Jeg har også fået en sms om de 250 kr men de sender åbenbart så mange ud at de glemmer at stave deres navn rigtigt ved mig hedder de wallpapaperyu,med hensyn til wallpaper.dk har jeg intet dårligt at... Näytä lisää
Wallpaper.dk er blevet misbrugt af et scam nummer. Jeg har, ligesom så mange andre, også modtaget en irriterende fup sms i morges. Bloker/slet sms - og klik ikke på linket! Det er ren phising. Wallpap... Näytä lisää
Jeg kender ikke denne side, og jeg synes at man skal give 1 stjerne for at anmelde et fup, hvor man har misbrugt en pålidelig webside. Derfor giver jeg 5 stjerner, men skrive hermed at jeg også modto... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Jeg ved der er forskel på wallpaper og…
Jeg ved der er forskel på wallpaper og wallpapersu.
Jeg har også modtaget en sms, i nat, fra wallpapersu - jeg har anmeldt der til banken.
Jeg har IKKE tegnet noget abonnement
Linket hvor man skulle “opsige abonnent” virker ikke!
Hvad gør I andre?
Gør I noget?
Kan der trækkes noget?
Er liiiidt nervøs.
Jeg trykkede på linket
Hvad skal man gøre hvis man rent faktisk trykkede på linket?
FUP - SMS
Fik sms'en : "Tak, du abonnerer pà Wallpapersu for 375 DKK/pr. uge. Til opsigelse: [link]"
Jeg har intet med dem at gøre, det er en scam.
Kompensere for de mange der fejlagtigt…
Kompensere for de mange der fejlagtigt har bedømt Wallpaper på baggrund af en scam sms fra Wallpapersu.
Jeg har dog også modtaget denne sms i nat fra wallpapersu.
Kompenserer for dårlige anmeldelser…
Kompenserer for dårlige anmeldelser grundet scam sms fra meget lignende firmanavn. Har også modtaget scam sms i nat.
Har fået en spam sms fra wallappersu!
Har fået en spam sms fra wallappersu!
ikke fra wallpaper.dk
Har fået en scam sms ligesom jer andre. Men giver 5 stjerner fordi det ikke drejer sig om dette firma.
Jeg har også fået omtalte sms (de må…
Jeg har også fået omtalte sms (de må virkelig have sendt mange ud), men læs nu linket. Det er IKKE wallpaper.dk men wallpapersu.com. At give dem 1 stjerne, svarer til at give Madklubben 1 stjerne, fordi at I har fået forkert tilbage i Netto. Derfor 5 stjerner herfra.
Spam
Spam besked, fortalte jeg skulle betale 375 eller følge et link til opsigelse
Har også fået denne irriterende sms om…
Har også fået denne irriterende sms om abonnement🤬🤬
(Er med på at wallpaper ikke har noget med det at gøre. Derfor også 5 stjerner til jer😉). Gør I andre noget ved SMS’en, udover at slette den, eller satser I på, at de ikke har flere oplysninger på jer?
Skal man anmelde den noget sted / kontakte banken?
Kompensation
Kompensation
Kompenserer for dem, der giver 1 stjerne, fordi firmaet er blevet misbrugt til scam
Fået samme sms om oprettelse af…
Fået samme sms om oprettelse af abbonement.
Har et foto på en sms som ikke kan slettes og er bange for at sende vira videre. Gode råd søges 🙏🏼
Har slettet mine kontooplysninger på apple.
Har modtaget sms i nat derfra og kan…
Har modtaget sms i nat derfra og kan ikke trykke på noget link med opsigelse - har ingenting med dem at gøre og de burde anmeldes
Wallpaper is not to blame for this scam
Like the many other one-star reviews, I also recieved an absurd fishing sms in the middle of the night from wallpapersu. But come on, surely Wallpaper Magazine should not be punished for that scam abusing part of their name with negative reviews?
SPAM.....slet
SPAM.....slet, slet, slet. Har aldrig besøgt deres "hjemmeside" de siger man abonnemere på deres produkt og man skal trykke på liket for at afmelde...
Modtog også sms i nat
Modtog også sms i nat. Men fra wallpapersu. Det er FUP og IKKE dette firma.
En troværdigt virksomhed
En troværdigt virksomhed - har modtaget spam-sms, men den kommer ikke fra firmaet selv
Fake sms
Har også fået sms i nat fra wallpapersu om ugentlig betaling på over 375,- trykkede ikke på linket med "opsigelse". Glad for jeg googlede, troede først lige at det var min søn der havde hoppet på noget dyrt og dumt.
Har fået en sms men ikke fra dette firma
Spam
Har også fået en SMS fra Wallpapersu,hvor de takker for at jeg abonnemere for 375 DDK /pr. uge. Har Aldrig besøgt deres side. SPAM🤬🤬🤬
Giver 5 stjerner for at kompensere for…
Giver 5 stjerner for at kompensere for de dårlige anmeldelser.
Se her:
18. nov. 2021
Vores domæne WALLPAPER.DK har intet at…
Vores domæne WALLPAPER.DK har intet at gøre med den phishing sms, der er blevet sendt.
Det er sendt fra wallpaperdk.com og det er IKKE vores domæne
Bemærk at de ikke har en prik mellem ordene wallpaper og dk