⁸Moeilijk contact maken met medewerker, chatten is waardeloos ! Aangezien ze met menzis werken kreeg ik laast dikke rekening ( van Vink Vink) wat blijkbaar niet betaald is terwijl die WEL betaald is!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Er is geen goede klantenservice en de digitale omgeving werkt niet goed, bijvoorbeeld als je hele eigen risico wordt afgeschreven. Je hebt dan geen mogelijkheid om gespreid te betalen. Ze zeggen dat d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vraag mij bij deze verzekering af waarom ik elke maand premie betaal. Bijna niks dekkend, nu weer rekening gekregen van €236,- waar €12,- van wordt vergoed! Nooit aan Vink Vink (Menzis) beginnen, smer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I never had any issues with them when it comes to my insurance. But I do want to note that their chatbot is poorly made and you can never really reach a real customer service agent. It needs to be bet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.
Hollanti
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
vergoedingen die bij een andere verzekeraar gewoon worden vergoed mag je bij Vink Vink zelf betalen. Overgestapt van A.S.R naar deze .... verzekering. Medicatie dit ik al 30 jaar krijg mag ik nu zelf gaan betalen terwijl alle andere verzekeringen dit accepteren. Klantenservice van Jan doedel. Basisverzekering is een basisverzekering zegt men...Daar denkt Menzis echter anders over.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Wanneer je een zorgverzekering aanvraagt en deze binnen 14 dagen annuleert, wordt alsnog je oude verzekering opgezegd. Hierdoor kan het voorkomen dat je dan geen lopende zorgverzekering meer hebt. Ik vind dat VinkVink hier beter voor had moeten waarschuwen.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Hallo met Diana ik heb liever dat het NIET ZO GAAT!! Ik wil dat er maar 1 keer in de maand steeds afgaat! Ik krijg mijn geld altijd na de 20ste van de maand! Mijn huur is al duur genoeg! Ik verdien maar een lage uitkering! Kunnen jullie dat stoppen alstublieft! Fijne dag😊

Vastaus yritykseltä VinkVink
Alles gaat via de app, ook mijn zorgkaart, declaraties etc. Deze app kan ik niet op mijn mobiel (Android 8.0.0) laden, terwijl alle andere apps van banken, verzekeringen, noem alles maar op prima werken op mijn mobiel. Toen ik deze verzekering nam, stond er nergens dat je minstens android 9 moest hebben, dit noem ik misleiding. Nu zit ik er een jaar aan vast. WAARDELOOS!!!

Vastaus yritykseltä VinkVink
Wat een gezeik van de mensen die een slechte review geven. Bah!
Ze hebben niet eens een daadwerkelijke eigen ervaring gehad en hebben al vooroordelen door het lezen van de andere reviews schrijvers.
Ik ben snel en goed geholpen toen ik een vraag had via de chat. Het duurde maar een paar seconde om met een medewerker door verbonden te worden. De medewerker was vriendelijk en heeft mij prettig geholpen.
Niets op aan te merken.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Incasso van mijn partner ongevraagd bij mij op de rekening. En bij klacht in chat (want je kan niet bellen)
zeggen ze dat het klopt en stopen ze de chat in je gezicht! DE AROGANTIE! volgend jaar naar een andere verzekering dan maar paar euro meer per maand. Wel drie keer stoppen ze de chat en weigeren ze het op te lossen. Leuk knip en plak werkje hieronder.

Wees gewaarschuwd!
Ik had via een vergelijking site vinkvink menzis gekozen. Omdat het onderdeel van menzis is had ik ook de hoop dat zij goede service verlenen maar niets is helaas minder waar.
Naarmate ik meer online las hierover kreeg ik al meteen spijt van mijn aanmelding.
Heb meteen de zorgverzekering geannuleerd en dit was online bevestigd zowel in chat als op e-mail. Hierna ben ik overgestapt op een andere zorgverzekering. Ik was 24u 'klant' & 2 dagen hierna zie ik dat er honderden euro's van mijn rekening zijn afgehaald. Toen ik hierover contact zocht, bleken ze blijkbaar (ja ze zijn snel bij vinkvink) al een nota naar mijn bank te hebben gestuurd. Dit ondanks dat mijn verzekering al geannuleerd was. Toen ik vroeg om een terugbetaling zou dit 2 a 3 werkweken duren (!!). Tsja, terugbetalen daar zijn ze dan net weer een stuk trager in zo schijnt, verassend. Er werd mij via de chat geadviseerd niet het geld bedrag terug te boeken want dat zou mij het dubbele geldbedrag kosten, door 'kosten die in rekening worden gebracht'. Wat als je dit geld niet hebt? Wat als je dat niet kunt missen? Dan word je er nog voor geboet ook.
Naast dit, vind ik dat een zorgverzekeraar gewoon een normale telefonische klantenservice moet kunnen aanbieden. We betalen met z'n allen ons helemaal scheel aan zorgverzekering, het minste wat je kunt doen is de mensen goed opweg helpen.
Dit was mijn enige en ook meteen laatste ervaring met vinkvink.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Nu al spijt om bij vink vink gegaan t zijn er is voor geen enkele mogelijkheid om telefonisch contact op te kunnen nemen met ze ook nadat ikmhad aangeven om per 22e iedere maand af te schrijven kreeg ik geen gehoor heb iDeal link gevraagd rond de 22e omdat dan bij de mensen meestal hun inkomens binnen komen heb zelf moeten zoeken om het aan te passen ( gewoon kei slechte service en heb er nu al spijt van bij vink vink gegaan te zijn moet nog 11 maanden bij hun zitten maar daarna ben ik al weer weg

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ik vind het bijzonder dat iedereen 1 ster reviews geeft zonder echt ervaring te hebben met VinkVink. En alleen maar omdat ze niet telefonisch bereikbaar zijn? Bellen jullie allemaal wekelijks met de zorgverzekeraar ofzo?
Wij hebben nu 2 jaar VinkVink en hebben nog nooit een reden gehad om te willen bellen. Alles is makkelijk via de app te regelen. Afgelopen jaar helaas zorgkosten gemaakt en daar hebben we niet naar om hoeven kijken. Alles werd direct geregeld tussen ziekenhuis en VinkVink. Als alles goed geregeld is dan hoef je ook niet te bellen. :)
Komend jaar zullen we helaas weer zorgkosten maken en ik vertrouw er ook op dat het ook dit jaar weer in orde zal zijn!
Laat de bellende boomers trouwens ook maak weg blijven. Hogere leeftijd is een hoger risico. Hopelijk blijft de VinkVink premie dan laag. :)

Vastaus yritykseltä VinkVink
Super-irritant zo een chatbot.. probeer een vraag te stellen ( welke heel duidelijk is ) maar komt met allerlei voorstellen die niet relevant zijn. Daarnaast dus niet eens een mogelijkheid om te mailen, laat staan bellen in geval van er écht niet uitkomen of bij nood. Ik overwoog over te stappen i.v.m. de prijs, maar daar je alleen met zo een vervelende chatbot kunt "communiceren" sla ik toch maar over. Voel nu al ergernis. Zoiets verwacht je ( helaas ) bij bepaalde telecomaanbieders of louche webshops maar niet bij een zorgverzekeraar. Wat mij betreft een zeer slechte ontwikkeling !!! Dus a.d.h.v. deze eerste ervaring met "irribot" in combinatie met het gebrek aan mogelijkheid om te bellen of mailen, geen VinkVink voor mij !!

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ik had verzekering afgesloten, maar had nog een vraag. Na deze reviews zeer huiverig. Echter vandaag gechat met medewerker, geen wachttijd en zeer goed geholpen. Ik twijfelde om de verzekering op te zeggen, maar na deze ervaring dit niet gedaan. Was niet moeilijk om contact te krijgen

Vastaus yritykseltä VinkVink
Lekker goedkoop en 2 jaar bij Vinkvink. Nu toch maar overgestapt. Ga meer betalen bijna €200/jaar. Ben zelf IT. Het digitalecontact loopt helaas niet vlot, zeer zeker nu met IA, als die je vraag niet herkend wordt je ook niet doorverbonden en de klantenservice medewerkers ervaar ik als bot en onprofessioneel.

goed en vakkundig geholpen

Vastaus yritykseltä VinkVink
Communicatie moeilijk. En daarom heb ik me bedacht. Ook om andere reden.
Vink Vink geannuleerd omdat ik ontdekte dat Menzis de beoordelingen over vegoedingen doet. Met Menzis had ik al eerder negatieve ervaringen omdat ze vergoedingen afwijzen terwijl er wel recht op was. Ontkennen, liegen en niet professionele onderzoeken door een nep-arts. En de brutaliteit om je met JIJ, JE en JOUW aan te spreken. Blijf toch maar lekker bij mijn vertrouwde verzekering.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Verwacht van een zorgverzekering dat het basispakket aan de wet voldoen,VinkVink is net als alle andere zorgverzekeringen verplicht om zorg te verlenen, begrijp niet wat mensen meer verwachten,dure zorgverzekeraars zijn in het basispakket niet beter, aanvullende verzekering is een Russisch roulette, niemand weet precies wat verzekerd is, zelfstandig denken en verantwoordelijkheid handelen is ook een plicht voor verzekerden,

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ook ik schrik terug van de reviews
Zag via de Kassa Nieuwsbrief dat jullie een goedkope verzekering afsluiten.
Maar zoveel slechter ervaringen, nee dat kan niet goed zijn.
Zoals gezegd, waar rook is, is vuur.
Jullie zullen dan eerst veel moeten verbeteren voordat er mensen aan boord willen komen
Als je ziek bent wil je ontzorgd worden
Ik lees veel stress en ellende
Inmiddels een reactie van u ontvangen.
Maar waar het dan om draait kunt u niet oplossen.
Het communicatie kanaal dat u aanbiedt is ongewenst en onvoldoende.
Ik heb voor een andere zorgverzekering gekozen.
Wens u veel wijsheid en communicatie toe.

Toch maar niet overstappen
Dit is echt ongelooflijk—zo'n lage score! Het kan toch niet dat al die mensen ongelijkhebben? Maar als ik dit allemaal lees, laat ik het maar zitten. Ik kijk wel verder.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Ik dacht dat als je de weg naar een ziekenhuis niet weet, omdat je daar toch nooit komt, het niet uitmaakt waar je de verzekering afsluit. Wat heb ik hier toch spijt van. Dat je ze niet kan bellen zal mij een zorg wezen, maar ook chatten lijkt niet te lukken. De website pretendeert voor jongeren gemaakt te zijn, maar lijkt vervolgens uit het jaar kruik te stammen. Premie betalen kan pas na 1 januari en normale betaalmethoden zoals pin, Mastercard of PayPal worden niet geaccepteerd.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Schande, aangemeld zonder melding of toestemming.
Nu veel gedoe en zelfs al eerder uitgeschreven bij eigen zorgverzekering door VinkVink. Nu worden de openstaande rekeningen door niemand betaald omdat er door VinkVink nog geen premie is afgeschreven.
Zo eng en gevaarlijk dat dit kan.
Oja.. Bellen naar VinkVink kan niet.

Vastaus yritykseltä VinkVink
inlog.vink.vink.nl werkt niet. Ik heb net de verzekering gisteren afgesloten via Independer .... en het LUKT NIET. het scherm is te groot voor de iphone. Het balkje accepteer kan ik niet bereiken. En contact met menzis lukt niet. Je krijgt een robot om mee te chatten, die alleen standaard antwoorden uitspuwt en niks oplost. En op hun website staat: we helpen u graag verder. Dat is niet waar. Ik heb gechat, ik heb gewacht op een medewerker. Om het probleem op te lossen. Maar het antwoord was: hier (stuurde een link) kunt u weer opzeggen. Is dat ook hun strategie als je een meningsverschil met Menzis hebt over een zorgvergoeding? In wat voor een rare tijd leven we toch. Dat dit mag en kan. Dat durft Menzis klantenservice te noemen? Leegtrekken van je portemonnee is t. ---- Dan toch liever terug naar FBTO. Daar kun je meteen contact mee krijgen, helpen je goed. FBTO is een tikje duurder maar veel beter. --- Ik heb een fout gemaakt. Menzis is vreselijk. Ik ga nu meteen weer opzeggen.

Vastaus yritykseltä VinkVink
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.