zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dobra strona internetowa, chociaż nie udało mi się dostrzec formularza z NIP - do faktury VAT dla przedsiębiorstwa - dostępny był chyba tylko formularz faktury dla osoby prywatnej (klienta indywidualn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiłam metalową ramę łóżka 90x200cm, przyszła bardzo szybko i nie było problemu ze złożeniem jej 😀 Jeszcze przed dostawą zaczęłam czytać opinie i trochę się przestraszyłam, ale wszystko jest w por... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Paczki przyszły dobrze zapakowane, nic w środku nie było uszkodzone. Instrukcja składania przejrzysta. Składanie mebli poszło nawet szybko, dla starszej Pani w 4 godziny, no pomyliliśmy troszkę strony.
Regały półki i szafki wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Jestem mimi zachwycona
Towar, egzotyczne drewno i przystępna cena
Regał fatalnej jakości, niewarty swej ceny, wszędzie wystawały gwoździe - w zasadzie nie przetrwał transportu -obstawiam, że już tego z Wietnamu. Regał został ale wymagał kombinowania i skręcania na nowo. Chętnie dołączyłabym zdjęcia ale nie ma takiej opcji. Nie polecam!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Produkt opisany nierzetelnie - brak informacji z ilu części trzeba złożyć/skręcić drewniany stojak, 54 deseczek do skręcenia jest czymś innym niż skręcenie gotowych czterech ścian.. Części niedokładnie dopasowane, łamiące się kołeczki złączeniowe.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Wir haben ein schwarzes Metallbett (90 x 200 cm) bestellt. Auf allen Fotos ist es als Einzelstück zu sehen, daher waren wir völlig verblüfft, als das Paket ankam. Es maß etwa einen Meter mal 15 x 15 cm (100 x 15 x 15 cm). Mein erster Impuls war, es abzulehnen, da ich dachte, ich hätte nur ein Paket erhalten und die anderen wären verloren gegangen. Ich habe es dann abgeholt und bereue es nicht! Das Bett kommt aus China, und die Konstruktion und Verpackung sind wirklich fantastisch! Alle Komponenten sind wunderschön schwarz pulverbeschichtet. Glatt, glänzend und gratfrei. Alles passt perfekt, die Löcher sind perfekt für die Schrauben, die Gewinde sind sauber und die Schrauben lassen sich leicht eindrehen. Die Anleitung ist perfekt: Jedes Teil ist mit einem Buchstaben gekennzeichnet, und die Schrauben befinden sich, wie in der Anleitung angegeben, in separaten Plastiktüten. Nach dem Zusammenbau ist das Bett schön, stabil und stabil; es hat sogar selbstklebende Filzfüße!
Nichts knarrt, quietscht oder hängt durch.
Und das alles für weniger als 280 PLN und per Nachnahme. Dank Vidaxl passt der Name in die XL-Größe, und er passt. Hier ist, was ich gekauft habe:
vidaxl-metallbettrahmen-mit-kopfteil-und-bettseitenteil-schwarz-90x200-cm/8720845787660
Sprawny zakup, płatność bez problemu, szybka wysyłka.
Cos strasznego! Po pierwsze produkt przyszedl uszkodzony. Po drugie pisalam do nich miesiacami i nic. Po trzecie - gdy w koncu sprawa ruszyla do przodu mieli sie ustosunkowac w poniedzialek - tj wczoraj. Produkt uszkodzony, zlej jakosci. A porozumienie z nimi, slownosc, dotrzymanie terminow czasowych, ktore sami nalozyli, rozwiazanie jakiejs sprawy - to nie istnieje. Komunikacja bardzo, bardzo ciezka.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Bardzo duży wybór, szczegółowe informacje w ofercie, dobry kontakt, świetna instrukcja montażu (złożyłem szafkę bez problemu, przy użyciu jedynie wkrętaka). Natomiast na minus słabe wykończenie powierzchni drewna.
Mogliby też znaleźć przewoźnika z dokładniejszym terminem dostawy.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zamówiłem markizę zapłaciłem twierdzą, że nie mogą powiązać zapłaty z zamówieniem. Od 15.08.2025 deklarowali zwrot środków pieniężnych a do dzisiaj ich nie otrzymałem. Piszę wezwania, zastrzegam że zawiadomię Prokuraturę, w odpowiedzi same formułki jakbym rozmawiał z automatem-robotem. Kryściak Andrzej
Po wystawieniu negatywnej opinii o sklepie na 2 dzień pieniądze były na koncie .

Vastaus yritykseltä vidaXL
Kupiłam stelaż metalowy łóżka złamał się na środku po 2 dniach śruby się powyginaly, kontakt z nimi nie ma sensu bo ciągle pytają o to samo i nie mogą znaleźć zamowienia, produkt slabej jakości nie nadaje się do użytku

Vastaus yritykseltä vidaXL
Firma vidaxl jest godna zaufania. Szybka realizacja zamówienia, dobre ceny i przesyłka darmowa. Polecam wszystkim
Ravie de trouver enfin ce modèle de papier peint qui n'était plus disponible en Pologne. La livraison fut rapide et excellente. Bon suivi. Je recommande ce fournisseur sans la moindre hésitation. Le papier peint est lui aussi superbe et raffiné.
Nie mam zastrzeżeń do przebiegu transakcji (zakup, dostawa), ale krzesła, które otrzymaliśmy, miały być identyczne, a nie są. Ktoś w dalekim kraju losowo nawiercał otworki i wzór jednego siedziska jest prostopadły do wzoru drugiego, a tak być nie powinno.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zrobilam 1 zamowienie, 4 meble. Kazdy przyszedl w innym dniu, a prosilam o jedna dostawe.
Montaz wedlug instrukcji jest prawie nie mozliwy. Drzwi krzywe, szuflady sie nie zamykaja, dzururek brakuje, sruby nie odpowiednie. Kilka desek bylo nawet poniszczone. Wszystko trzeba poprawic samemu.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Kupiłam dwa tapczany – jeden odesłałam zgodnie z procedurą, drugiej paczki nie odebrałam, więc wróciła automatycznie do sprzedawcy. Pomimo odstąpienia od umowy i upływu ustawowego terminu 14 dni, sklep wciąż nie zwrócił mi pieniędzy.
Kontakt z obsługą klienta to niekończące się przepychanki – ciągle proszą o numery przesyłek, mimo że mają pełną dokumentację. Cały proces przeciągają bez powodu, a klient zostaje bez pieniędzy i bez towaru.
Takie podejście to brak szacunku dla kupujących i naruszanie praw konsumenta.
⚠️ Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Jakosc dostarczonych mebli uwłacza nawet najtanszym chinczykom . Z pudelka po rozpakowaniu sypia sie wióry , elementy slabo spasowane i praktycznie każdy podrapany ,ledy dostarczone w zestawie do szafek nocnych nie kleja sie kompletnie …. MASAKRA, mialy byc do sypialni a wyladują na smietniku

Vastaus yritykseltä vidaXL
Towar nie kompletny, części uszkodzone!!!!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Firma bardzo szybko (w ciągu godziny) odpowiedziała na zgłoszenie reklamacji i natychmiast pozytywnie ją rozpatrzyła. Polecam
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.