Yritys on vastannut
Dobra strona internetowa, chociaż nie udało mi się dostrzec formularza z NIP - do faktury VAT dla przedsiębiorstwa - dostępny był chyba tylko formularz faktury dla osoby prywatnej (klienta indywidualn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiłam metalową ramę łóżka 90x200cm, przyszła bardzo szybko i nie było problemu ze złożeniem jej 😀 Jeszcze przed dostawą zaczęłam czytać opinie i trochę się przestraszyłam, ale wszystko jest w por... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
Hollanti
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,ale w moim nie dlatego wybrałem dokładnie te. )

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczone ozdoby w różny sposób na skrzydłach, w produkcie który otrzymałam są 2 identyczne skrzydła, niektóre elementy były uszkodzone na rogach, jednej nóżki nie można dokręcić, bo się kręci w kółko, śrubki i gwoździe tak miękkie, że łatwo je uszkodzić, elementy trudno do siebie dopasować, szuflada się nie domyka. Poza tym ozdoby to pomalowana płyta pilśniowa a nie elementy ceramiczne jak możnaby sądzić po zdjęciach.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Od ponad miesiąca bezskutecznie próbuję zwrócić towar. Firma wielokrotnie zapewniała o zleceniu odbioru, jednak kurier ani razu się nie pojawił w wyznaczonym terminie. Każda kolejna próba kończy się tym samym – obietnice bez pokrycia i brak realnego działania.
Kontakt z obsługą nie rozwiązuje problemu, a jedynie przedłuża sprawę. Mam dość ciągłego przekładania terminów i braku kompetencji w zorganizowaniu prostego odbioru przesyłki.
Zdecydowanie nie polecam – strata czasu, nerwów i brak profesjonalizmu.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Ten sklep to jest jakiś dramat jeśli chodzi o zwroty !!!!
Kontakt żaden !!!! Rozmawia się z chatbotem lub konsultantem z zagranicy !!!! Są problemy żeby wysłali etykietę zwrotną ,a odzyskac pieniądze to jest "lot na Marsa "!!! Nigdy więcej zakupów !!!!!!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Szybka dostawa oraz rabatowanie przy większym zakupowaniu jest dużym plusem. Towar jak najbardziej odpowiada temu jak był przedstawiany na stronie

Vastaus yritykseltä vidaXL
Nigdy więcej nie zamówię w waszym sklepie i powiem wszystkim, których znam: fatalna obsługa, kompletne oszustwo z dostawą!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zdecydowanie nie polecam. Obsługa nie potrafi udzielić najprostrzej informacji technicznej, a obsługa czatu zdecydowanie jest niekompetentna.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Produkt nie spełnia oczekiwań. Dramat, że coś takiego sprzedajecie

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tragedia wykończenie mebla,jeśli chodzi o reklamacje to jeszcze większą farsa. Zero kontaktu i piszesz z automatem!!!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Drzwiczki były uszkodzone po wysłaniu email brak kontaktu od sprzedawcy

Dostawa na czas i w ekologicznym Opakowaniu. Dziekuje

produkt zgodny z opisem,
dobrze zapakowany,
terminowa przesyłka choć w dwóch dostawach

Vastaus yritykseltä vidaXL
Przede wszystkim posiadacie super stronę do zakupów. Bardzo prosta i przejrzysta. Sam produkt jest po prostu rewelacyjny Polecam każdemu

Vastaus yritykseltä vidaXL
Przesyłka nie dotarła na czas, zamówiona we wtorek doręczona w poniedziałek.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zamówiłam dwie szafki nocne, dotarły niekompletne, zwrot okazał się niemożliwy, ponieważ przedłużają odbiór zwrotu oraz zamykają zgłoszenia po kilku dniach.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Sofa dla psa, kolor miałbyś ciemna rozowa a jest fioletowa

Vastaus yritykseltä vidaXL
Złodzieje i oszuści, zwróciłam towar w terminie i nadal po 20 dniach nie mogę odzyskać pieniędzy. Mam wmawianie ze towar wpłynął po terminie a tak nie bylo.
Przestrzegam przed oszustami!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zamówienie złożone 22.03.2026 i oplacone do dnia 2.04.2026 nie otrzymałem przesyłki

Vastaus yritykseltä vidaXL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.