Saanut 5/5 tähteä

Nous avons notre machine à laver depuis moins de 2 ans, rdv pris hier avec un technicien pour machine Whirlpool, le technicien est venu directement le lendemain. Il prévient pour dire quand il arrive,... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Service client désastreux. Refuse le remplacement d'un four qui est défectueux alors que les techniciens qui se sont déplacés ont indiqué "panne aléatoire - impossible de réparer" (il y a donc eu deux... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Remplacement de la machine gratuite, en payant par mois une petite somme, donc pas de grande dépense à l'achat d'une nouvelle

Saanut 1/5 tähteä

Er staat één ster, maar eigenlijk verdient het merk geen enkele. Vaatwasser ging te snel stuk, whirlpool stelt zelf een vervangtoestel voor dat pas na maanden wordt geleverd. Toestel ging twee keer st... Näytä lisää

• Nijverheidslaan 3, 1853, Grimbergen, Yhdysvallat

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

Super que mon frigo à été changé! Dommage que le nouveau ait le même problème

Eh ben, Eh ben Whirlpool vu la quote il serait temps de vous remettre en question. J'ai acheté un frigo modèle ART 66102 qui pour ma part fait beaucoup trop de bruit et de temps en temps un gros bruit bizarre. Après 4 visites de techniciens et plusieurs échangés de mail ma demande de remplacement à été approuvé et pour cela je vous remercie. Mais quelle fût pas ma surprise que le nouveau frigo à le même problème. J'ai écrit encore un mail avec vidéos a l'appuie pour demander si c'était pas un problème avec touts ces modèles de frigo car pour une cuisine ouverte avoir un appareil qui fait du bruit en permanence cela n'est pas possible et la à la place de m'envoyer un technicien pour vérifier on me répond avec dédain. Je site : Chère client ,
Nous avons bien reçu votre demande.
Nous vous proposons de visiter notre site web http://.whirlpool.be/ vous trouverez quels modèles nous avons actuellement.
Pour avoir les documents: mode d'emploi, installation et caractéristique nous vous conseillons de visiter http//docs.whirlpool.eu/
Whirlpool espère vous avoir suffisamment informé.

Jusqu'ici tout s'était bien passé avec les différents échanges mais la c'est pas possible on m'envoies regarder pour l'achat d'un nouveau. J'ai payé pour un appareil qui a moins 6 mois et le parle pour les deux, durant ces 6 premier mois Whirlpool doit tout faire pour régler le problème et contenter le client, c'est la loi. J'estime que j'ai le droits à avoir une appareil qui fonctionne convenablement et qui ne fait pas un bruit d'avis. N'hésitez pas à le contacter

Pour l'instant je note plus le produit, que le service après vente, une mauvais réponse ne gâche pas touts les bons échanges auparavant. Mais malheureusement tout pourrais changer quand je lis les autres commentaires 😪

Ole.M

14. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Scandalisé par la médiocrité du service…

Scandalisé par la médiocrité du service clientèle et le manque de respect totale vis a vis du client qu'on prend un peu pour un débile. Depuis décembre, j'essaye de trouver une solution avec eux pour un frigo qui ne fonctionne pas correctement et qui tombe en panne tous les mois quasi. On me répond comme si j'étais une idiote " Mme si le technicien estime que c'est réparable alors on peut rien faire" ..leur frigo à clairement un vice de fabrication...PLUS JAMAIS CETTE MARQUE...EVITEZ LA COMME LA PESTE. EN PLUS DU FRIGO LA TAQUE ELECTRIQUE PAYE 400 euros a fini a la poubelle après 2 ans

20. huhtikuuta 2022

Whirlpool AMW 9607/IX

Whirlpool AMW 9607/IX
Combi oven maakt veel kabaal. Valt soms uit en start dan weer verder. Bij opwarmen oven begint hij automatisch af te koelen als hij op temperatuur is. Deze gebreken aangekaart bij whirlpool maar de technieker vond dit allemaal dik in orde. Ik kan hem toch niet aanraden. Weggegooid geld spijtig genoeg.

12. huhtikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Très déçue de cette grande enseigne que…

Très déçue de cette grande enseigne que je pensais de bonne qualité avec un bon sav....
Four cassé ... Aucun sav ! On doit se débrouiller tout seul et à nos frais !
Très déçue ! Je ne m'y attendais pas du tout
J'ai l'impression qu'ils revendent des équipements cassés à moindre prix à des partenaires malhonnêtes (RoyalPrice par exemple) qui revendent ensuite sur Darty ! 3 noms que je retiendrais pour ne plus y retourner !

7. joulukuuta 2021

Bureaucratische clowns en kloteservice

Probleem met vaatwasser die voortijdig stopt o.w.v. probleem met de watertoevoer. Hersteller (lees: arrogante clown) van Whirlpool komt ter plaatse en zegt meteen 'Ik zie al wat het probleem is, dat toestel staat op hoogte, is fout aangesloten'. Na een oppervlakkige analyse wist hij het wel zeker: de keukenbouwer heeft een fout gemaakt: de afvoerdarm moet een lus naar boven maken en dat was hier niet het geval, concludeerde hij zonder ook maar achter de machine te kijken. 'Dat is niet mijn taak, dit doet ik niet, ik kan hier niets komen doen, ik ga weer verder. De keukenbouwer moet dit oplossen.' Zijn arrogante toon beviel me niet en deze bureaucratische onzin hoef ik niet. Na wat aandringen, kon ik hem toch overtuigen de vaatwasser uit de kast te halen en het proberen op te lossen in plaats van opnieuw enkele weken te laten verstrijken totdat de keukenbouwer langs zou komen, terwijl dit een relatief eenvoudig klusje is. Als er echt iets aan de vaatwasser zou mankeren, moest hij ook uit de keukenkast... Na nog wat protest omdat ze met 2 moeten zijn om toestellen op hoogte uit de kast te nemen, uiteindelijk samen met hem de vaatwasser uit de keukenkast getild en inderdaad tevergeefs geprobeerd de afvoerdarm in een lus om te leggen.

Toen we dus allebei zeker waren dat we dit probleem niet konden oplossen door een ongelukkige plaatsing van de afvoer, kreeg ik de rekening van €179 euro voorgeschoteld! HONDERNEGENENZEVENTIG EURO om NIETS op te lossen. Ook als we dit niet geprobeerd hadden, was de prijs hetzelfde voor een interventie, vertelde hij mij. Whirlpool zou zich moeten SCHAMEN VOOR DEZE PRAKTIJKEN. De machines zijn dan misschien wat goedkoper dan van kwalitatieve merken, maar iedereen die dit leest: bezint eer ge begint, hun winstmodel zit in de KLOTESERVICE NA VERKOOP. Er zijn mensen die 2 dagen moeten werken om te betalen wat deze CLOWNS durven vragen, al is het maar om binnen te komen en te zeggen dat ze het niet zullen oplossen.

Ik raad u werkelijk aan op zijn minst in te gaan tegen de argumenten die ze aanhalen en zo veel mogelijk van hun tijd in te nemen voor zo'n WOEKERPRIJZEN. Voor je geld krijg je dan een acteur met een grote klep, een overdosis zelfvertrouwen en zwakke argumenten.

Deze review is niet slecht omdat het probleem uiteindelijk niet verholpen is, het was in dit geval inderdaad niet op te lossen door Whirlpool. Deze review is slecht, omdat dit wellicht een veelvoorkomend probleem is, waar ze een interne policy over hebben dit niet te verhelpen, laat staan erop voorzien zijn om dit op te lossen, zoals eventueel PVC buizen om de afvoer aan te passen, een boor om een opening te boren in keukenkasten,... Als je €179 aanrekent, mag de klant tenminste geholpen zijn... NOOIT MEER WHIRLPOOL

6. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Whirlpool machine à laver FSCR70410…

Whirlpool machine à laver FSCR70410 7kg, roulements tambour cassés, impossible de trouver un nouveau tambour, service après vente de whirlpool.be incroyablement incompétent et fainéant. Il me donne des firmes pour la réparation en région flamand et pays-bas même après l’information que je ne parle pas le néerlandais. Je voulais juste la pièce, je répare moi même.

15. syyskuuta 2021

Dishonesty

Such a bad experience if your machine should be repaired, I should repair mine and they were dishonest towards me. They said in two days everything will be fine and then after I signed the insurance contract and made sure that they will get my money, I received an appointment after 10 days, I called the customer service and they were not helping at all and know we have to stay 10 days without a refrigerator.

Such a dishonest and unprofessional firm, never gonna buy anything from them

14. toukokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Jammer genoeg hebben wij enorm slechte…

Jammer genoeg hebben wij enorm slechte ervaringen met Bauknecht/Whirlpool. Wij hebben voor onze nieuwbouw vorig jaar een oven en combioven (49MG4Y4YB6 en EMPK11 F645) aangekocht, waar al snel een soort “bug” in verscheen. Deze hield in dat het tijdstip telkens versprong, de graden niet konden ingegeven worden (tenzij optie per optie), de instellingen telkens naar andere tijdstippen veranderden, etc. Dit bleek een gekend probleem te zijn bij beide toestellen, maar een update zou dit verhelpen. Op het moment dat de oven uitviel door een kapotte printplaat en deze onbruikbaar werd, lieten wij voor het eerst een reparateur komen.

In de 5 keer dat er hier inmiddels iemand is langsgeweest, werden de problemen NOOIT volledig verholpen. Werd de combioven hersteld, dan had de monteur geen materiaal bij om de oven te herstellen. Werd de nieuwe oven geplaatst, stond deze esthetisch gezien plots een pak lager dan de combioven ernaast. Toch is er in de mailing door ons duidelijk vermeld geweest wat er diende te gebeuren en over welke toestellen het ging. Kwam de persoon in kwestie hiervoor terug, kreeg ik te horen dat hij ook nog andere elektronica nodig had om de problemen van deze toestellen op te lossen. De laatste keer werd er simpelweg een printplaat van een oven in de combioven geplaatst, waardoor wij momenteel geen microgolf meer hebben om te gebruiken. (Heel erg frustrerend als je dagelijks meermaals flessenvoeding dient op te warmen.) Omdat de laatste technieker mij onverwacht 2 dagen voor onze afspraak belde, werd mij toen verzekerd dat de vooraf geplande afspraak toch zou blijven staan voor het geval er wéér iets mis was. Om dit te verifiëren bel ik zojuist naar de klantendienst: blijkt dat deze eenzijdig door Whirlpool geannuleerd werd en wij dus tot 17 mei (we zijn vandaag de 5e) zonder microgolf zitten. Toen ik naar een oplossing vroeg, werd mij simpelweg meegedeeld dat hier niets aan te doen was en dat de persoon die ik aan de lijn had "het gesprek zou beeïndigen".

Inmiddels zullen zij voor de 6e keer langskomen en duurt dit spelletje reeds bijna 3 maanden. 3 maanden waarin wij 1 van beide toestellen niet fatsoenlijk of zelfs helemaal niet kunnen gebruiken, waarin ik mij flexibel moet opstellen om thuis te zijn terwijl ik fulltime werk, waarin wij Bauknecht/Whirlpool contacteren en anderstalingen aan de lijn krijgen die duidelijk geen jota begrijpen van wat er gevraagd wordt.

Service: NUL. Duurzaamheid van de toestellen: NUL. Klantvriendelijkheid: NUL.

5. toukokuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Geen service en slechte producten

Geen service. Zitten al meer dan anderhalve maand met een kapotte wasmachine van amper een jaar oud. Klantendienst meermaals gecontacteerd, er zouden herstellers langskomen, maar ze komen niet opdagen. Artikel nog steeds in garantie maar geen enkele communicatie vanuit Whirlpool, ondanks telefoontjes. Klantendienst ondermaats en vindt geen oplossing.
SAMENGEVAT: Producten die na amper een jaar al stuk zijn en klantendienst zonder enige service.

27. maaliskuuta 2020

Whirlpool à Strombeek Bever

Whirlpool à Strombeek Bever , Bruxelles à fuir aucune communication, impolitesse 10/10.

Deux machines Whirlpool à laver en 7 mois .

La première 6 sense FSCR 90412
Série : 859207720010.
Pertes d'eau au niveau du distributeur d'eau ,, les 6 clips en plastique qui ferment la partie supérieure du distributeur sont de qualité minable , pas du tout hermétique.
Remplacement du caoutchouc porte.
Porte qui ne s'ouvrait plus.

La deuxième remplacée par Whirlpool FSCR 90412.
Livrée en Mai / 2019 , perte d'eau toujours des clips du distributeur d'eau.

Les employés au service téléphonique 0/100
Le distributeur d'eau 0/200.

Avons fait intervenir notre protection juridique.

PLUS JAMAIS WHIRLPOOL.

9. syyskuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin