zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dobra strona internetowa, chociaż nie udało mi się dostrzec formularza z NIP - do faktury VAT dla przedsiębiorstwa - dostępny był chyba tylko formularz faktury dla osoby prywatnej (klienta indywidualn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiłam metalową ramę łóżka 90x200cm, przyszła bardzo szybko i nie było problemu ze złożeniem jej 😀 Jeszcze przed dostawą zaczęłam czytać opinie i trochę się przestraszyłam, ale wszystko jest w por... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Słaba konstrukcja i słabo ze spasowaniem elementów a poprzeczki które mają się spotkać po środku nachodzą na siebie i trzeba je montować na zakładkę. Gdybym wiedział to za mniejsze pieniądze można było kupić materiał i zrobić solidniejszą ramę.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Nie polecam!! Zamówiłam umywalkę. Przyszła z bardzo widocznymi wadami i wyglądała dużo gorzej niż na zdjęciach. Po kontakcie ze sprzedawcą otrzymałam kilka razy propozycję że prześlą mi dosłownie drobne za to zeby nie zwracać produktu. Oczywiście zwróciłam i okazało się że jeszcze potrącili sobie za wysyłkę zwrotną. Kpina. Przykre że takie firmy istnieją. Omijać szerokim łukiem.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Firma godna polecenia, rzetelna, uczciwe zadbanie o klienta. Sprawna dostawa. Meble dobrej jakości, w kontekście konkurencyjnej ceny. Natychmiastowa reakcja w rozwiązywaniu wszelkich wątpliwości i zapytań ze strony klienta. Fachowy szybki sposób składania w rezultacie wygodnych mebli. Miła współpraca.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Przysłaliście uszkodzoną szafkę. Napisałam do was meila i cisza.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Szafka bardzo ładna , siedzisko wygodne jednasz szkoda ze nie jest troche szersza

Vastaus yritykseltä vidaXL
Coraz bardziej nabieram przekonania, że Państwa sklep to wspaniały przykład oszustwa. Złożyłem zamówienie dwa tygodnie temu. Nie otrzymałem potwierdzenia ale oczywiście pieniądze zostały pobrane. Od tego czasu trwa poszukiwanie mojego zamówienia. Kontakt z obsługą klienta to koszmar. Zero kompetencji, odsyłanie na drogę mailową, gdzie również nie da się otrzymać jakichkolwiek konkretów. Podczas dzisiejszej rozmowy usłyszałem, że Specjalistka nie może przyjąć dyspozycji zwrotu i jeśli to ona miałaby przekazać dyspozycję kontaktu ze strony "działu eskalacji", to musiałbym czekać TRZY dni robocze (sic!). Niestety zaczynam czuć się przez Państwa totalnie olany i oszukany 🙁.
Ostatecznie, po prawie trzech tygodniach otrzymałem zakupione produkty. Choć obsługa klienta nadal wykazuje się ogromnym brakiem profesjonalizmu w przesyłaniu dokładnie takich samych informacji, którego absolutnie niczego nie wnoszą. Utrzymują oni, że nie są w stanie znaleźć mojego przelewu, ale jednocześnie inny dział zrealizował to zamówienie. Podsumowując zakupione produkty spełniły moje oczekiwania. Jednak po raz pierwszy spotkałem się z tak niekompetentną obsługa klienta, dlatego wiem, że już nigdy nie zrobię zakupów w vidaxl.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Kupiłam komodę która była opisana jako z litego drewna - niestety to co otrzymałam było deskami posklejanymi z kilkunastu kawałków co wygląda bardzo nieestetycznie. Każda szuflada komody żyje swoim życiem, całość wygląda krzywo. Same gałki zostały zrobione z badziewnego plastiku które trzeba będzie wymienić. W górnej desce są totalne ubytki i dziury więc całość trzeba będzie jeszcze naprawić żeby to wyglądało sensownie. Firma zaproponowała zwrot części kosztów (80zl gdzie cała komoda kosztowała prawie 800zl albo zwrot komody który oczywiście muszę pokryć ja).

Vastaus yritykseltä vidaXL
Dokonałam zakupu parawanu z drewna odzyskanego.Po rozpakowanu ukazał sie obraz czegoś co leżało chyba dekadę w magazynach.Deski sie rozlatywały,wszystko było spruchniałe.Nie wiem jak można coś takiego wysłać.Dramat.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Customer service was very helpful, and every issue I needed assistance with was resolved successfully.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Chuijnia . Badziewie, rozlatuje się już przy składaniu. Cena i dostawa jest atrakcyjna, co kusi. Żałuje wydanych pieniędzy i kłótni z chłopem o tym gownie co zamówiłam

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zamówiłam poprzez jedną z duzych platform, sprzedawca oferuje tam swoje produkty. Polecam każdemu dopłacić trochę więcej i kupić produkt z innego źródła, ponieważ jakość od VidaXL jest fatalna. Zamówiłam zestaw lazienkowy w odcieniu szary beton; w rzeczywistości patern szarego betonu wygląda jak źle wykadrowana rozpikselowana grafika, kolejna porażka- tył szafek to cieńkie płyty grubości nawet nie 1 milimetr!!!!! Brak zaślepek na śruby.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Dostałam mebel z wyraźnymi uszkodzeniami, naprawionymi szpachlą. Nic to, bo do malowania, ale tak nie powinno być. Żeby jednak to zmontować, trzeba być stolarzem. Otwory nawiercone w niewłaściwych miejscach, za małe, niektórych nie było w ogóle. Fatalna instrukcja urtudniająca składanie. Numer zamówienia na platformie Allegro 2f14dfe0-63ab-11f0-b55d-49f5cff256c3

Vastaus yritykseltä vidaXL
Wszystko o.k. poza tym że nie można kupić samego materiału z poliestru na markizę balkonową o wymiarach 3 metry na 1 metr 20 centymetrów.

Vastaus yritykseltä vidaXL
zamówiony towar dotarł na czas, był dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem. Polecam
Ta dziewczyna jest bardzo cierpliwa i bardzo pomocna.
Dzwoniłam wiele razy i jak na nią trafiłam było super.
Wspaniały człowiek
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bambusowy parawan, którego szukałem, był dostępny jedynie w vidaXL.
Ogólne dobra jakość do ceny, ladnie wyglądają meble ale.. Nie jest łatwa je zbórka i naprzyklad w jednej szafce było tyłko dwie dziury dla drzwi zamiast trzech i w niektórych miejscach trzeba samemu wiercić. A tak za taką cene spoko, jeżeli 20latnia diewczyna zebrała to wy też dacie rady ;)
Po tej opinii ze mną skontaktowało się wsparcie co jest bardzo mile z je strony i zaproponowali pomoc. Na pewno zamówię jeszcze i mam nadzieję że więcej nie będzie sie różnic montaż od tego co jest na obrazku instrukcji :)

Vastaus yritykseltä vidaXL
Paczki przyszły dobrze zapakowane, nic w środku nie było uszkodzone. Instrukcja składania przejrzysta. Składanie mebli poszło nawet szybko, dla starszej Pani w 4 godziny, no pomyliliśmy troszkę strony.
Regały półki i szafki wyglądają lepiej niż na zdjęciach. Jestem mimi zachwycona
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.