Glowie Arvostelua 14

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Glowie er hudpleje der faktisk virker. Vi blev trætte af produkter med tomme løfter og skabte noget vi selv ville bruge – med ingredienser man kan stole på og resultater man faktisk kan se. Alt hvad vi gør handler om at du skal føle dig godt tilpas i din hud hver dag, ikke bare håbe på det. Ingen unødvendigheder, bare hudpleje der gør arbejdet.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Godt produkt til følsom hud

Godt produkt til følsom hud. Ingen irritation overhovedet, hvilket jeg sætter pris på

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at produktet fungerer godt til din følsomme hud, og at du ikke har oplevet nogen irritation. Tak fordi du delte din oplevelse – det betyder meget for os!

Glowie Support

Glowie ændrede min hud fuldstændigt

Glowie ændrede min hud fuldstændigt. Jeg ser nemt fem år yngre ud.

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet så flotte resultater, og at Glowie har gjort en positiv forskel for din hud. At føle sig mere selvsikker og tilfreds med sin hud er præcis det, vi håber at kunne hjælpe med.

Tak fordi du deler din oplevelse med os, det betyder meget!

De bedste hilsner,
Glowie Support

Glowie er det eneste hudplejeprodukt

Glowie er det eneste hudplejeprodukt, jeg nogensinde får brug for fra nu af.

13. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💖

Det glæder os enormt at høre, at Glowie er blevet dit foretrukne hudplejeprodukt. Vi er så taknemmelige for din støtte og tillid, og vi håber, at vores produkter fortsætter med at give dig de resultater, du elsker.

Tak fordi du er en del af Glowie-familien!

Glowie Support

Jeg startede med Glowie i en meget…

Jeg startede med Glowie i en meget stressende periode på arbejdet. Min hud lider normalt meget, når jeg er stresset. Denne gang gjorde den det ikke. Min hud forblev rolig og strålende, selv gennem de hårdeste uger. Jeg tror oprigtigt, at Glowie beskyttede min hud i den periode. Jeg er så taknemmelig for dette produkt.

7. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at Glowie kunne hjælpe din hud med at forblive rolig og strålende i en stressende periode. Tak fordi du delte din oplevelse med os – det betyder meget.

Med venlig hilsen
Glowie Support

Efter regelmæssig brug ser min hud…

Efter regelmæssig brug ser min hud lysere og mere afbalanceret ud. Jeg forventede ikke hurtige resultater, men gradvist blev mine fine linjer mindre synlige, og min generelle teint ser meget sundere og friskere ud

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet en lysere og mere afbalanceret hud, samt en forbedring i fine linjer og din generelle teint. Det er skønt, når resultaterne kommer gradvist og føles naturlige.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Med venlig hilsen
Glowie Support

Jeg er meget tilfreds med resultaterne

Jeg er meget tilfreds med resultaterne, min hud ser lysere ud hver dag

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Det glæder os meget at høre, at du er så tilfreds med resultaterne, og at du oplever, at din hud bliver lysere dag for dag. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi er glade for at være en del af din hudplejerejse.

Kind regards,
Glowie Support

Mine tørre pletter forsvandt inden for…

Mine tørre pletter forsvandt inden for to uger. Jeg giver fire stjerner, fordi mine kragelinjer langsomt forbedres, men jeg forventede hurtigere resultater på det område. Alt i alt et meget solidt produkt.

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Mange tak for din detaljerede anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at dine tørre pletter forsvandt inden for to uger, og at du generelt er tilfreds med produktet. Vi forstår, at du håbede på hurtigere forbedring af dine kragetæer, men vi er glade for, at du allerede ser fremskridt. Tak fordi du delte din oplevelse - din feedback betyder meget for os.

Jeg har meget tør

Jeg har meget tør, moden hud, der altid så stram og skællende ud. Glowie fiksede det inden for to uger. Den dybe næring, jeg føler efter at have påført den, er ulig noget, jeg har brugt før Min hud forbliver blød hele dagen lang. Jeg vågner oprigtigt op og er begejstret for at få min hudpleje nu.

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tak for din fantastiske feedback! Vi er så glade for at høre, at Glowie har hjulpet med at give din hud næring og fugt, så den føles blød og behagelig hele dagen. Det betyder meget for os, at du sætter pris på din hudplejerutine. Tak for din støtte!

Glowie Support

Min hud føles blød og strålende efter…

Min hud føles blød og strålende efter regelmæssig daglig brug

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at din hud føles blød og strålende ved daglig brug. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Glowie Support

Jeg kunne godt lide de samlede…

Jeg kunne godt lide de samlede resultater. Min hud føles glattere og lidt mere hydreret efter regelmæssig brug.

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du kan mærke, at din hud føles blødere og mere fugtet ved regelmæssig brug. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Glowie Support

Glowie gav mig glattere hud og synlig…

Glowie gav mig glattere hud og synlig ungdommelig glød nu.

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at Glowie har givet dig en glattere hud og en synlig, ungdommelig glød. Vi sætter virkelig pris på din støtte!

Glowie Support

Jeg planlagde at bestille en tid til en…

Jeg planlagde at bestille en tid til en klinik for at få min hudpleje. Jeg prøvede Glowie først bare for at se. Jeg aflyste den tid efter fem uger. Min hud så bedre ud, end den nogensinde har gjort efter nogen behandling. Fastere. Glattere. Mere levende. Glowie sparede mig så mange penge og tid.

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tak fordi du deler din oplevelse! Vi er virkelig glade for at høre, at Glowie har gjort en så stor forskel for din hud og sparet dig både tid og penge. Det betyder meget for os, at du er så tilfreds med resultaterne!

Glowie Support

Min hud føles mere hydreret end den har…

Min hud føles mere hydreret end den har gjort i årevis. Jeg giver fire stjerner, fordi mine dybere kindlinjer har brug for mere tid. Men jeg er oprigtigt imponeret over fremskridtet indtil videre.

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tak fordi du deler din ærlige oplevelse! Vi er glade for at høre, at din hud føles mere hydreret, og at du allerede ser gode fremskridt. Vi sætter pris på din feedback og din tillid til Glowie!

Glowie Support

Mit ansigt føles hydreret og ser…

Mit ansigt føles hydreret og ser synligt yngre ud hver dag.

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Glowie

Tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at din hud føles hydreret og ser synligt yngre ud hver dag. Vi sætter virkelig pris på din støtte!