Jeg mener at jeres sælger, Patrick olsen, gjorde et kanon arbejde. Han sørgede for grundig vejledning til køb af ny telefon, i forlængelse af mit abonnement. Det startede ud med et serviceopkald,... Näytä lisää

I februar måned besøgte jeg 3s butik i Hørsholm storcenter. Jeg skulle kun bruge et sim kort for en kort periode på 1 uge. Det sagde ekspedienten kunne lade sig gøre ved at jeg købte et lille abonneme... Näytä lisää
Ærlige sælgere jeg selv opsøgte, vi snakkede om mine behov som virksomhed, og de gav nogle gode løsninger, selvom vi kom frem til at det var nemmeste for mig at købe det som privat person. Der var ing... Näytä lisää
Købte abonnement hos dem fordi jeg havde mulighed for Roaming i Egypten, men det fungerede slet ikke godt selvom netværket var i order der hvor vi var. Når jeg ringede til min partner som også havde "... Näytä lisää

Fadet 4, 1799, København, Tanska
Kunne vi tildele 0 stjerne gik dette til mobil3. På anbefaling af Mobil3 skiftede vi fra et privat abonnement til et erhvervsabonnement. Fordelene var efter Mobil3 oplysning meget fordelagtige og skiftet ville ikke medføre nogen problemer. Vi har ikke haft andet end problemer. Først mistede vi al adgang til selvbetjening via MIT3 – det tog ikke mindre end 3 måneder at få det oprettet. Dernæst viste det sig, at ikke alt kunne overføres og vi står i dag med både et privat abonnement og et erhvervsabonnement. Det faktum vi ikke havde adgang til MIT3 selvbetjening gjorde også, at vi ikke havde adgang til specifikationen af faktura, og som følge heraf måtte vi i månedsvis ringe ind. Det medførte en mindre forsinkelse i betalingen, hvormed der blev tillagt et rykkergebyr. MEN, kundeservice ville naturligvis kreditere gebyret, hvilket de dog aldrig gjorde!
Resultat – Mobil3 har taget gebyret videre til inkasso og vi står i dag til at betale 700 kr. for et rykkergebyr på 100 kr., som kundeservice havde tilkendegivet at slette. Men det er næsten ikke det værste. Gennem en uge har vi flere gange dagligt forsøgt at kontakte Mobil3, men kan ikke nå længere end en kundeservice medarbejder uden mandat til noget som helst. Vi har dagligt fået lovning på at en leder med autorisation ville kontakte os – men dette er ikke sket. Vi har endda fået det bekræftet på SMS. Vi har også anmodet om at blive viderestillet til henholdsvis finansafdelingen og afdelingslederen for kundeservice – dette er ”desværre” ikke muligt – men I bliver ringet op inden for 24-48 timer. STOL IKKE PÅ DEM – MAN BLIVER IKKE RINGET OP OG DET ER UMULIGT AT KOMME VIDERE I SAGEN.
På bedste ”syltemaner” lader MIT3 Kundeservice sagen køre videre i håbet om at man giver op – det gør vi ikke. Men for andre kan vi kun anbefale at holde jer langt væk fra Mobil3 – det er løfter uden hold i, lovning om kreditering der ikke sker, en kundeservice der kun er af navn og ikke af gavn, en mur af panser foran ledelsen, der er umulige at få kontakt med. Prøv selv – alt går via kundeservice, som er alt andet end service.
3 har god kundeservice. Der er næsten
Ingen ventetid. Betjeningen er meget hjælpsom.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Go og forståelig service. Følte mig ik presset og til a forstå rigtig go oplevelse man blev helt glad 🌞💜

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Løste opgaven, selvom det var specielt. Meget tålmodig med alle mine spørgsmål, også efter købet/tilmeldingen.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Advarsel. Trixtyve er ikke kun nogen som går rundt på strøget.
Det er også veletablerede kinesisk ejet selskab med butikker.
Det måtte min svigermor mærke på den dyre måde.
Min svigermor har desværre fået konstateret demens. Hendes mobil router holdt op med at virke, så hun gik til 3butilken på strøget, for at få hjælp. Sælgeren syntes hun skulle have et nyt abonnement som var billigere, og så fik hun en ny router med. Hun viser tydelig tegn på ikke at have kontrol, så han hjælper hende med at underskrive.
Da hun kommer hjem, skal jeg hjælpe hende med den nye router. Jeg ser med det samme at hun har fået et erhvervs abonnement med 3 års binding.
Vi går tilbage og fortæller at det kan hun ikke bruge da hun er ved at afslutte sin frisør salon. Men de kan ikke gøre noget, da hun har skrevet under. Men han fortalte at hun kunne fortsætte abonnementet i hendes eget navn, når butikken var lukket ned. Det viste sig at være løgn, for da salonen lukkede, så kom der et brev, om at hun skulle finde et andet firma som kunne overtage abonnementet, ellers ville det blive opsagt, og hun ville modtage en regning på 16.600.-
For omkostningen af den resterende periode.
Hvis du har et cvr nummer, så pas på. Sælgerne finder selv dit cvr nr, og de fortæller dig ikke at det er et erhvervs abonnement som de er igang med at sælge dig. Det er flot at man ikke kan føle sig tryg som ældre dame når man går ind i en 3butik, men skal kan læse og forstå alt, med alle paraderne oppe.
Jeg vil ikke give sælgeren skylden for dette alene. Skylden ligger også hos ledelsen som nu køre et benhårdt system. Hvis en sælger har lavet en fejl, så kan sælgeren ikke selv rette op på skaden, og det kan support heller ikke. Alle var kede af fejlen og syntes heller ikke det virkede rimeligt, men når der var skrevet under, så kunne ingen gøre noget, sådan er deres system bygget op.
De er betalt, det var en dyr fejl for en ældre dame med folkepension. Stor tak til 3mobil, vi er heldigvis flere som kunne opsige vores abonnementer i sympati for Gitte.
Og ja jeg ved i følger reglerne, og har ret til at gøre som i gør.
Det er utroligt Forbrugerstyrelsen konstant skal lave nye regler for at beskytte os, mod typer som jer.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Det startede ud med et serviceopkald, og som jeg altid ligger ud med, er at jeg er utilfreds med “gamle” trofaste kunder som jeg selv (+10 år) med 3 mobil, at vi mangler forkælelsen, af at være værdsatte. Det kunne fx vises via 10 gigabyte ekstra data om måneden gratis, eller anden vis. Men det endte trods alt godt ud, som skrevet først i denne tråd.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Flot service og god hjælp både telefonisk og i butikken

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Hurtig bortset fra at en tidligere bestilling uforklarlig var blevet annulleret

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Det 3-4 gange jeg har været kunne hos jer og desværre er der en binding på 6 måneder men sidste gange jeg er også kunde hos jer

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Man præsenterer et tilbud om køb af mobil, men lige pludselig må man ikke købe den medmindre man er hos 3. Man skal have kredit. Selvfølgelig skal man tjekkes, men alligevel...

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Fedt at de hos 3 begynder at kigge på trofaste kunder, når de kommer med tilbud. Typisk er tilbud forbeholdt nye, men dette har de heldigvis ændret.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Alt var godt da jeg skulle skifte abonnement. Lagde vægt på at beholde samme numre - det skulle 3 nok sørge for! MEN nej de sendte en link til hvor jeg selv skulle gøre det - men da det var flytning af nr. fra mig selv til mig selv, fik jeg svar om at det ikke var muligt. Da jeg skrev med billede dokumentation om det ikke er muligt. Gud dødeme om jeg ikke så fik at vide, at det var sådan jeg skulle og det var tjekket hos “en leder”. Ingen opringning eller step by step vejledning - med blot “ lorten” retur! Tak for ingenting!

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Egentlig en fin oplevelse med en god pris (bestilte router via telefon hos en sælger), men detaljere omkring fakturering var forvirrende og så er det altså irriterende at varen sendes til en kiosk som ligger lidt langt fra min bopæl, det kunne havde været rart at havde haft muligheden for at kunne vælge selv.

Vastaus yritykseltä 3 Danmark
Jeg var gennem Elgiganten valgt at flytte over til 3.
Jeg Beder om vi skal flytte over D. 16 juni da vores andre abonomenter udløber der.
Dette er så fint da vi står i Elgiganten.
Marts måned begynder jeg så at få regninger fra 3 med fiktive numre.
Jeg ringer ind til 3 og undre mig over vi har fået en regning på fiktive numre når vi først skal have flyttet vores numre i juni måned.
3 fortæller det er for at oprette at vi snart flytter over til dem.
De fortæller der er sket en fejl i Elgiganten og de er kommet til at oprette vores numre for tidligt. Vi skal derfor kontakte Elgiganten for at få lavet dette op.
Derudover fortæller hun at hun vi kontakte 3 højere Oppe da vi naturligvis ikke skal betale en regning som vi ikke får noget for.
Nogle dage senere ringer de fra 3 og siger de har snakket med dem højere oppe og regningen nu bliver slettet.
Jeg tager i Elgiganten og snakker med manden der har lavet den fejl. Han kan godt se der er sket en fejl, han kan dog ikke rette i den kontrakt og kontakter derfor 3.
Herefter får jeg at vide af Elgiganten jeg selvfølgelig ikke skal betale for den fejl de har lavet. Og der nok skal komme styr på det, det er dog 3 der skal rette i den kontrakt da Elgiganten ikke kan gøre dette.
Jeg får nu en ny regning, hvor der står jeg endnu ikke har betalt min regning fra 3, jeg ringer igen derind og han kan ikke se der er skrevet noget ned om jeg har snakket med dem før, men han kan ikke rette i min kontrakt får jeg at vide det er kun Elgiganten.
Han vil dog gøre alt hvad han kan for at få fjernet den regning.
I dag jeg jeg så fået en rykker da jeg ikke har betalt deres regning ???????
Hvad gør man lige når der ikke er nogen der kan rette I ens kontrakt ?
Jeg kommer på ingen måde til at betale den regning som 3 flere gange har lovet at slettet.
Og hvis jeg så ofte skal rende i henholdsvis Elgiganten og ringe til 3 så har jeg da ikke tid til at arbejde mere ….
Jeg håber inderligt at mine abonomenter bliver slettet så jeg ikke skal flytte her over alligevel.
Dette er bonde fangeri der vil noget !