Voltfiets Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Verre van dit bedrijf blijven. Lange verhaal kort: Een wiel besteld, na weken nog niets ontvangen, in de tussentijd op geen manier contact te krijgen met het bedrijf, er word niet gereageerd op ma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hallo allen , ik wil ff laten weten waarom jij bij VoltFiets jou droom fiets kopen moet. Ze reageren zo snel mogelijk en echt snel nooit eerder meegemaakt bij andere fietswinkels. Ze zijn profession... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst op 20 mei 2026. Nog steeds niets ontvangen. Kan deze mensen niet bereiken en krijg geen antwoord. Kort contact gehad via What's app. Zeiden dat het verstuurd ging worden. Nog stee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ging voor een nieuwe Ouxi V8 accu langs want deze was helaas gestolen. Eigenaar was perfect op tijd aanwezig en kwam al aanlopen met de spullen. Ter plaatse gefixed en getest. Tevens nieuwe standaard... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Yrityksen kirjoittama

VoltFiets, Nummer #1 voor fatbikes! Ontdek de Ouxi V8 fatbike Ouxi H9 fatbike en VoltFiets V20 fatbike series. Fatbikes met 2 jaar garantie. Officiële Ouxi fatbike distributeur. Ouxi Fatbike onderdelen en service. Snelle en gratis 24-uurs levering. Ophalen in Haarlem. Koop je fatbike vandaag!

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

147 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Geen levering en geen reactie

Ik heb binnen en buitenband besteld maar deze is nog steeds niet bezorgd (wacht al meer dan een maand). Ook heb ik meerdere malen gemaild en gebeld maar ik krijg geen reactie. Het bedrijf zegt in andere reviews dat dit komt omdat een ander bedrijf hun naam gebruikt. Echter lijd de link van trustpilot direct naar de site waar ik de band heb besteld. Mijn bestelnummer is #5859. Ik hoop dat dit snel word opgelost en dat ik op zijn minst een reactie terug krijg.

Ze hebben gereageerd dat het een spam review is maar dit is het niet. Oplichters!

20. joulukuuta 2024

Snelle en klantvriendelijk oplossing

Fiets deed het niet meer. Al eerder heel netjes geholpen met een gratis nieuwe Accu. Nu ook weer via whatsapp gemeld en direct antwoord.Na wat vragen vanuit de winkel kregen we kostenloos en snel een nieuwe trap sensor thuis gestuurd. Toen deze na montage niet bleek te werken konden we langs de winkel komen. Daar is de fiets nagekeken en gerepareerd. Zeer vriendelijke, snel en netjes geholpen!

11. joulukuuta 2024

Mijn motor geüpgraded

Ik heb een nieuwe motor voor mijn oude fatbike besteld en die is snel gelevard. De installatie was eenvoudig en mijn fiets weer als nieuw. Een echte aanrader!

11. joulukuuta 2024

Kon niet blijer zijn

Mijn nieuwe Engwe fatbike van VoltFiets is gisteren aangekomen en hij geweldig. Soepele vering, sterke motor en geweldige bouwkwaliteit. Bendankt voor de snelle levering!

7. joulukuuta 2024

Scammers

Scammers , I bought the bike and they send me used one . Ignoring the messages, and don’t wanna change it . Not recommended , never buy from here

30. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Voltfiets

We do have any customers to this name so therefore we know this is either spam review from competitors, or you meant to write this for another shop. We never sell any used or second hand bike.

Saanut 4/5 tähteä

Communicatie kan beter puur een tip

Communicatie kan beter puur een tip
Zolang klant geïnformeerd wordt voorkom je wantrouwen
Op 06-11-2014 buitenband besteld
Deze is vandaag geleverd net half uur geleden de buitenband in tip top staat ontvangen💐
Ben verbaasd een tip ondanks drukte wil ik alleen aangeven geeft u aan uw klanten aub door dat langere levertijd op zit op onderdelen
Nogmaals bedankt zo ga ik vaker bij u bestellen en wens jullie nog een prettige dag toe

27. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Voltfiets

Hartelijk dank voor uw beoordeling, wij nemen uw feedback serieus en verbeteren onze service altijd. Met vriendelijke groet

Zeer slechte service

Echt een verschrikkelijk bedrijf.. geen antwoord en geen duidelijkheid over bezorging en ook nog eens heel lang moeten wachten op je geld. Nooit maar dan ook nooit hier een bestelling plaatsen!! Echt schandalig hoe zij met hun klanten omgaan.

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Voltfiets

Wij denken dat deze beoordeling spam is of bedoeld was voor een ander bedrijf, aangezien wij geen klantaccount met uw naam hebben. Met vriendelijke groet.

DROPSHIP ELLENDE!

DROPSHIP ELLENDE!
1 november een binnen- en buitenband bestelt. Krijg nu pas een berichtje dat PTT een pakketje binnenkrijgt.

Ik had de banden zelf ook in China kunnen bestellen. Vandaag bestelt morgen verstuurd? Eerder vandaag bestelt over 4 weken vanuit China verstuurd!

25. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Voltfiets

Ik denk dat u ons verwart met een ander bedrijf. Wij hebben onze eigen voorraad in Haarlem en gebruiken PostNL om onze producten te verzenden. Kijk nog eens goed waar u het gekocht heeft. Met vriendelijke groet

Saanut 1/5 tähteä

Heb een achterband en binnenband plus…

Heb een achterband en binnenband plus een standaard besteld op 16 november,volgens de site vandaag besteld morgen in huis ... maar u raad het al niks ontvangen waarschijnlijk ook 87 euro lichter, ik kon beter eerst de review's lezen voordat ik bestelde.

23. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Niet bij dit bedrijf laten maken ze…

Niet bij dit bedrijf laten maken ze lichten je hoogstwaarschijnlijk op

15. marraskuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Je ne recommande absolument pas

Je ne recommande pas. Au début tout se passe bien, lorsque c'est payé, pas facile de les contacter. On ne respecte pas le droit de rétractation, ne croyez pas aux 30 jours de réflexion et le retour du vélo. Rien n'est proposé pour la garantie de 2 ans, elle est non transférable, c'est illégal. Plus de réponses aux mails. Une plainte est déposée au Centre Européen des Consommateurs, Voltfiets (Pays-Bas) ne répond pas à une conciliation. Plusieurs démarches ont étés effectuées, aucune n'a aboutie. Il faut entamer d'office une procédure judiciaire.

19. syyskuuta 2024

Dit is een spamrecensie

Broken promises/nonexistent customer service

Second experience (unfortunately necessary) and second disappointment. After purchasing a Fatbike that quickly deteriorated, and after many attempts to get help... I ultimately had no choice but to order the necessary parts for the bike's repair directly from their website. Order placed on October 27th (with the promise that if the order was made before 11 PM, it would be delivered the next day), and to this day, I still haven’t received anything. Worse yet, no response to any of my emails seeking information. So, my experience has only gotten worse. I can only advise against Voltfiets. The worst part is feeling completely ignored... such a lack of respect.
BESTEL #5564

27. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Voltfiets

Instead of texting us by WhatsApp, you just go and write 4 bad reviews about us. That shows your purpose. We already informed and replied you for all your questions.

Super tevreden van garantie

Ik heb 2 Engwe E26 bestelling kwamen op tijd aan en werkten perfect. Een van hen had een probleem met de batterji, en binnen een week stuurden ze me een niewe batterji zonder garantie, super service.

3. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Voltfiets

Hartelijk dank voor uw bestelling, wij doen ons uiterste best om de klant tevreden te stellen.

Saanut 5/5 tähteä

Eerder besteld ik ouxi v8 max bij een…

Eerder besteld ik ouxi v8 max bij een ander bedrijf en wachtte 2 maanden voor niks! Nadat ik mjin geld terug had gekregen, besteld ik bij deze winkel en ik had det de volgende dag al vinnen! Supersnelle levering en de beste prjis Bendankt!

2. marraskuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Oplichterij ik kocht een accu houder…

Oplichterij ik kocht een accu houder van 45 euro bezorging ze reageren niet op mijn what’s app berichtjes en er staat pakket zogenaamd afgeleverd maar hij is gewoon weer terug naar hun

9. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Voltfiets

Kunt u uw bestellingnummer doorgeven?

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin