It's my second order. The first one was delivered partially with a huge delay (±2 months) and partially as a money-back. Somehow, I decided to give this shop a second chance and made an orde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
perfect service top wijnen I recommand Vinello a huge reference of wines around the world just fabulous. My problem is solved. high professionalism an efficient staff !!!!!!! If I could give a note I... Näytä lisää
un bon sav. Notre colis a été endommagé par le transporteur. J'ai refusé le colis car ouvert. La Firme Vinello a refait un envoie directement. Merci
Yrityksen kirjoittama
VINELLO is een internationale groothandel en detailhandel in wijn en sterke drank, gevestigd in Dresden, Duitsland. Sinds onze oprichting streven we één doel na: wijnvariatie voor iedereen toegankelijk maken. Met een assortiment van meer dan 20.000 producten uit ongeveer 37 landen behoren we vandaag de dag tot de grootste wijnhandelaren van Europa. Ons aanbod varieert van vertrouwde klassiekers tot spannende nieuwe ontdekkingen, die onze klanten uitnodigen voor nieuwe smaakervaringen. Een bijzondere kracht van VINELLO is onze digitale toeleveringsketen. Door de nauwe samenwerking met meer dan 250 wijnboeren, wijnhuizen, wijncoöperaties, importeurs en groothandels zorgen wij ervoor dat wijnen betrouwbaar beschikbaar zijn – of ze nu afkomstig zijn van kleine familiebedrijven of van internationaal gerenommeerde producenten. Dit aanbod wordt aangevuld met een zorgvuldige selectie sterke dranken en delicatessen. Ons magazijn bevindt zich in het centrum van Dresden en dient niet alleen als verzendcentrum, maar ook als regionaal afhaalpunt voor Click & Collect-bestellingen. Elke fles die ons huis verlaat, wordt persoonlijk gecontroleerd, verpakt en klaargemaakt voor veilig transport door een van onze medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit en de staat van de producten voldoen aan de hoge eisen van onze klanten. VINELLO beschouwt zichzelf als onderdeel van een internationale “winefamily” die producenten, handelaren en klanten met elkaar verbindt. Met competentie, passie en een breed netwerk openen we de deur naar wijnverscheidenheid – betrouwbaar, toegankelijk en met de ambitie om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden.
Bärensteiner Str. 30, 01277, Dresden, Saksa
- +49 351 46925655
- wine@vinello.eu
- vinello.be
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Bestelling wordt niet tijdig geleverd
Bestelling wordt niet tijdig geleverd. Geen opvolging op contactname. Geen mogelijkheid om bestelling te tracken. Scam?
Perfect wat betreft communicatie en…
Perfect wat betreft communicatie en levering.
It's my second order
Somehow, I decided to give this shop a second chance and made an order with multiple items. All items may be shipped in a short period of approximately 6-8 days.
Today, 16 days after payday, my order or parts of it, not even shipped.
I am angry at such a dishonest approach.
Vinello com de eu es pt etc... is the same system, just with a local SEO domain, and every customer should know how you operate your business. Reading other reviews, I am not alone here.

Vastaus yritykseltä VINELLO retail GmbH | vinello.be
Alles was perfect
De levering was vlugger als verwacht.
De levering was vlugger als verwacht.
De persoon die de wijn leverde, was uiterst vriendelijk!
Mooi assortiment en prompte bezorging
Op zoek naar een Italiaanse wijn die we eerder toevallig in een Berlijnse wijnwinkel hadden gevonden, kwamen we terecht bij Vinello. Je vindt hier een heel ruim assortiment van wijnen. Bestellen is makkelijk, de levering volgt prompt. Werkelijk uitstekend.
Waar voor je geld
Waar voor je geld
Nog nooit miskoop gehad. Noch bij Italiaanse, Duitse en zelfs alcoholvrije wijnen
5 weken wachten op een deel van mijn…
5 weken wachten op een deel van mijn bestelling is wat veel van het goede,de eerste helft van mijn bestelling ontvangen na 3 weken.Voor mij geen Vinello meer!
Zeer tevreden over de snelle levering.
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, Produkte entsprechen der Beschreibung.
Einfacher Bestell- und Zahlungsvorgang.
Wijn is geen venijn
Zeer vlugge levering van de wijn. Heb al reclame gemaakt en iedereen vindt de wijn lekker. Goed verpakt. We blijven de lambrusco kopen.
Je suis tout à fait satisfaite
Je suis tout à fait satisfaite, et la livraison était rapide et le vin… Succulent. Merci beaucoup Vinello
Site fiable et de qualité
Site fiable, livraison rapide. Grand choix, prix très correct .
Nous avons déjà commandé plusieurs et c’est toujours top!
Danke fur die correcte Abhandlung…
Danke fur die correcte Abhandlung meiner gebrochene Flasche,
un très bon suivit
un bon sav.
Notre colis a été endommagé par le transporteur.
J'ai refusé le colis car ouvert.
La Firme Vinello a refait un envoie directement.
Merci
merci de m'écrire dans ma langue
merci de m'écrire dans ma langue
Le prix est encore augmenté depuis ma derniere commande....Ce sera la derniere...(die latste)
Bestelling is niet compleet geleverd en…
Bestelling is niet compleet geleverd en er wordt niet geantwoord op mijn mail.
Anderhalve maand later nog steeds niet verzonden...
Een grote bestelling geplaatst op 31-01. De langste levertijd zou 15 werkdagen zijn. Ruim een maand later niks ontvangen, ook geen update of iets.
Toen een mail gestuurd naar de webshop. Deze kwam met standaard excuses zoals "grotere drukte dan verwacht" en ze zouden mijn bestelling prioriteit geven. Mijn producten zouden binnen enkele dagen binnenkomen en dan de deur uit gaan.
Dat is inmiddels ook weer 10 dagen geleden... Ik krijg niks te horen, ze nemen geen contact met mij op en ik wacht nu al ruim anderhalve maand op mijn spullen. Heel onbetrouwbaar
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.