Smidig affär o väldigt trevlig vara, bättre i verkligheten än på bilden. Det som var ett stort minus var leveransen från UPS dom kan ni säga upp avtalet med. Försenad leverans trots flera avisering... Näytä lisää
Hittade vinet i butik på Cypern och tyckte att det var ett bra och gott vin som alkoholfritt. Butiken här hemma kunde inte ta hem det så jag beslutade mig för att beställa själv. Snabb leverans.
Det var en snabb leverans från beställning till leveransadressen. Bra återkoppling på var leveransen befann sig.
Snabbt och smidigt Eftersom det är en kalender har vi inte öppnat innehåller ännu så kan inte ge feedback på innehållet
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
VINELLO.winefamily är en internationell grossist och återförsäljare av vin och sprit från Dresden i Tyskland. Med ett sortiment på för närvarande (02/2023) mer än 17 000 olika viner från mer än 3 000 vingårdar erbjuder VINELLO ett av de största vinsortimenten i Europa. Mer än 250 leverantörer, vinodlare, vingårdar och importörer levererar till vårt stora lager mitt i Dresden, som också fungerar som en regional Click & Collect-upphämtningsstation. Varje levererad flaska passerar genom händerna på en av våra anställda i Dresden. VINELLO packar och skickar från Dresden.
Bärensteiner Str. 30, 01277, Dresden, Saksa
- +49 351 46925655
- wine@vinello.eu
- vinello.se
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Snabb leverans!
Vi är nöjda med produkten, men leveransen var dålig.
Vi är nöjda med produkten. Leveransen var dålig vid de två gånger vi köpt. Vi var lovade hemleverans, men paket hördes båda gångerna till centralt ställe. Inget försök gjordes att kontakta oss. Vibfick reda på att chaufförerna inte har mobil. Riktigt dålig service via UPS.
It's my second order
It's my second order. The first one was delivered partially with a huge delay (±2 months) and partially as a money-back.
Somehow, I decided to give this shop a second chance and made an order with multiple items. All items may be shipped in a short period of approximately 6-8 days.
Today, 16 days after payday, my order or parts of it, not even shipped.
I am angry at such a dishonest approach.
Vinello com de eu es pt etc... is the same system, just with a local SEO domain, and every customer should know how you operate your business. Reading other reviews, I am not alone here.

Vastaus yritykseltä VINELLO retail GmbH | vinello.se
Det var en snabb leverans från…
Bra och snabb leverans på min…
Bra och snabb leverans på min beställning. Blev de viner som jag beställde.
Goda drycker och snabb leverans
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa
Snabb leverans i säkra lådor
Rekommenderar Vinello varmt
Tack 😊
Kaarina
Lätt att beställa
Lätt att beställa, bra information om transport o leverans enl plan.
Bra Pris suverän leverans!!
Hittade vinet i butik på Cypern och…
Snabb leverans.
Smidigt att beställa och betala
Smidigt att beställa och betala. Lite seg leveranstid, men helt okej.