Viva Credit Arvostelua

1 910
TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

„Am primit toate detaliile de care aveam nevoie de la Viva Credit. Doamna cu care am discutat a fost foarte atentă, amabilă și mi-a explicat clar toate beneficiile și informațiile importante. M-am... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Am avut o experiență foarte bună cu VIVA. Procesul a fost rapid, documentația a fost clară, iar comunicarea a fost corectă și transparentă pe tot parcursul colaborării. Am apreciat faptul că am prim... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ați putea îmbunătăți cu ceva bonusuri pentru clienți. Spre exemplu daca tragi toată suma din cont să primești ceva înapoi ...gen 3000 lei trași ...dobânda 500 lei ...100 bonus pentru clienți vechi .... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sincer 5 stele !!! Toată faza este că te rezolva și te ajută foarte rapid și fără multe documente!!!! vă pup 🫡 daca achitați la timp nu mai plătiți dublu , dar aici depinde de finanțele voastre 😉 or... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit! :) Misiunea noastră este să oferim o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor tale urgente - linia de credit. Cum arătăm în cifre? Peste 13 ani de experiență în România Peste 1.000.000 de împrumuturi acordate Peste 90% dintre clienți ne-ar recomanda altor prieteni Ce este Linia de Credit? Este rezerva ta de bani până la salariu din care poți retrage oricând ai nevoie, de câte ori ai nevoie. Ce beneficii oferim? 0% dobândă în primele 30 de zile. Oferta este valabilă pentru clienții noi; Plătești dobândă doar pentru suma retrasă; Poți rambursa anticipat fără comisioane sau alte penalități; Suma rambursată, mai puțin dobânda, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă; Poți plăti lunar doar 10% din suma utilizată + dobânda acumulată; Atât timp cât nu retragi bani, nu te costă nimic. VIVA Credit IFN SA este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României cu numărul RG-PJR-41-110267.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 910)

658 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ajutor nesperat/

Sunt foarte multumita ca am obtinut creditul in timp util si mi-am rezovat problema.Viva Credit este un partener de incredere. Multumesc.

Bună, Anca,

Mulțumim pentru încrederea acordată și ne bucurăm că îți putem fi de folos când ai nevoie! 💛

Mulțumesc!

Este minunat sa ai un prieten de nădejde ! Mulțumesc Viva credit !

Bună, Iliana,

Saanut 1/5 tähteä

What help is there...

No help at all, false promises.

Salut, George,

Ne dorim să înțelegem mai bine situația și să o remediem cât mai rapid. De aceea, te rugăm să ne comunici pe adresa info@vivacredit.ro ce am putea îmbunătăți. Feedback-ul tău este important pentru noi.

O zi frumoasă,

Saanut 5/5 tähteä

Sunt foarte multumita si imprumutul a…

Sunt foarte multumita si imprumutul a ajuns la mine in card foarte recede ma bucur sa collaboration cu voi sunteti foarte buni.

7. heinäkuuta 2026

Bună, Maria,

Saanut 1/5 tähteä

Not worth using them

12. joulukuuta 2025

Salut, Lucian,

O zi frumoasă,

Excelent service

Excelent service, very fast loan aprovall.
Very much options to pay back.

2. heinäkuuta 2026

Salut, Daniel,

Saanut 5/5 tähteä

Cererea mea de credit a fost procesată…

Cererea mea de credit a fost procesată rapid și apoi aprobată repede și linia de credit,recomand tuturor celor care au nevoie de un credit rapid

1. heinäkuuta 2026

Salut, Cornel,

Saanut 3/5 tähteä

Dobânda e prea pare deia am dat 3 stele

Îmi place că îmi intră bani direct.
Și nu prea îmi place că dobânda e unu la sută la sută de lei și dacă iau 500 de lei am dobâbdă de 5 nu mai e de unu la sută

1. heinäkuuta 2026

Salut, Marcel,

Îți mulțumim pentru feedback! 😊 Ne bucurăm că îți putem fi alături.

În ceea ce privește dobânda, aceasta este calculată procentual în funcție de suma împrumutată. De exemplu, o dobândă de 1% pe zi pentru un împrumut de 500 lei înseamnă 5 lei pe zi. Toate costurile sunt afișate transparent înainte de confirmarea împrumutului, astfel încât să poți lua o decizie informată.

Dacă te putem ajuta cu mai multe detalii, ne poți contacta telefonic la 021.303.0080 și un operator te poate ajuta cu toate informațiile necesare.

Mulțumim,

Saanut 5/5 tähteä

o linie de credit modernă

o linie de credit modernă, suplă, ușor de utilizat și simplu de accesat, totul la vedere, fără capcane sau asteriscuri minuscule care trimit la texte lizibile doar cu lupa! Felicitări!

30. kesäkuuta 2026

Salut, Petrică,

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin