Saanut 1/5 tähteä

⁸Moeilijk contact maken met medewerker, chatten is waardeloos ! Aangezien ze met menzis werken kreeg ik laast dikke rekening ( van Vink Vink) wat blijkbaar niet betaald is terwijl die WEL betaald is!... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Er is geen goede klantenservice en de digitale omgeving werkt niet goed, bijvoorbeeld als je hele eigen risico wordt afgeschreven. Je hebt dan geen mogelijkheid om gespreid te betalen. Ze zeggen dat d... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vraag mij bij deze verzekering af waarom ik elke maand premie betaal. Bijna niks dekkend, nu weer rekening gekregen van €236,- waar €12,- van wordt vergoed! Nooit aan Vink Vink (Menzis) beginnen, smer... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

I never had any issues with them when it comes to my insurance. But I do want to note that their chatbot is poorly made and you can never really reach a real customer service agent. It needs to be bet... Näytä lisää

1. Sairausvakuutusyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Scherpe premies, goede zorg. Dat is zorgverzekeraar VinkVink. Regel je zorgverzekering snel en makkelijk. Gewoon online.

1,3

1 tähti

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

met verschillende maten meten

vergoedingen die bij een andere verzekeraar gewoon worden vergoed mag je bij Vink Vink zelf betalen. Overgestapt van A.S.R naar deze .... verzekering. Medicatie dit ik al 30 jaar krijg mag ik nu zelf gaan betalen terwijl alle andere verzekeringen dit accepteren. Klantenservice van Jan doedel. Basisverzekering is een basisverzekering zegt men...Daar denkt Menzis echter anders over.

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt.
De inhoud van de Basisverzekering is wettelijk vastgesteld en dus gelijk bij elke zorgverzekering.

Het is natuurlijk het nieuwe jaar en dan betaal je eigen risico over je medicatie.

Ook kan het zijn dat je geneesmiddel is opgenomen in het preferentiebeleid. We vergoeden dan alleen een specifiek merk met dezelfde werkzame stof. Kies je voor een ander merk? Dan betaal je het zelf zonder medische noodzaak.

Via Trustpilot kan ik natuurlijk niet meekijken naar je situatie. Wil je duidelijkheid? Neem dan contact op met onze klantenservice. ^Lizet VinkVink.

Geen lopende zorgverzekering meer

Wanneer je een zorgverzekering aanvraagt en deze binnen 14 dagen annuleert, wordt alsnog je oude verzekering opgezegd. Hierdoor kan het voorkomen dat je dan geen lopende zorgverzekering meer hebt. Ik vind dat VinkVink hier beter voor had moeten waarschuwen.

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VinkVink

Je oude zorgverzekering moet al opgezegd zijn voor 31 december. Anders is het niet mogelijk om over te stappen. Bij annuleren wordt daarom je vorige verzekeraar niet geactiveerd. Want dan zou je niet naar een andere verzekering overstappen.

Wanneer je bij je vorige verzekeraar wenst te blijven, dien je dit zelf aan te geven bij je vorige verzekeraar.
Voor 1 februari moet je weer een verzekering hebben afgesloten. Wanneer je halverwege januari hebt aangemeld bij een verzekering, gaat de verzekering met terugwerkende kracht in. ^Lizet VinkVink.

Saanut 1/5 tähteä

Zij verdienen geen sterren!!!!

Hallo met Diana ik heb liever dat het NIET ZO GAAT!! Ik wil dat er maar 1 keer in de maand steeds afgaat! Ik krijg mijn geld altijd na de 20ste van de maand! Mijn huur is al duur genoeg! Ik verdien maar een lage uitkering! Kunnen jullie dat stoppen alstublieft! Fijne dag😊

15. tammikuuta 2025

Hi Diana,
In januari is er eenmalig een incasso geweest op 12 januari. Dit is voor de premie van januari. Op 29 januari incasseren we de premie voor februari. Vanaf dan betaal je dus aan het eind van de maand voor de volgende maand. In december is er geen incasso.

Mocht je deze maand in de knoei komen door twee premie afschrijvingen, kan je via Mijn VinkVink een betalingsregeling treffen over 1 of 2 maanden. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact op via onze chat. ^Lizet VinkVink

App werkt niet op Android 8.0 en lager

Alles gaat via de app, ook mijn zorgkaart, declaraties etc. Deze app kan ik niet op mijn mobiel (Android 8.0.0) laden, terwijl alle andere apps van banken, verzekeringen, noem alles maar op prima werken op mijn mobiel. Toen ik deze verzekering nam, stond er nergens dat je minstens android 9 moest hebben, dit noem ik misleiding. Nu zit ik er een jaar aan vast. WAARDELOOS!!!

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat vervelend dat je de app niet kan downloaden. Je hebt inderdaad minimaal Android 9.0 nodig. Je kan overigens wel gewoon inloggen via Mijn VinkVink, ook op je mobiele telefoon. https://inlog.vinkvink.nl/login

^ Lizet VinkVink

Saanut 5/5 tähteä

Wat een gezeik van de mensen die een…

Wat een gezeik van de mensen die een slechte review geven. Bah!
Ze hebben niet eens een daadwerkelijke eigen ervaring gehad en hebben al vooroordelen door het lezen van de andere reviews schrijvers.
Ik ben snel en goed geholpen toen ik een vraag had via de chat. Het duurde maar een paar seconde om met een medewerker door verbonden te worden. De medewerker was vriendelijk en heeft mij prettig geholpen.
Niets op aan te merken.

14. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VinkVink

Bedankt voor de 5 sterren en jouw ervaring. Fijn om te lezen dat je na tevredenheid bent geholpen. Leuk dat je dit deelt! Vriendelijke groet, ^Jo, VinkVink

Saanut 1/5 tähteä

Incasso van mijn partner ongevraagd bij…

Incasso van mijn partner ongevraagd bij mij op de rekening. En bij klacht in chat (want je kan niet bellen)
zeggen ze dat het klopt en stopen ze de chat in je gezicht! DE AROGANTIE! volgend jaar naar een andere verzekering dan maar paar euro meer per maand. Wel drie keer stoppen ze de chat en weigeren ze het op te lossen. Leuk knip en plak werkje hieronder.

13. tammikuuta 2025

Hi Teo,

Ik lees in je review dat deze afschrijving als een verrassing voor je kwam. Begrijpelijk dat je hierover meer informatie wilde en een chatgesprek met ons startte. Het spijt me te horen dat dit gesprek voortijdig is gestopt.

Het rekeningnummer kan je controleren en wijzigen bij Mijn gegevens in Mijn VinkVink (inloggen via de website). Lost dit jouw vraag op? Zo niet, wil je dan alsjeblieft nog een keer contact met ons opnemen via de chat? We krijgen graag een 2e kans van je.

^Franky VinkVink

Wees gewaarschuwd!

Wees gewaarschuwd!
Ik had via een vergelijking site vinkvink menzis gekozen. Omdat het onderdeel van menzis is had ik ook de hoop dat zij goede service verlenen maar niets is helaas minder waar.
Naarmate ik meer online las hierover kreeg ik al meteen spijt van mijn aanmelding.

Heb meteen de zorgverzekering geannuleerd en dit was online bevestigd zowel in chat als op e-mail. Hierna ben ik overgestapt op een andere zorgverzekering. Ik was 24u 'klant' & 2 dagen hierna zie ik dat er honderden euro's van mijn rekening zijn afgehaald. Toen ik hierover contact zocht, bleken ze blijkbaar (ja ze zijn snel bij vinkvink) al een nota naar mijn bank te hebben gestuurd. Dit ondanks dat mijn verzekering al geannuleerd was. Toen ik vroeg om een terugbetaling zou dit 2 a 3 werkweken duren (!!). Tsja, terugbetalen daar zijn ze dan net weer een stuk trager in zo schijnt, verassend. Er werd mij via de chat geadviseerd niet het geld bedrag terug te boeken want dat zou mij het dubbele geldbedrag kosten, door 'kosten die in rekening worden gebracht'. Wat als je dit geld niet hebt? Wat als je dat niet kunt missen? Dan word je er nog voor geboet ook.

Naast dit, vind ik dat een zorgverzekeraar gewoon een normale telefonische klantenservice moet kunnen aanbieden. We betalen met z'n allen ons helemaal scheel aan zorgverzekering, het minste wat je kunt doen is de mensen goed opweg helpen.

Dit was mijn enige en ook meteen laatste ervaring met vinkvink.

10. tammikuuta 2025

Hi Lois,

Wat jammer dat je onze verzekering hebt geannuleerd, omdat je minder toffe reviews hebt gelezen. Dat kan een belangrijke reden voor iemand zijn, die we dan ook respecteren.

Voor de rest kan ik de heeft de medewerker je via de chat het juiste antwoord gegeven. De rekening zal al verzonden zijn naar de bank op moment dat je de verzekering annuleerde. Dit is een automatisch proces. De opzegging verwerken en de aangepaste nota maken, daar gaat inderdaad wat verwerkingstijd overheen.
Je kan in zo'n situatie er daarom voor kiezen om het bedrag zelf te storneren. Dan staat het gelijk op je rekening.

^Franky VinkVink

Saanut 1/5 tähteä

Nu al spijt om bij vink vink gegaan t…

Nu al spijt om bij vink vink gegaan t zijn er is voor geen enkele mogelijkheid om telefonisch contact op te kunnen nemen met ze ook nadat ikmhad aangeven om per 22e iedere maand af te schrijven kreeg ik geen gehoor heb iDeal link gevraagd rond de 22e omdat dan bij de mensen meestal hun inkomens binnen komen heb zelf moeten zoeken om het aan te passen ( gewoon kei slechte service en heb er nu al spijt van bij vink vink gegaan te zijn moet nog 11 maanden bij hun zitten maar daarna ben ik al weer weg

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat jammer om te lezen dat je nu al spijt hebt! Wij zijn een online zorgverzekeraar en daardoor enkel via de chat bereikbaar. Mede daardoor zijn we 1 van de goedkoopste.

Noa helpt je 24/7 via de chat. Als je vraagt om een medewerker, dan word je doorverbonden. We zijn live op werkdagen tussen 8- 18 uur.

De premie voor je verzekering schrijven we automatisch de 29e van iedere maand af van je bankrekening. Dan hebben de mensen meestal hun inkomens binnen en eventuele zorgtoeslag is dan ook uitbetaad.

Heb je nog vragen? Noa en wij helpen graag via de chat.

^ Mirijam VinkVink

Gewoon goed!

Ik vind het bijzonder dat iedereen 1 ster reviews geeft zonder echt ervaring te hebben met VinkVink. En alleen maar omdat ze niet telefonisch bereikbaar zijn? Bellen jullie allemaal wekelijks met de zorgverzekeraar ofzo?

Wij hebben nu 2 jaar VinkVink en hebben nog nooit een reden gehad om te willen bellen. Alles is makkelijk via de app te regelen. Afgelopen jaar helaas zorgkosten gemaakt en daar hebben we niet naar om hoeven kijken. Alles werd direct geregeld tussen ziekenhuis en VinkVink. Als alles goed geregeld is dan hoef je ook niet te bellen. :)

Komend jaar zullen we helaas weer zorgkosten maken en ik vertrouw er ook op dat het ook dit jaar weer in orde zal zijn!

Laat de bellende boomers trouwens ook maak weg blijven. Hogere leeftijd is een hoger risico. Hopelijk blijft de VinkVink premie dan laag. :)

31. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Bedankt voor je 5 sterren en je mooie review. Fijn om te lezen dat je al 2 jaar tevreden bent. Leuk dat je dit deelt! Alvast een fijne én veilige jaarwisseling en tot in 2025! ^ Mirijam VinkVink

Saanut 1/5 tähteä

Super-irritant zo een chatbot.

Super-irritant zo een chatbot.. probeer een vraag te stellen ( welke heel duidelijk is ) maar komt met allerlei voorstellen die niet relevant zijn. Daarnaast dus niet eens een mogelijkheid om te mailen, laat staan bellen in geval van er écht niet uitkomen of bij nood. Ik overwoog over te stappen i.v.m. de prijs, maar daar je alleen met zo een vervelende chatbot kunt "communiceren" sla ik toch maar over. Voel nu al ergernis. Zoiets verwacht je ( helaas ) bij bepaalde telecomaanbieders of louche webshops maar niet bij een zorgverzekeraar. Wat mij betreft een zeer slechte ontwikkeling !!! Dus a.d.h.v. deze eerste ervaring met "irribot" in combinatie met het gebrek aan mogelijkheid om te bellen of mailen, geen VinkVink voor mij !!

30. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat jammer dat Noa je niet heeft kunnen helpen. Noa kan je met de meeste vragen wel helpen, kom je er met Noa niet uit wordt je doorverbonden met een medewerker voor een live-chat. Als we jou nog ergens bij kunnen helpen, wil ik je vragen om nogmaals contact op te nemen, vraag eventueel om een medewerker. ^Jo VinkVink

Ik had verzekering afgesloten

Ik had verzekering afgesloten, maar had nog een vraag. Na deze reviews zeer huiverig. Echter vandaag gechat met medewerker, geen wachttijd en zeer goed geholpen. Ik twijfelde om de verzekering op te zeggen, maar na deze ervaring dit niet gedaan. Was niet moeilijk om contact te krijgen

30. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat fijn dat je jouw ervaring hier deelt en jij bij ons verzekerd wilt zijn in 2025. ^Jo, VinkVink

Saanut 3/5 tähteä

Klantenservice kan veel beter

Lekker goedkoop en 2 jaar bij Vinkvink. Nu toch maar overgestapt. Ga meer betalen bijna €200/jaar. Ben zelf IT. Het digitalecontact loopt helaas niet vlot, zeer zeker nu met IA, als die je vraag niet herkend wordt je ook niet doorverbonden en de klantenservice medewerkers ervaar ik als bot en onprofessioneel.

29. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Bedankt voor je 3 sterren en je review. Onze chatbot Noa weet inderdaad niet alles. Maar als je vraagt om een medewerker, word je doorverbonden met een collega tijdens openingstijden. Zou je met deze instructie een nieuwe poging willen doen? ^ Mirijam VinkVink

Communicatie moeilijk

Communicatie moeilijk. En daarom heb ik me bedacht. Ook om andere reden.
Vink Vink geannuleerd omdat ik ontdekte dat Menzis de beoordelingen over vegoedingen doet. Met Menzis had ik al eerder negatieve ervaringen omdat ze vergoedingen afwijzen terwijl er wel recht op was. Ontkennen, liegen en niet professionele onderzoeken door een nep-arts. En de brutaliteit om je met JIJ, JE en JOUW aan te spreken. Blijf toch maar lekker bij mijn vertrouwde verzekering.

16. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Hallo Hedvig, wat jammer dat je je bedacht hebt. We zijn een dochteronderneming van Menzis. Om die reden doen zij ook de beoordelingen voor ons. Ik snap dat je vanwege een eerdere ervaring 2x nadenkt over je keuze. Dat zou ik ook doen. Toch hoop ik dat je ooit (in de toekomst) toch weer open staat voor ons. Ik wens je een fijne jaarwisseling! ^Franky VinkVink

Saanut 4/5 tähteä

Verwacht van een zorgverzekering dat…

Verwacht van een zorgverzekering dat het basispakket aan de wet voldoen,VinkVink is net als alle andere zorgverzekeringen verplicht om zorg te verlenen, begrijp niet wat mensen meer verwachten,dure zorgverzekeraars zijn in het basispakket niet beter, aanvullende verzekering is een Russisch roulette, niemand weet precies wat verzekerd is, zelfstandig denken en verantwoordelijkheid handelen is ook een plicht voor verzekerden,

28. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

We bieden een Basisverzekering aan, die dezelfde inhoud heeft als alle andere zorgverzekeringen. De inhoud van de zorgverzekering is namelijk wettelijk vastgesteld. Wat dat betreft voldoet het exact aan je verwachting. Onze aanvullende verzekering is gericht op digitale zorg, ongevallendekking en tandzorg. ^Franky VinkVink

Saanut 2/5 tähteä

Waar rook is, is vuur

Ook ik schrik terug van de reviews
Zag via de Kassa Nieuwsbrief dat jullie een goedkope verzekering afsluiten.
Maar zoveel slechter ervaringen, nee dat kan niet goed zijn.
Zoals gezegd, waar rook is, is vuur.
Jullie zullen dan eerst veel moeten verbeteren voordat er mensen aan boord willen komen
Als je ziek bent wil je ontzorgd worden
Ik lees veel stress en ellende

Inmiddels een reactie van u ontvangen.
Maar waar het dan om draait kunt u niet oplossen.
Het communicatie kanaal dat u aanbiedt is ongewenst en onvoldoende.
Ik heb voor een andere zorgverzekering gekozen.
Wens u veel wijsheid en communicatie toe.

27. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Ik begrijp dat je nog geen ervaring met ons hebt gehad.
Wij kunnen een scherpere premie bieden door digitale service te bieden. Bij VinkVink kan je alles omtrent je verzekering regelen via Mijn VinkVink. Wanneer je hulp nodig hebt, staan mijn collega's voor je klaar via de chat.

Hopelijk mogen we je in de toekomst verwelkomen. ^Lizet.

Saanut 2/5 tähteä

Toch maar niet overstappen

Toch maar niet overstappen
Dit is echt ongelooflijk—zo'n lage score! Het kan toch niet dat al die mensen ongelijkhebben? Maar als ik dit allemaal lees, laat ik het maar zitten. Ik kijk wel verder.

22. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat jammer dat je schrikt van deze reviews.
Veel mensen zijn niet op de hoogte dat we een digitale zorgverzekering zijn. Dit houdt in dat je niet met ons kan bellen. Wanneer je hulp nodig bent, kan je contact opnemen met onze chat. Ik hoop dat we je in de toekomst toch mogen verwelkomen. ^Lizet VinkVink

Slecht begin

Ik dacht dat als je de weg naar een ziekenhuis niet weet, omdat je daar toch nooit komt, het niet uitmaakt waar je de verzekering afsluit. Wat heb ik hier toch spijt van. Dat je ze niet kan bellen zal mij een zorg wezen, maar ook chatten lijkt niet te lukken. De website pretendeert voor jongeren gemaakt te zijn, maar lijkt vervolgens uit het jaar kruik te stammen. Premie betalen kan pas na 1 januari en normale betaalmethoden zoals pin, Mastercard of PayPal worden niet geaccepteerd.

1. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Hi Nikita, Bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je niet tevreden bent over de betaalmogelijkheden. Bij VinkVink kan je uitsluitend per automatische incasso betalen. Onze klantenservice is per chat bereikbaar. Chatbot Noa zal de meestgestelde vragen beantwoorden, maar kan op werkdagen ook doorverbinden naar een live medewerker. Die kijkt ook graag mee met je opmerking over het ziekenhuis, want ik kan via deze review helaas jouw persoonlijke ervaring niet inzien of reproduceren. ^Franky

www.vinkvink.nl/contact (voor de chat klik je op het groene logo rechtsonder op de pagina)

Schande

Schande, aangemeld zonder melding of toestemming.
Nu veel gedoe en zelfs al eerder uitgeschreven bij eigen zorgverzekering door VinkVink. Nu worden de openstaande rekeningen door niemand betaald omdat er door VinkVink nog geen premie is afgeschreven.
Zo eng en gevaarlijk dat dit kan.
Oja.. Bellen naar VinkVink kan niet.

18. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat raar dat je zomaar bij ons bent aangemeld. Dit is niet mogelijk, zonder dat er een aanmelding is gedaan via onze website of een vergelijkingssite. We kijken graag mee naar de situatie. Via Trustpilot kan ik niet meekijken wat er aan de hand is.
Je kan een chat starten op onze website. Wanneer je vraagt om een medewerker, word je gelijk doorverbonden. We helpen je uiteraard graag!
^Lizet VinkVink.

inlog.vink.vink.nl werkt niet

inlog.vink.vink.nl werkt niet. Ik heb net de verzekering gisteren afgesloten via Independer .... en het LUKT NIET. het scherm is te groot voor de iphone. Het balkje accepteer kan ik niet bereiken. En contact met menzis lukt niet. Je krijgt een robot om mee te chatten, die alleen standaard antwoorden uitspuwt en niks oplost. En op hun website staat: we helpen u graag verder. Dat is niet waar. Ik heb gechat, ik heb gewacht op een medewerker. Om het probleem op te lossen. Maar het antwoord was: hier (stuurde een link) kunt u weer opzeggen. Is dat ook hun strategie als je een meningsverschil met Menzis hebt over een zorgvergoeding? In wat voor een rare tijd leven we toch. Dat dit mag en kan. Dat durft Menzis klantenservice te noemen? Leegtrekken van je portemonnee is t. ---- Dan toch liever terug naar FBTO. Daar kun je meteen contact mee krijgen, helpen je goed. FBTO is een tikje duurder maar veel beter. --- Ik heb een fout gemaakt. Menzis is vreselijk. Ik ga nu meteen weer opzeggen.

17. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä VinkVink

Wat vervelend dat het niet lukt.
Wanneer je net een verzekering hebt aangevraagd, kan je nog niet gelijk inloggen. Pas wanneer je je polis hebt gekregen kan je inloggen.
Wanneer je op de VinkVink website een chat start, kan je vragen om een medewerker. Dan wordt je gelijk doorverbonden naar een collega van de klantenservice. Heb je een verzekering afgesloten bij VinkVink? Dan kan je ook alleen chatten via de VinkVink website. Dit kan niet via de Menzis website.
Ik raad je aan om nogmaals een chat te starten via de website van VinkVink.
^Lizet VinkVink.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin