefonnummeret til kundeservice til mig som svar herinde.
Ellers tak.
I kan komme med en kompensation og noget bedre kundeservice, så kan i få en bedre vurdering.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Jeg ringede til 3 for at få hjælp til et mobil abonnement da jeg i en periode skulle arbejde i Grønland. De havde et abonnent som havde Grønland med. Da jeg oplyste om at jeg ikke kunne se det på deres hjemmeside fik jeg den besked at den ikke var opdateret. Så da jeg kom til Grønland, var der INGEN dækning og det har kostede et dyrt og total ubrugelig abonnent.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Jeg er meget utilfreds med kvaliteten af mit internet derhjemme og kvaliteten af tjenesten.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Jeres sælger kontakter mig og sælger mig et abonnement uden ny telefon selvom dette var forudsætningen for oprettelse af abonnementet. I butik i Waterfront afviste de sælgers påstande og jeg kørte derfor forgæves til butik uden en ny telefon i hånden. Så utrolig dårlig service hvilket skader jeres brand.