Banner for Wooning Keukens & Badkamers

Wooning Keukens & Badkamers Arvostelua 2 858

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeter... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We zijn goed geholpen en er is ruim voldoende tijd genomen om alles in de winkel te bekijken. Veel aandacht voor onze wensen. Goed meegedacht, zodat we uiteindelijk alles naar wens op papier konden ze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijn bezoek hebben wij gehad bij Wooning Vlaardingen. Een badkamer uitzoeken is echt iets waar we goed over na moesten denken. Door samen met Maurice onze wensen door te nemen zijn we uiteinde... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Keittiötarvikkeet
  3. Putkimies

Tietoja yrityksestä Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak een afspraak

Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

We nemen graag de tijd voor je!
Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken of badkamer. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de keuken of badkamer geplaatst is. Is er iets niet naar wens dan laat het ons weten. Wij nemen graag de tijd voor je! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je reviews met anderen!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Afspraak voor badkamer en keuken keuken…

Afspraak voor badkamer en keuken liepen vloeiend in elkaar over. Je wordt heel prettig geholpen en er wordt goed meegedacht. Hele prettige sfeer en ondertussen goed verzorgd met drinken en eten. We verheugen ons op onze prachtige keuken, badkamer en nieuwe pvc-vloer.

9. kesäkuuta 2025

Betse heer/mevrouw Kaptein,

Wat fijn dat de afspraken voor een badkamer en keuken zo goed zijn verlopen! We zijn blij te horen dat je de hulp en het meedenken prettig vond. Dank voor uw positieve feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke man die meedacht en ideeën…

Vriendelijke man die meedacht en ideeën aangaf .Prettig geholpen

6. kesäkuuta 2025

Beste Marijke,

Wat fijn dat we zo prettig met u hebben kunnen meedenken en dat u onze ideeën waardeerde! Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de toegekende vier sterren.

Service was goed geregeld

Service was goed geregeld, alleen dat de kraan al zo snel is gaan lekken verbaasd mij.

5. kesäkuuta 2025

Beste Cor,

Dankjewel voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de service goed geregeld was. Dat horen wij graag!

Uitstekend

Sfeer en ontvangst op locatie is warm en vriendelijk.
We zijn uitstekend geholpen met ons badkamerontwerp. Men denkt met ons mee en let op de details. Voor de tweede badkamer ontwerp voor onze kinderen gaan wij zeker terug!

Beste meneer/mevrouw Muilenburg-de Gunst,

Wooning ontzegt compleet en dat doen we graag voor je! Dank je voor het delen van je positieve review.

Saanut 5/5 tähteä

Alles wat van te voren is besproken is…

Alles wat van te voren is besproken is met Wooning Bergschenhoek Sanitair is waargemaakt!!!

Beste Rene,

Zoals je van ons kan en mag verwachten! Dank je voor het in Wooning Keukens en Badkamers gestelde vertrouwen.

Top zaak

De spullen zijn geleverd. Leuk gepraat met de mannen. Alles is aanwezig voor een mooie WC

Beste Jan,

Fijn dat de levering van je nieuwe toilet helemaal naar wens is verlopen. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid, Kennis van zaken, Denken mee, Nuttige adviezen

26. toukokuuta 2025

Beste heer/mevrouw Heeneman,

Wat een mooie complimenten, dank je wel. Hier doen wij het graag voor bij Wooning!

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke ontvangst en een verkoper die meedenkt

Vriendelijke ontvangst en uiteindelijk hebben we met behulp van de verkoper een mooie keuken uitgezocht. Jaouad dacht met ons mee, liet ons geduldig allerlei mogelijkheden zien. Jaouad was enthousiast en doordat hij ook zijn eigen ideeën aan ons voorlegde, gingen we met een mooiere keuken naar buiten, als dat we voor het eerst voor ogen hadden.

24. toukokuuta 2025

Beste Angelique,

Samen, met het advies van mijn collega, tot een mooie keukenontwerp gekomen, dat horen wij natuurlijk graag. Zo maken wij van jouw huis een echte Wooning!

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke uitleg en gids door een…

Duidelijke uitleg en gids door een enorm aanbod afgestemd op mijn wensen

22. toukokuuta 2025

Beste heer, mevrouw Mierloo,

Heel goed om te vernemen dat we jou zo naar wens hebben kunnen adviseren bij Wooning! Dank je wel voor deze positieve beoordeling.

Saanut 5/5 tähteä

Aannemer heeft netjes en keurig gewerkt…

Aannemer heeft netjes en keurig gewerkt het is precies gemonteerd zoals afgesproken met het kopen van de badkamer.
Kortom wij zijn zeer tevreden over het monteren.

19. toukokuuta 2025

Beste heer/mevrouw Vaandrager,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de montage van uw badkamer.

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker, Jaouad Tahiri, die met ons meedacht. We zijn uiteindelijk bij een mooie keuken uitgekomen.

16. toukokuuta 2025

Beste meneer, mevrouw Maatje,

Wat fijn dat Jaouad Tahiri jullie zo vriendelijk heeft geholpen en jullie samen tot een mooie keuken zijn gekomen! Bedankt voor jullie reactie!

Saanut 4/5 tähteä

Goede eerste ervaring, slechte aftersales met uiteindelijke redelijke uitkomst.

Update:
Inmiddels na een hele hoop heen en weer met veel verschillende mensen tot een redelijke uitkomst gekomen. De reden dat ik 1 ster minder geef is omdat ik echt te veel en te lang van het kastje naar de muur ben gestuurd door verschillende werknemers van Wooning.
--------------------------------------------------------
Ik heb 3 badkamers gekocht bij Wooning. Het ontwerp proces verliep
vlekkenloos en ben ik goed geholpen. Wooning was ervan op de hoogte dat de gehele bestelling geëxporteerd zou worden ivm emigratie.
Na aankomst op de plek van bestemming blijkt dat ze een volledig ander bad hebben meegegeven dan besteld is. Hier heb ik absoluut geen akkoord voor gegeven en dit is waarschijnlijk zonder mijn weten gedaan omdat het andere bad vertraagd was. Het bad dat ze omgewisseld hadden is niet alleen €800 (!!) goedkoper, het is ook nog eens kleiner.
De loodgieter hier heeft het bad geïnstalleerd omdat ik anders al weken met een halve badkamer zou zitten en dat is niet leefbaar. Ondertussen wel meerdere keren met Wooning gesproken en is mij door twee verschillende mensen beloofd dat ik het andere bad zou krijgen zolang ik het zelf zou verschepen naar land van bestemming.
Nu word ik vandaag gebeld met het verhaal dat ze het bad alleen gaan omruilen als het ongebruikt in de originele verpakking terug in Nederland komt. Of dat ik maar genoegen moet nemen met 50% (over het bad) terugbetaling.
Of terwijl, stelletje DIEVEN zijn het. Echt ongehoord hoe slecht deze service is. Koop alsjeblieft niet bij Wooning want ze naaien je waar je bij staat!

14. toukokuuta 2025

Beste Laura,

We pakken je klacht graag op en komen hier via deze weg of de klantenservice bij je op terug.

-------------------------------------------------------------------------
15-05-2025

Beste Laura,

Zoals aangegeven door onze klantenservice zullen wij ons standpunt zoals kenbaar gemaakt aan u handhaven. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Goede kwaliteit spullen

Goede kwaliteit spullen, zeer goede aannemer met veel ervaring en mogelijkheid tot overleg van plaatsen.

13. toukokuuta 2025

Beste meneer/mevrouw Eijgelsheim,

Dank je voor deze mooie complimenten, wat fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Top ervaring!!!

Jaouad & Richard van Wooning Rotterdam, aan jullie de eer dat ik eindelijk mijn droomkeuken heb gekregen.
De eerlijke communicatie en zorg vanaf het ontwerp tot aan de uitstekende en vakkundige montage sieren jullie enorm.
Mensen als jullie zijn zeker zeldzaam in dit vak en jullie als persoon zeer uniek!
Ik kan jullie niet genoeg bedanken!!

9. toukokuuta 2025

Beste Sherry-Ann,

Wat een prachtig compliment voor Jaouad en Richard van Wooning Keukens Rotterdam! Het is duidelijk dat hun inzet, eerlijke communicatie en toewijding een blijvende indruk hebben achtergelaten. Fijn om te lezen dat jouw droomkeuken werkelijkheid is geworden dankzij hun betrokkenheid.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en redelijk geprijsd

Nu voor een tweede keer langsgekomen bij Wooning voor een keuken en badkamer. Hierbij was ik geholpen door Jaouad Tahiri voor de keuken en door Jos Förster voor de badkamer.

Het was een zeer positieve ervaring. Bij het samenstellen werd de tijd voor je genomen en Jaouad en Jos waren vriendelijk en gaven goede suggesties. Daarnaast gaven ze beide mij ook de ruimte om nog even rustig over mijn keuzes na te denken en achteraf nog aanpassingen te doen.

Al met al ben ik zeer blij met de samengestelde keuken en badkamer. Ik raad het bedrijf en de medewerkers zeker aan!

12. huhtikuuta 2025

Beste Niels,

Wat fijn dat je weer bij Wooning bent langs gekomen voor een nieuwe badkamer en keuken. Wij waarderen dat enorm, dank je voor het vertrouwen dat je in ons stelt en wij gaan er samen weer iets moois van maken!

Professioneel en onderscheidend

Wij zijn zeer professioneel geholpen bij Wooning te Vlaardingen. We hebben een leuk gesprek gehad met Dennis voor de badkamer en met Tim voor de keuken. Zij hebben ons door het hele proces van A tot Z heen geloodst. Ze hebben écht oog voor detail waarbij ze zich bij Wooning echt onderscheiden van andere keuken of badkamer zaken en we hebben ook erg veel met ze gelachen. Aan het eind kwam de manager ook nog langs om alle puntjes op de i te zetten en hij heeft ons ook nog wat nuttige en fijne tips gegeven waar we zelf niet aan hebben gedacht. Al met al een zéér goede ervaring en ik kan me geen ander cijfer bedenken dan een dikke 10! Echt 100% een aanrader!

30. huhtikuuta 2025

Beste Jeroen,

Dat klinkt als een fijne ervaring die je bij ons hebt opgedaan. Fijn dat je voor Wooning hebt gekozen voor het realiseren van jouw badkamer en keuken.

Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaring, vriendelijk personeel!

Men neemt alle tijd voor je, inleving en uitleg van het bestelde, top!

3. toukokuuta 2025

Beste heer/mevrouw Hooghart,

Wat een mooie waardering geef je ons, dank je wel. Dat horen wij natuurlijk graag.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service en hele lieve mensen

Wat een geweldige lieve mensen werken er bij Wooning in Vlaardingen en wat zijn we goed geholpen. We kwamen voor een badkamer maar omdat Dennis ons zo goed had geholpen en we eigenlijk ook nog de keuken willen vervangen, hebben we een geweldige combideal kunnen sluiten samen met Tim van de keuken afdelingen en natuurlijk de grote baas Murat niet vergeten!!!!! DE details die zij je kunnen vertellen, kom je zelf niet op. GEWELDIG

Alleen maar lof. Raad het iedereen aan om naar Wooning in Vlaardingen te gaan.

30. huhtikuuta 2025

Beste Jessica,

Heel hartelijk bedankt voor deze geweldige positieve beoordeling met prachtige woorden voor onze collega's in Vlaardingen! Wooning ontzorgt graag compleet en dat is zo te zien helemaal gelukt.

Zeer tevreden klanten

Wij zijn na bij een redelijk aantal keukenbedrijven te zijn geweest bij Wooning Vlaardingen binnengestapt en zagen min of min een aantal keukens die ons wel bevielen. Na een afspraak te hebben gemaakt zijn we door Rudy deskundig begeleid naar wat uiteindelijk onze keuken is geworden. Hij heeft een aantal zeer goede suggesties gedaan die we naderhand ook hebben toegepast en de keuken besteld. Ook de verbouwing die er bij hoorde, is door Wooning aangebracht.
Alle afspraken die er zijn gemaakt zijn op tijd nagekomen en de levering, inbouw en aansluiting van alle apparatuur ging vlot en vakkundig. Al met al een goede ervaring geweest

24. huhtikuuta 2025

Beste Aad,

Wat fijn om te horen dat jullie bij Wooning Vlaardingen zo goed zijn geholpen door Rudy en dat het hele traject, van ontwerp tot verbouwing en installatie, soepel is verlopen. Het klinkt alsof alles tot in de puntjes verzorgd is en dat jullie echt ontzorgd zijn. Geniet van de nieuwe keuken!

Nicole Kolster - Wooning Keukens

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke medewerker en zeer ruime keuze.

We kregen de ruimte om eerst zelf rond te lopen en ons te oriënteren. Daarna met een medewerker om tafel gezeten en onze wensen besproken. Vervolgens een offerte opgemaakt waar we tevreden mee waren. Zeer vriendelijke medewerker, die met ons meedacht en ons niet overhaalde nog meer geld uit te geven. Dat hebben wij zeer gewaardeerd!

1. toukokuuta 2025

Beste heer, mevrouw Schrier,

Dank je wel voor jouw waardering voor onze collega in de winkel! Erg fijn te zien dat je enorm tevreden bent over zijn hulp en advies.

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin