Viva Credit Arvostelua 1 850

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

„Am primit toate detaliile de care aveam nevoie de la Viva Credit. Doamna cu care am discutat a fost foarte atentă, amabilă și mi-a explicat clar toate beneficiile și informațiile importante. M-am... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Va mulțumesc foarte repede am intrat în posesia banilor trebuia să plătesc electrică neapărat mulțumesc echipei viva credit

Yrityksen tiedot

1. Muut kuin pankin rahoituspalvelut

Yrityksen kirjoittama

Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit! :) Misiunea noastră este să oferim o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor tale urgente - linia de credit. Cum arătăm în cifre? Peste 13 ani de experiență în România Peste 1.000.000 de împrumuturi acordate Peste 90% dintre clienți ne-ar recomanda altor prieteni Ce este Linia de Credit? Este rezerva ta de bani până la salariu din care poți retrage oricând ai nevoie, de câte ori ai nevoie. Ce beneficii oferim? 0% dobândă în primele 30 de zile. Oferta este valabilă pentru clienții noi; Plătești dobândă doar pentru suma retrasă; Poți rambursa anticipat fără comisioane sau alte penalități; Suma rambursată, mai puțin dobânda, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă; Poți plăti lunar doar 10% din suma utilizată + dobânda acumulată; Atât timp cât nu retragi bani, nu te costă nimic. VIVA Credit IFN SA este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României cu numărul RG-PJR-41-110267.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Rapiditatea transferului

Rapiditatea transferului, și angajații.

17. kesäkuuta 2026

Salut,

Mulțumim pentru încrederea acordată și ne bucurăm că îți putem fi de folos când ai nevoie! 💛

Saanut 5/5 tähteä

M-ați ajutat ori de câte ori am avut…

M-ați ajutat ori de câte ori am avut nevoie. Mulțumesc.

16. kesäkuuta 2026

Salut, Marcel,

Amazing experience

My experience with VIVA CREDIT to get a new withdrawal was amazing concerning the fast payment into my account

15. kesäkuuta 2026

Bună, Anca,

Saanut 5/5 tähteä

Sunteți buni ajutor când clienți au…

Sunteți buni ajutor când clienți au nevoie de ajutorul dumneavoastră. Sunteți o companie foarte buna și bun ajutor. Va doresc o zi minunată și sănătate.

14. kesäkuuta 2026

Bună, Mariana,

Saanut 3/5 tähteä

credit ok

The prices are bit high. But ok

13. kesäkuuta 2026

Salut, Cristi,

Îți mulțumim pentru feedback! Recomandăm folosirea împrumutului doar pentru situații de urgență și doar pentru suma de care ai cu adevărat nevoie. De asemenea, recomandăm rambursarea sumei cât mai repede, pentru a reduce numărul de zile de dobândă.

Dacă te putem ajuta cu mai multe detalii, ne poți contacta telefonic la 021.303.0080 și un operator te poate ajuta cu toate informațiile necesare.

Mulțumim,

Saanut 1/5 tähteä

Se retrag banii automat

Se retrag banii automat nu e ok

12. kesäkuuta 2026

Bună, Mihaela,

Îți mulțumim pentru feedback! Debitarea automată a cardului este metoda standard de rambursare, aleasă pentru a face procesul cât mai simplu și pentru a evita situațiile în care o plată este uitată. Toate aceste informații sunt prezentate transparent înainte de semnarea contractului, astfel încât fiecare client să le poată consulta în prealabil.

Mulțumim,

Saanut 5/5 tähteä

Am avut o experiență foarte bună cu…

Am avut o experiență foarte bună cu VIVA. Procesul a fost rapid, documentația a fost clară, iar comunicarea a fost corectă și transparentă pe tot parcursul colaborării. Am apreciat faptul că am primit informațiile necesare fără surprize și că solicitarea mea a fost soluționată într-un timp scurt.

Desigur, ca la majoritatea IFN-urilor, dobânzile nu sunt tocmai mici 😊, însă acest aspect era cunoscut de la început și prezentat transparent. Per total, colaborarea a fost serioasă, profesionistă și fără probleme. Recomand celor care au nevoie de o soluție rapidă de finanțare și înțeleg condițiile specifice acestui tip de instituție.

11. kesäkuuta 2026

Salut, Marius,

Mulțumim frumos pentru încrederea acordată și ne bucurăm că îți putem fi de folos când ai nevoie! 💛

Sincer 5 stele !!

Sincer 5 stele !!! Toată faza este că te rezolva și te ajută foarte rapid și fără multe documente!!!! vă pup 🫡 daca achitați la timp nu mai plătiți dublu , dar aici depinde de finanțele voastre 😉 oricum , recomand 👏👏👏

10. kesäkuuta 2026

Salut, Marian,

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin