Wallpaper.dk er blevet misbrugt af et scam nummer. Jeg har, ligesom så mange andre, også modtaget en irriterende fup sms i morges. Bloker/slet sms - og klik ikke på linket! Det er ren phising. Wallpap... Näytä lisää

Jeg kender ikke denne side, og jeg synes at man skal give 1 stjerne for at anmelde et fup, hvor man har misbrugt en pålidelig webside. Derfor giver jeg 5 stjerner, men skrive hermed at jeg også modto... Näytä lisää

Like the many other one-star reviews, I also recieved an absurd fishing sms in the middle of the night from wallpapersu. But come on, surely Wallpaper Magazine should not be punished for that scam ab... Näytä lisää

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,5

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg har også fået en sms om de 250 kr…

Jeg har også fået en sms om de 250 kr men de sender åbenbart så mange ud at de glemmer at stave deres navn rigtigt ved mig hedder de wallpapaperyu,med hensyn til wallpaper.dk har jeg intet dårligt at sige om,så det er ærgeligt at det går ud over de forkerte men der er ikke andre steder at gøre opmærksom på dette problem

11. marraskuuta 2022

Jeg har her til morgen modtaget en SMS…

Jeg har her til morgen modtaget en SMS fra wallpaperyu om at jeg har takket ja til at abonnere på et eller andet fra dem. Og at de fra i morgen vil trække 250 kr pr. Uge. Jeg har IKKE bedt om noget abonnement. Har trykket videre og afmeldt det. Men det her finder jeg mig ikke i, så det bliver politianmeldt.

14. syyskuuta 2022

Virkelig en dårlig og uprofessionel…

Virkelig en dårlig og uprofessionel virksomhed hvis det overhovedet er en sådan
Du kan ikke få fat på nogle via telefon eller mail
Varens svarer overhovedet ikke til det de lover
Håber virkelig de skammer sig
Brug dem aldrig

14. toukokuuta 2022

Dette er wallpaper.dk ikke wallpapersu

De 1 stjernede anmeldelser er for wallpapersu, ikke wallpaper.dk.

Jeg fik også en sms af wallpapersu, men kom til at lave anmeldelsen på wallpaper.dk's trustpilot til at starte med.
Dette er en kompensation for den 1-stjernede anmeldelse.

16. huhtikuuta 2022

Jeg downloadede ikke denne app

Jeg downloadede ikke denne app, men jeg tog denne besked og sendte linket til politiet og ringede til banken. Dette er en fidus.Pas på ikke at klikke på betalingslinket.
På link skriver til Opsigelse .Efter at have trykket på linke for opsigelse .Går til at betale .

Har også fået sms:

Har også fået sms:
Tak, du abonnerer pà Wallpapersu for 375 DKK/pr. uge. Til opsigelse: link
Tror jeg har downloadet deres app engang men slettet den da jeg så prisen! Har ikke fulgt linket, men indrapporteret det på selvforsvars appen. Kan ikke se advarsler om det der endnu

20. helmikuuta 2022

Gentager hvad de andre tidligere har…

Gentager hvad de andre tidligere har skrevet.
Det er en falsk side "Wallpapersu.com som står bag og har intet med wallpaper.dk at gøre. Ingen grund til at give dem her 1 stjerne.

Modtog også SMSen. Bare ignorer beskeden og lad vær med at trykke på linket.

Wallpapersu.com scam

Jeg har modtaget samme meddelse vedr. abonnement hos wallpapersu.com
Jeg har meddelt min bank, at de ikke må udbetale penge til scam-firmaet. Desuden har jeg anmeldt sagen på politiets hjemmeside for internetsvindel.

Svindel og humbug.

Svindel og humbug: Det er ikke Wallpaper.dk der sender den SMS ud. Det er Wallpaperu.com der sender den besked ud. De har intet at gøre med Wallpaper det er ordentligt firma.

Scam her også

Scam her også

Jeg har modtaget en sms her til morges med opsigelse

Tak, du abonnerer pà Wallpapersu for 375 DKK/pr. uge. Til opsigelse:
Også kommer der et link her

Jeg syntes det er for dårligt at der ikke er mere sikkerhed i dette firma.

20. helmikuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili