Buitengewoon tevreden over We Colour, alleen had ik de laatste keer meerdere haarverf producten besteld, maar niet genoeg shampoo erbij. Net thuis gekomen van mij vakantie zie ik tot mijn blijdschap d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor mij een nieuw merk, mijn haar wel al vaak geverfd maar altijd andere merken gehad. Vind dit op zich goede verf, zag er mooi uit in de doos waarin het wordt bezorgd, goede omschrijving (online... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Die Haarfarbe lässt sich einfach anmischen und auftragen. Das Ergebnis ist sehr natürlich. Hatte einige Fragen. Der Kundendienst hat sich sofort gemeldet und promt geholfen. Vielen Dank. Werde nat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Da ich seit Monaten unter Allergien durch Haarfarben leide, habe ich viele Versuche unternommen eine Farbe zu finden, die keine Reaktionen zeigt. Bei Wecolour fand ich endlich Testungen, mit der entsp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals arganolie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs. Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. We begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die jou helpt de juiste kleur te kiezen. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Ons team van kleurspecialisten zit iedere werkdag (ma-vrij 09:00 – 17:00 uur) voor je klaar. Je kunt altijd met ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag.
Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kauf und Versand hat super geklappt.
Die Farbe ist wirklich schonend und gut deckend.
Rundum zufrieden.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Bisher die beste Farbe, die ich ausprobiert habe. Passt sich gut der bestehenden Haarfarbe an.

Bin total begeistert…
Das Packaging hatte mich bereits überzeugt aber das Ergebnis der Farbe noch mehr !!!
Lange habe ich überlegt und mich nun doch getraut es einfach mal selber zu versuchen. Und mein Mut hat sich bezahlt gemacht. Top Preis Leistung Verhältnis spricht auch dafür und rund um bin ich happy!

Farben sind gut.
Dauer / Haltbarkeit kann ich noch nicht beurteilen.
Menge war ausreichend.

Sehr gute Beratung per Video Chat, alles top top

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Heb een PPD allergie, ben nu wat alternatieven aan het proberen om te kijken wat voor haarverf ik wel aan kan. Ik heb een patch test gedaan en reageerde er heel heftig op 😔,, helaas. Als je ook een (heftige) PPD allergie hebt, doe alsjeblieft eerst een patch test achter je oor voordat je het op je haar gebruikt!!

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Sehr guter und freundlicher Kundenservice. Sehr zu empfehlen.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Nichts für Allergiker - auch wenn Sie damit werben, dass die Farben kein PPD und ähnliches enthalten, wird ein Ersatzstoff aus der gleichen molekularen Familie verwendet.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Schöne Verpackung, heute habe ich die Farbe aufgetragen, es sieht ziemlich dunkel aus, aber habe wenig Haare während der anschließenden Ausspülung verloren, im Moment auch kein Kopfhautjucken

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Vandaag mijn haar nog eens geverfd met wecoulor 10.01. En dit zal ik vanaf nu blijven doen.
Zo tevreden over mijn haarkleur , heb al veel uitgeprobeerd maar van deze kleur ben ik echt tevreden.
Het prikt en stinkt niet.
Gewoon topverf, stralend resultaat.😍

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
De haarverf is heel fijn in gebruik en geeft een geweldige kleur die praktisch niet vervaagt! Zelfs in de zomer blijft mijn haarkleur (4.65) mooi. En het belangrijkste is dat geen chemische troep in deze haarverf zit!! Ik ben meer dan tevreden over én met deze haarverf!

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Ik als een echte krullebol met droog haar ben al een jaar gebruiker van WECOLOUR. Vind het hele fijne verf, waar mijn haar niet droog van word. Ik word al grijs en daarom ben ik gedwongen om maandelijks te verven. (Ben nog geen 30 jaar 🤣🙈)
Goed & deskundig advies, snelle reactie bij vragen. Enigste grote min punt vind ik dat je de activator alleen in kleine flesjes kan bestellen en dat best prijzig is. Inmiddels koop ik gewoon een liter fles van Kis en mixt ik met de verf van wecolour. Verf blijft hier ook goed door zitten en fors goedkoper.
Rekensom kis is voor 1 liter 6% oxycreme €11,95
Activator wecolour 60ml €2,50 dus zou voor 1 liter +€40,- zijn.
Best een fors verschil vind ik.
Dus als je lange grijze lokken heb is dit een echte tip!
Nogmaals verf van we colour is echt top!

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Schnelle Lieferung, angenehmes Farbergebnis , gute Verträglichkeit, gute Färbetipps 👍

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Sehr schnelle Versand. Farbe ist lebendig und sehr schön, ohne gelben Stich. Preisverhältnis gut. ich gebe 5 Sterne *****

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Lieferung hat sehr gut funktioniert.
Beschreibung für das auftragen der Farbe sehr verständlich.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.