Banner for Wooning Keukens & Badkamers

Wooning Keukens & Badkamers Arvostelua 2 858

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeter... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We zijn goed geholpen en er is ruim voldoende tijd genomen om alles in de winkel te bekijken. Veel aandacht voor onze wensen. Goed meegedacht, zodat we uiteindelijk alles naar wens op papier konden ze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijn bezoek hebben wij gehad bij Wooning Vlaardingen. Een badkamer uitzoeken is echt iets waar we goed over na moesten denken. Door samen met Maurice onze wensen door te nemen zijn we uiteinde... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Keittiötarvikkeet
  3. Putkimies

Tietoja yrityksestä Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak een afspraak

Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

We nemen graag de tijd voor je!
Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken of badkamer. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de keuken of badkamer geplaatst is. Is er iets niet naar wens dan laat het ons weten. Wij nemen graag de tijd voor je! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je reviews met anderen!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies en kwaliteit keukens

We zijn goed en deskundig geholpen door Jaouad Tahiri bij Wooning Vlaardingen. Veel kennis van zaken, denkt proactief mee en heeft goede ideeën. We zijn blij met de gekozen keuken van goede kwaliteit en apparatuur. Goede begeleiding en service.

11. heinäkuuta 2025

Beste Annemarie,

Wat een mooie review, dank jullie wel! Fijn dat Jaouad Tahiri jullie zo deskundig heeft begeleid en meegedacht. Geniet van jullie kwalitatieve nieuwe keuken!

Goede communicatie

Een wekelijks telefonisch overleg over de stand van zaken, hoe het gaat en of er klachten zijn. Helemaal super 👍👍

17. heinäkuuta 2025

Beste Mike,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je zo goed op de hoogte werd gehouden en dat er aandacht was voor je ervaring. Helemaal top!

Leuk verkoper

16. heinäkuuta 2025

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je zo’n goede ervaring had met de verkoper.

Een positief begin

Update:
Gisteren heeft een servicemedewerker van Wooning onze nieuwe natuurstenen waskommen geplaatst. Dit ging met enige moeite maar uiteindelijk is onze badkamer precies geworden zoals wij hebben gedacht. Dankjewel Wooning voor de gesprekken en de uiteindelijk oplossing. Super tevreden nu.

Een positief begin. Advies bij de keuze van onze badkamer ****
gevolgd door een perfecte levering en controle *****
Het verwijderen van onze oude badkamer en de installatie van onze nieuwe badkamer door Bosch Installatietechniek uit Nieuwerkerk en het kitwerk van Richard van Zessen was zeker ook ***** waard. We hebben onze badkamer op zondag 13 april in gebruik genomen. Na een paar weken ontstaan er grijze vlekken in de natuurstenen waskommen. Blijken putjes te zijn. Op verzoek van de klantenservice van Wooning sturen we foto’s op. Dan blijft het een maand stil. Als we bellen krijgen we kort daarna antwoord dat de fabrikant aan de hand van de foto’s heeft geconstateerd dat de putjes zijn ontstaan door een externe factor: Bleekmiddel, haarverf, aceton of iets dergelijks. Wooning volgt direct deze conclusie terwijl op internet ook andere oorzaken worden aangegeven. Geen wederhoor, geen eigen onderzoek. Wel een voorstel. Nieuwe kommen tegen een coulance tarief van 492 Euro per stuk (stonden op Sanisale voor 483 Euro). In onze laatste brief hebben we aangegeven dit uitermate teleurstellend te vinden en liever een andere oplossing zien. Is al weer een paar weken geleden maar nog geen reactie. Nazorg door de Klantenservice is naar onze mening daarom niet meer dan ** waard. Volgend jaar onze nieuwe keuken bij Wooning? Zonder nieuwe reactie van Wooning denken we het niet.

23. kesäkuuta 2025

Beste Jules,

Hartelijk bedankt voor het delen van alle ervaringen met Wooning.Jammer om te horen dat na het hele positieve traject tot en met de oplevering van de badkamer u nu minder goede ervaringen heeft mbt de waskommen. Uw bericht hierover pakken we intern op en gaan ervoor zorgen dat we hier via deze weg of via een collega van de klantenservice alsnog bij u op terugkomen.

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers
-------------------------------------------------------------

17-07-2025
Beste Jules,

Vanuit onze klantenservice hebben we inmiddels contact met u kunnen hebben en uw review uitgebreid besproken. In overleg met u zijn we naar tevredenheid tot een oplossing kunnen komen waarbij we nieuwe waskommen zullen leveren en monteren. Heel fijn dat we dit alsnog zo voor u kunnen oplossen.

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Wooning Rotterdam, Stadionweg

Wij waren opzoek naar een keuken,badkamer en een vloer en bij Wooning hebben ze dat allemaal. Hoe fijn is dat,we zijn ook nog is heel prettig geholpen door Jaouad die ons met de keuken heeft geholpen en topper Wendy met de badkamer en vloer.We zijn er een middag geweest en ook nog eens goed verzorgd door de gastvrouw, dus het is echt een topteam.

5. heinäkuuta 2025

Beste Monique,

Zo maken wij van jouw huis een echte Wooning. Fijn dat jij zo tevreden bent over ons en dank voor de mooie waardering.

Wooning badkamers en keukens Vlaardingen

Ik was op zoek naar een badkamer en keuken.
Ik ben toen naar Wooning keukens en badkamers gegaan
Ik was zeer onder de indruk van Wooning keukens en badkamers. Zo heb ik kennisgemaakt met Patrick van de Badkamers en Rudi van de keukens. Rudi en Patrick hebben mij uitzonderlijk goed geholpen met mijn vragen en ze waren er behulpzaam bij het oplossen van eventuele minder makkelijke situaties. Ze zijn dus goed in het oplossen
van problemen.
Ze zijn uitzonderlijk klantvriendelijk, meedenkend en prettig om mee te communiceren. We waren de hele dag bezig met het bespreken van de badkamer en keuken.
Daarom wil ik ook Nikita bedanken voor de gastvrijheid en het aanbieden van drinken en eten.
Alles voldeed aan mijn verwachtingen.
Heel veel keuze.
Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Sjapoo, ga zo door dame en heren.
Groeten van Frans uit Vlaardingen

4. heinäkuuta 2025

Beste Frans,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom, dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Wij zijn al 10 jaar klant bij Wooning

Wij zijn al 10 jaar klant bij Wooning. Als er een binnenwerk van een kraan stuk gaat dan is de klantenservice zeer behulpzaam. Snel en correct afgehandeld. Zeer prettig in een tijd waarin service soms ver te zoeken is.

4. heinäkuuta 2025

beste heer/mevrouw Doolaard - Ooijen,

Het doet ons goed dat je zo tevreden bent over de service die wij hebben verleend. Dat is wat wij van Wooning ook heel graag doen voor onze klanten.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen! Ze geven eerlijk advies en denken met je mee!

1. heinäkuuta 2025

Beste meneer/mevrouw Koster,

Dank je voor de mooie complimenten, wat fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Saanut 5/5 tähteä

Wooning Rotterdam echt een topbedrijf!

Vandaag een hele mooie keuken gekocht bij Wooning Rotterdam. Adviseur Jaouad Tahiri is echt een topverkoper! We kregen goed advies en hij dacht echt met ons mee. Lieve gastvrouw die vaak langskwam om te vragen of ze wat te drinken kon aanbieden. Mourad en Richard hebben ons geholpen met een hele mooie afronding. Zelfs na sluitingstijd waren ze super geduldig en behulpzaam. Echt een top team! We zijn met een super goed gevoel de deur uitgegaan en kijken uit naar onze mooie nieuwe keuken *-* Bedankt Wooning!

28. kesäkuuta 2025

Beste Meryem,

Wat een mooie ervaring! Het klinkt alsof Jaod Tahiri en het hele team bij Wooning Keukens Rotterdam jullie fantastisch hebben geholpen. Het is echt fijn om zo’n betrokken en behulpzaam team te treffen, helemaal als ze ook na sluitingstijd klaarstaan. Geniet straks maar volop van jullie nieuwe keuken! Heel veel plezier met de voorbereidingen en alvast veel kookplezier gewenst!

Saanut 3/5 tähteä

Verkopen van een keuken of badkamer

Verkopen van een keuken of badkamer, de after sales vind ik minder wanneer b.v. een besteld onderdeel niet leverbaar is, betere communicatie tussen de diverse afdelingen. Voorbeeld: een ander onderdeel besteld voor iets wat niet leverbaar was. Een andere afdeling blijft mails sturen wat er nu geleverd moet worden!! Het zou goed zijn wanneer een verkoper ook eens op de locatie gaat kijken, nu door de aannemer op een paar essentiële dingen gewezen en in overleg met hem gewijzigd……

28. kesäkuuta 2025

Beste heer Jason,

Dank u wel voor het geven van uw feedback. Wij vinden het vervelend dat de communicatie niet helemaal naar uw wens is verlopen waarvoor onze oprechte excuses.

Keuken

Vandaag hebben wij onze keuken bij Wooning gekocht bij verkoper Jouad. We zijn uitstekend geholpen door hem. Hij denkt mee met de klant en heeft een uiterst persoonlijke benadering. Al met al een absolute aanrader.

21. kesäkuuta 2025

Beste Amit,

Zo maken wij van jouw huis een echte Wooning! Dank je voor de waardering en mooie beoordeling.

Vriendelijk en zeer gastvrij

21. kesäkuuta 2025

Beste meneer/mevrouw Van der Vet,

Dank je voor de mooie complimenten in deze 5 sterren review.

Prettige deal

Rustige en kundige verkoper die goed de tijd nam om de wensen te vertalen naar een tekening en passende offerte. Daarbij ook nog wat aanpassingen qua indeling, om zo de badkamer praktischer te maken.

15. kesäkuuta 2025

Beste Vincent,

Bedankt voor de mooie beoordeling.
Wij nemen graag de tijd om jouw goed van dienst te mogen zijn.
Fijn dat je dit zo hebt mogen ervaren.

Koen van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

Saanut 4/5 tähteä

Keurig op tijd en netjes afgeleverd met…

Keurig op tijd en netjes afgeleverd met texst en uitleg

18. kesäkuuta 2025

Beste heer/mevrouw van Rutten,

Wat fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen.
Wij wensen jouw veel plezier van de nieuwe aankoop.

Koen van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

Saanut 5/5 tähteä

We hadden 2 mankementen ontdekt in onze…

We hadden 2 mankementen ontdekt in onze badkamer die vorig jaar aangekocht was vanuit Wooning Vlaardingen. Deze is ook volledig gemonteerd en geplaatst. Super verlopen overigens. Vanuit hun in contact gekomen met de service afdeling en wat foto's toegestuurd naar ze. Na de mail belde ze naar aanleiding van de gestuurde foto's vrij wel direct terug. De 2 mankementen werden iom leverancier ons kosteloos toegestuurd. Kort samengevat; fantastische service vanuit Wooning Vlaardingen!

17. kesäkuuta 2025

Beste Rudi,

Goed om te horen dat de montage goed is verlopen en dat de serviceafdeling jou zo snel en goed heeft kunnen helpen. Fijn dat we de onderdelen kosteloos konden toesturen en dat je tevreden bent met onze service. Dank voor de feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Fijne zaak, lieve mensen.

Heel fijn ontvangst en super goed geholpen door Jaouad. Samen een hele mooie keuken in elkaar gezet voor een mooie prijs. Echt een aanrader om hier heen te gaan.

14. kesäkuuta 2025

Beste Ber,

Wat fijn om te lezen dat Jaouad jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie samen een mooie keuken hebben samengesteld! Bedankt voor het delen van jullie ervaring, zo’n aanrader is altijd welkom. Geniet straks van jullie nieuwe keuken!

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijke mensen zowel aan de balie…

Vriendelijke mensen zowel aan de balie als de verkoper
Denken allemaal mee.

15. kesäkuuta 2025

Beste meneer/mevrouw Markus,

Dank je voor de mooie complimenten, fijn om te vernemen dat je je zo welkom voelde in onze mooie showroom!

Fijne zaak!

We hebben een flinke lange dag gemaakt met de mensen van Wooning Rotterdam. Wendy en Jaouad hebben een heel mooie badkamer en keuken voor ons getekend. We hebben er veel zin in om deze in ons nieuwe huis te zien! De verzorging en behandeling door de medewerkers is heel prettig en fijn, ook als sluitingstijd eigenlijk al geweest is! Goede ideeën ook voor indelingen en combinaties.

9. kesäkuuta 2025

Beste Yvo,

Wat leuk dat wij je nieuwe keuken en badkamer mogen verzorgen! Dat wordt straks lekker genieten, dank je voor het in Wooning gestelde vertrouwen.

Verkoop gesprek

Een rustige nette verkoper zonder verkoop praatjes. Hij nam overal rustig de tijd voor.
De voornaam van der verkoper is Bob.

7. kesäkuuta 2025

Beste Saskia,

Dank je wel voor de mooie woorden, mijn collega gaat dat zeker waarderen.

Een top ervaring!

Bij binnenkomst direct heel vriendelijk ontvangen bij de receptie.
Rodny heeft met zijn ervaring tips en inzichten samen met ons een prachtige keuken samengesteld!
Er werd heel goed naar onze wensen en vragen geluisterd.

10. kesäkuuta 2025

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent ontvangen en dat we samen een prachtige keuken hebben kunnen samenstellen! Dat wordt straks heerlijk genieten!

Thea Pietersen - Wooning Keukens en Badkamers

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin