Jeg har også fået en sms om de 250 kr men de sender åbenbart så mange ud at de glemmer at stave deres navn rigtigt ved mig hedder de wallpapaperyu,med hensyn til wallpaper.dk har jeg intet dårligt at... Näytä lisää
Jeg kender ikke denne side, og jeg synes at man skal give 1 stjerne for at anmelde et fup, hvor man har misbrugt en pålidelig webside. Derfor giver jeg 5 stjerner, men skrive hermed at jeg også modto... Näytä lisää
Like the many other one-star reviews, I also recieved an absurd fishing sms in the middle of the night from wallpapersu. But come on, surely Wallpaper Magazine should not be punished for that scam ab... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Vågnede kl 4.16 i nat og fik også en…
Vågnede kl 4.16 i nat og fik også en sms besked om at jeg abonnerede på wallpapersu, og skulle betale kr 375.-/uge. Har slettet sms'en, og håber det er nok.
Jeg trykkede på linket så kom jeg…
Jeg trykkede på linket så kom jeg videre hvor der stod min mail og nede under masser stjerner pg de sidste 4 på mit dankort og confirm nede under så gik jeg tilbage det skulle jeg ikke trykke på
Tilslutter mig koret af smsmodtagere…
Tilslutter mig koret af smsmodtagere fra Wallpapersu med en opkrævning på 375,- tager screenshot og sletter 😤
Til alle jer der har fået sms
Til alle jer der har fået sms. I har fået sms fra “Waalpapersu” og ikke “Wallpaper”, som denne side handler om.
Så lad vær med at være hurtig på tasterne, og give denne side 1*, det har de ikke fortjent.
IKK TRYK PÅ LINKET!!
IKK TRYK PÅ LINKET!!
Jeg er lige vågnet her til morges, hvor jeg så der var kommet en besked fra noget der hedder wallpapersu.
Jeg har ikke trykket på linket, da jeg sys det var mistænkeligt at der var kommet en besked klokken 2 om natten.. og jeg har aldrig nogensinde hørt om deres “ firma” før.
Så tryk ikke på linket! Det er svindel!
Jeg kender ikke denne hjemmeside
Derfor giver jeg 5 stjerner, men skrive hermed at jeg også modtog den SMS i nat og har slettet den, og blokeret fupafsender
Kompenserer for dem
Kompenserer for dem, der giver 1 stjerne, fordi firmaet er blevet misbrugt til scam
Har også fået en Pishing sms
Har også fået en Pishing sms, men da det har intet har med Wallpaper at gøre, skal de ikke straffes
Wallpaper.dk misbrugt af fupsms
Wallpaper.dk er blevet misbrugt af et scam nummer. Jeg har, ligesom så mange andre, også modtaget en irriterende fup sms i morges. Bloker/slet sms - og klik ikke på linket! Det er ren phising. Wallpaper.dk gør i øvrigt selv opmærksom på, at deres firmanavn er misbrugt, og skal derfor ikke straffes dobbelt med ufortjente dårlige anmeldelser. Derfor 5 stjerner herfra, også af den grund, at firmaet har gjort opmærksom det. Man finder advarslen, når man scroller nedad i anmeldelserne.
ADVARSEL
ADVARSEL: Jeg har ligeledes modtaget sms i nat fra wallpapersu.com, hvor de opkræver abonnement på 375. pr. uge. Jeg har ALDRIG tilmeldt mig noget hos dem.
Kompensation
Stakkels firma der bliver misbrugt til…
Stakkels firma der bliver misbrugt til phishing.
Stik dem 5 stjerner i stedet for alle dem der ikke fatter det er fake og giver 1 stjerne.
Ja det er surt at få falske sms. Lige som pakistanske opkald fra “Microsoft” men dem giver du jo heller ikke 1 stjerne af den grund.
Men det har sku da ikke noget med denne biks at gøre.
Tag jer sammen! Og slet jeres dårlige anmeldelser.
Har fået en SMS med opkrævning hver uge…
Har fået en SMS med opkrævning hver uge på 375 kr. Kl. 2 i nat. Jeg ved at jeg ikke har meldt mig til et abonnement. Så de håber nok at der er nogle der hopper på den.
Samme som de foregående anmeldelser
Samme som de foregående anmeldelser, bortset fra at mit “abonnement” åbenbart koster 375,- om ugen… 🤦🏼♀️
Slet sms og fingrene væk fra link
Jeg modtog også sms og blev noget forskrækket, da sms'en leder en til at tro, at de har fået fat i ens bank oplysningere.
Det har de altså ikke - min mand har oplevet det samme for nogle mdr. siden og der er ikke forekommet nogen usædvanlig aktivitet på hans konto. De forsøger at lokke en til at trykke på linket - efter ordre fra min mand har jeg nu slettet sms'en og glemt alt om det.
Det samme her
Det samme her - SMS kl.5 - har aldrig hørt om dem - Cancell virker ikke - web side findes ikke.
Har også modtaget en Sms fra nogle…
Har også modtaget en Sms fra nogle scammere der kalder sig "Wallpapersu" med et efterfølgende link.... Det er SCAM og har intet med dette firma at gøre.... så pas på 😠
(Jeg trykkede IKKE på linket) da det virkede mistænkeligt, eftersom de krævede penge og skrev at jeg var medlem og sms kom kl 2 om natten, det er vel scammere fra Afrika, Indien der har været på spil igen igen) 😕
Melder mig i koret der er træt af at…
Melder mig i koret der er træt af at nogen har opsnappet mit nummer og sender mig sms’er kl. 3 om natten fra wallpapersu om at jeg har fået et abonnement på 350kr til noget jeg slet ikke ved hvad er. Nu er nummeret blokeret og håber ikke jeg hører mere.
Troede det var noget ungerne havde…
Troede det var noget ungerne havde meldt sig ti! Trykkede på opsig. Hvad sker der nu? Og med finger touch!!
SKAL ANMELDES!!
Jeg har lige fået en sms klokken 2 om…
Jeg har lige fået en sms klokken 2 om natten om et abonnement , aner ikke hvad det drejer sig om, jeg har ikke trykket på linket, og ville dælme gerne vide hvor de har mit nummer fra