Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn ontzettend blij met onze ervaring bij Wooning Vlaardingen! Vanaf het eerste moment zijn we super vriendelijk, geduldig en professioneel geholpen door Rudi, Mourad en alle andere medewerkers... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn goed geholpen en er is ruim voldoende tijd genomen om alles in de winkel te bekijken. Veel aandacht voor onze wensen. Goed meegedacht, zodat we uiteindelijk alles naar wens op papier konden ze... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.
Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.
Yrityksen kirjoittama

Gragtmansstraat 3, 5145RA, Waalwijk, Hollanti
We kregen de ruimte om eerst zelf rond te lopen en ons te oriënteren. Daarna met een medewerker om tafel gezeten en onze wensen besproken. Vervolgens een offerte opgemaakt waar we tevreden mee waren. Zeer vriendelijke medewerker, die met ons meedacht en ons niet overhaalde nog meer geld uit te geven. Dat hebben wij zeer gewaardeerd!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
De klantenservicemedewerkster, Joyce, heeft mij erg vriendelijk en klantgericht te woord gestaan, meegedacht en oplossingen aangedragen

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Van de week een badkamer gekocht in Rotterdam . Super goed geholpen door een nieuwe aanwinst van de verkoper. Meriam is heel behulpzaam en denkt goed met je mee!!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Tijdens de Wooning 10 daagse wilden we op een zaterdag ideeën opdoen voor een keuken en een badkamer in Bergschenhoek op advies van vrienden. We zijn voor de keuken heel goed geholpen door Rodney die goed met ons meedacht, na een lange zit hebben we met een goed gevoel besloten om een keuken aan te schaffen en hebben we direct een afspraak voor de volgende dag met Ryan gemaakt om een badkamer uit te zoeken. Ook hier weer een hele positieve ervaring, waar ook collega's met ons mee dachten. We voelden ons enorm thuis door de warme ontvangst van de gastvrouwen en de goede verzorging tijdens ons "weekendje" Wooning. We hebben er alle vertrouwen in dat de installatie van de keuken en badkamer ook naar volle tevredenheid uitgevoerd zal worden.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Vandaag een keuken gekocht bij wooning Rotterdam.
Ondanks dat wij niet van plan waren om vandaag een keuken te kopen, werden wij zeer geduldig en goed geadviseerd. Er werden meerdere ontwerpen gemaakt. Zo zijn we tot ons eindontwerp gekomen. Na een goede onderhandeling over de prijs zijn we het eens geworden. Inmiddels was het al 2 uur na sluitingstijd.
Stefan en Jaouad hebben ons met veel enthousiasme en kennis geholpen.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Niets anders dan lof voor deze aannemer.
Er werd goed meegedacht over de installatie en het ging allemaal volgens planning.
De mannen die hier het werk hebben gedaan waren allemaal vaklui en bijzonder aardig in omgang.
Ik zou deze aannemer zeer zeker aanbevelen

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Via Wooning heeft Wilmar van Sanitair Bubbels onze badkamer mogen verbouwing. Wilmar is een zeer rustige, meedenkende en stipte aannemer. Neemt je mee in het proces en denkt in oplossingen. Een erg Fijne ervaring voor een flinke verbouwing en het resultaat mag er zeker wezen!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Onze Amerikaanse koelkast (AEG) die we bij de aankoop van een nieuwe keuken bij Wooning hadden aangeschaft, ging na 8 jaar stuk. Dit soort koelkasten moeten ongeveer 12-15 jaar meegaan. Omdat het kapotte onderdeel niet meer door AEG kon worden geleverd was een reparatie niet meer mogelijk.
Wooning klantenservice heeft onze klacht neergelegd bij AEG en heeft ervoor zorg gedragen dat wij een financiële tegemoetkoming kregen voor de te vroeg ‘overleden’ koelkast. De medewerker van het filiaal Wooning Naaldwijk heeft ons heel goed geholpen met het uitzoeken van een vervangend exemplaar koelkast.
Wij zijn beide onderdelen van Wooning zeer erkentelijk voor hun inzet en hun zeer klantvriendelijke omgang met ons.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Goed en duidelijk advies. Service bij nadere vragen en/of aanpassingen was prima. Alles wordt overzichtelijk op papier vastgelegd en op tekening gezet.
Materialen/sanitair netjes op tijd geleverd en gecontroleerd.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Heel netjes gewerkt en een schitterende badkamer opgeleverd. Ook in een korte tijd.
We zijn bij Wooning heel netjes geholpen en goed voorgelicht voor de opstelling, de keuze voor de materialen, ook door onszelf (tegels en sanitair) hebben er aan bijgedragen dat we heel tevreden zijn met het eindresultaat.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Tijdens het bezoeken aan een concurrent voor een keuken, bleek daar achteraf gezien gelukkig geen ruimte te zijn voor een gesprek. Hierdoor kwamen we terecht bij Wooning Keukens & Badkamers, dit was slechts een paar deuren verderop.
Daar werden we hartelijk ontvangen door verkoper Joaud Tahiri. Vanaf het eerste moment was er een klik, Joaud liet ons direct op ons gemak voelen. We voelden ons welkom en in goede handen.
Joaud is, zoals we in Rotterdam zeggen, een echte ‘luller als brugman’ – in de positieve zin van het woord. Hij laat niets aan het toeval over, neemt de tijd om alles tot in de puntjes uit te leggen en denkt echt met je mee. Wat ons bijzonder opviel, is zijn inzet. Hij nam zelfs buiten werktijd de tijd voor ons. Dit kom je zelden meer tegen in het hedendaagse leven. Wij hebben hier een prachtige keuken uitgekozen, helemaal naar ons wens.
Kortom, ben je op zoek naar de perfecte keuken én de beste service? Ga dan zeker langs bij Wooning Keukens & Badkamers en laat je helpen door Joaud Tahiri.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Het contact is goed en transparant. We zijn geholpen en geadviseerd door Rodney van Wooning Bergschenhoek. Resultaat er staat een zeer mooie keuken bij ons thuis. De collega's in de winkel zijn ook behulpzaam en attent. De klantenservice is makkelijk te bereiken en staat klaar om een probleem op te lossen.
De montage is kundig en snel uitgevoerd.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Drie maanden geleden zijn we bij Wooning geweest om een keuken uit te zoeken. Toen zijn we geholpen door Jaouad. Hij heeft ons goed geadviseerd met de keuzes die we maakten. Uiteindelijk zijn we tot een mooi ontwerp gekomen die we direct wilden bestellen. En ook na de bestelling konden we altijd met vragen bij Jaouad en bij de klantenservice van Wooning terecht.
Nu is de keuken geleverd en gemonteerd door Keukenman. De levering is zorgvuldig gedaan. De montage is gedaan door Martin en Leroy van Keukenman. Zij hebben een uitstekende werk opgeleverd. Zij hebben zorgvuldig en netjes gewerkt en de keuken in een top staat opgeleverd.
We wachten momenteel nog op onze keukenblad van composiet. Deze moest ingemeten worden, omdat we een U keuken hebben met 1 hoek van 119 graden.
In het algemeen hebben we een top ervaring gehad bij Wooning.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Prachtig resultaat. Helaas loopt de communicatie soms wat moeizaam.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
De montage van de keuken door STONE Interieur was zeer professioneel en prettig.
Perfecte partij voor keuken montage

Betreft Wooning Vlaardingen
Alle afspraken die werden gemaakt om de keuken te plaatsen werden op de afgesproken tijd nagekomen. Er werd netjes gewerkt en de mensen waren vriendelijk. Kleine probleempjes werden direct opgelost. Je hoeft niet uren aan de telefoon te hangen om iemand te spreken. Ik hou van deze prettige directe aanpak. De keuken staat er mooi bij. Jammer dat ik er niet een foto bij kan plaatsen!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Ik ben tot nu toe ontzettend goed geholpen door Jaouad, een betrokken en deskundige medewerker van Wooning Keukens en Badkamers in Rotterdam. Hij nam echt de tijd voor mij, luisterde goed naar mijn wensen en gaf eerlijk en professioneel advies. Dankzij zijn hulp heb ik met een goed gevoel mijn droomkeuken kunnen uitzoeken. De keuken moet nog geleverd worden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen! Ik raad iedereen aan om bij Wooning in Rotterdam een kijkje te nemen en je te laten helpen door Jaouad, een echte topper!

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Ik heb de samenwerking met Jaouad als erg plezierig ervaren toen ik binnenliep voor inspiratie. Hij nam direct alle tijd om me door de keuzes heen te nemen en ik liep onverwacht met een ruwe opzet naar buiten.
Die ervaring was goed genoed dat ik een aantal dagen later teruggegaan ben om af te ronden en een bestelling te plaatsen.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Deskundige hulp bij het maken van keuzes voor een nieuwe badkamer. Vakkundige installatie. Planning volgens afspraak. We zijn heel blij met het resultaat.

Vastaus yritykseltä Wooning Keukens & Badkamers
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.