Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dobra strona internetowa, chociaż nie udało mi się dostrzec formularza z NIP - do faktury VAT dla przedsiębiorstwa - dostępny był chyba tylko formularz faktury dla osoby prywatnej (klienta indywidualn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam metalową ramę łóżka 90x200cm, przyszła bardzo szybko i nie było problemu ze złożeniem jej 😀 Jeszcze przed dostawą zaczęłam czytać opinie i trochę się przestraszyłam, ale wszystko jest w por... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sekatavaramyymälä

Yrityksen kirjoittama

vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Wprawadzajacy w błąd rysunek techniczny

Rysunek techniczny mebla wprowadził mnie w błąd, zasugerowałam się wysokością frontu szuflady i na tej podstawie określiłam głębokość szuflady. Nie było podanego wymiaru głębokości szuflady więc łatwo o pomyłkę. Mebel ładny ale nie funkcjonalny. Płytkie szuflady.

4. elokuuta 2025

Szanowna Pani Agnieszka Wierzbicka,

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię oraz za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Każdą sugestię traktujemy bardzo poważnie, ponieważ zależy nam na ciągłym doskonaleniu naszych usług.

Jest nam naprawdę przykro, że rysunek techniczny produktu nie był wystarczająco czytelny i wprowadził Panią w błąd. Doskonale rozumiemy, jak frustrująca może być taka sytuacja, i chcemy jak najszybciej znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Próbowaliśmy skontaktować się z Panią telefonicznie, aby omówić tę sprawę osobiście, jednak możliwe, że moment nie był odpowiedni.

Dlatego pozwoliliśmy sobie wysłać do Pani również wiadomość e-mail z dodatkowymi informacjami.

Z niecierpliwością czekamy na odpowiedź i pozostajemy do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości.

Mamy nadzieję, że nasza rozmowa i uzyskane rozwiązanie były dla Pani satysfakcjonujące.

Saanut 2/5 tähteä

Jedna część biurka minimalnie wyższa od drugiego co przy zestawieniu daje nieestetyczny wygląd. Szuflady za małe o jakieś pół cm , wypadają z prowadnic. Za mocno nawiercone otwory z których wypadają elementy mające skręcić biurko. Porażka, biurko za 300 zł ma lepszą jakość

31. heinäkuuta 2025

Szanowna Pani Magdalena,

Dziękujemy za Pani opinię oraz za życzliwość i otwartość podczas rozmowy telefonicznej.

Bardzo nam przykro, że zamówiony produkt jest wadliwy i rozumiemy, jak bardzo może to być uciążliwe.

Mamy nadzieję, że nasza interakcja i uzgodnione rozwiązanie były dla Państwa satysfakcjonujące.

Toaletka

Witam
Zamawiając produkt lidera jak mi się wydawało liczyłam, na wysoka jakość toaletki.
Nierówne części przy złożeniu, kolor (odcień) bialego i obity bok (ale to zakładam kwestia dostawy). Mogę podesłać zdjęcia
Nie reklamowaliśmy już tego bo córka chciała korzystać z mebla. Nie poleciłabym komuś zakupu - przykro mi.

22. heinäkuuta 2025

Szanowna Pani Rozalia,

Po naszej rozmowie telefonicznej wysłaliśmy Ci e-mail z podsumowaniem naszych ustaleń. Nie otrzymaliśmy odpowiedzi; jeśli chcesz kontynuować rozmowę, skontaktuj się z nami pod adresem feedback@vidaXL.pl.

Saanut 1/5 tähteä

Właśnie mąż skręca szafkę. Jest podrapana a sklejka obtłuszczona jakby ktoś jadł na niej śniadanie. Zero kontroli jakości. Miała stać w pokoju ale idzie do garażu. Nie mam czasu na pakowanie i odsyłanie spowrotem. Pewnie na to liczą.Nie polecam.

Dnia 4 sierpnia Pan do mnie zadzwonił i sam zaproponował że po wysłaniu zdjęć dostanę nowy towar. Niestety od tego czasu nastąpiła cisza. Dnia 26 sierpnia odezwała się Pani w związku z wystawioną opinią. Odpisałam że zdjęcia wysłałam 4 sierpnia i czekam na kontakt. Pani odpisała dzień później że nie widzi zdjęć i poprosiła o nowe. Wysłałam nowe i nadal cisza. Już prawie miesiąc trwa ta zabawa w kotka i myszkę. To jest mój ostatni kontakt z tą firmą. Jakość tragiczna o podejściu do klienta nie wspomnę.

2. elokuuta 2025

Szanowna Pani,

Niezgodne z opisem

Szafka w opisie z litego drewna. W praktyce tylko drzwiczki z drewna reszta z niskiej jakości płyty mdf

1. elokuuta 2025

Szanowna Pani,

Dziękujemy za Pani opinię oraz za gotowość do rozmowy telefonicznej z nami.
Bardzo cenimy sobie czas, który nam Pani poświęciła, oraz możliwość lepszego zrozumienia zaistniałej sytuacji.

Jest nam bardzo przykro, że otrzymany produkt nie odpowiada opisowi zamieszczonemu na naszej stronie.
Rozumiemy, jak frustrujące potrafią być takie doświadczenia, i zapewniamy, że traktujemy każdą taką opinię z najwyższą powagą.

Zgodnie z naszą rozmową telefoniczną, wysłaliśmy do Pani wiadomość e-mail, w której podsumowaliśmy ustalenia i kolejne kroki. Mamy nadzieję, że byli Państwo zadowoleni z otrzymanej pomocy.

Czytelna strona

Czytelna strona, faje ceny.
Towar zgodny z opisem.
POLECAM

16. heinäkuuta 2025

Szanowny/Szanowna Renata Renia,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat swoich doświadczeń!
Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony/a z naszych
1 x 313180.A / 313180 (311944) - vidaXL Zapasowa tkanina na markizę, żółto-biała, 6x3,5 m .
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie w niedalekiej przyszłości.

szybko i sprawnie

21. heinäkuuta 2025

Szanowny/Szanowna Andrzej Ciężkowski,
Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam tej wspaniałej opinii.
Z przyjemnością zapewniamy szybką dostawę.
Do zobaczenia wkrótce.
Pozdrawiam serdecznie,

Saanut 5/5 tähteä

Polecam, zgodnie z opisem i w najlepszym wydaniu

22. heinäkuuta 2025

Szanowny/Szanowna Piotr,
Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony/a z naszych produktów.
Do zobaczenia wkrótce.
Pozdrawiam serdecznie,

The hell with this site

The hell with this site. It has preying on the opportunity to play promotion in full constantly, while I am watching legitimate news report. Truth aside, your ad space and your product can eat my ass.

This thread of positive review worth less than Afghani goat poo..👍

23. heinäkuuta 2025

Hello!

Thank you for this review and we are sorry that our advertising is disturbing.

We are at your disposal to help you and please respond to the request sent on this site. We would like to know more about this situation.

Thank you!

Have a nice day!

Best regards,

Saanut 1/5 tähteä

Sklep nie wysłał towaru i nie oddał pieniędzy

10 maja 2025 roku zamówiłam w sklepie vidaxpl markizę zwijaną. Zamówienie zostało opłacone 11 maja na podane przez sklep konto Adyen.
Jest 23 lipca 2025, a ja do tej pory nie dostałam ani markizy, ani zwrotu pieniędzy. Zgłaszam sprawę kilkukrotnie, wymieniłam ze sklepem kilkadziesiąt maili i nadal nic.

Tydzień po złożeniu zamówienia, zaczęłam dopytywać co z nim, bo nie miałam żadnych informacji ani o wysyłce, ani nawet potwierdzenia zamówienia.
Na początku odpisali mi, że nie udało im się dopasować przychodzących środków do żadnej otwartej oferty, więc środki zostały oznaczone jako „UnrecognisedMoney” i zwrócone nadawcy. Oczywiście pieniędzy na moim koncie nie było.
Zażądali więc informacji od mojego banku, że pieniądze nie zostały zwrócone: „Jeśli uważasz, że środki nie zostały zwrócone na Twoje konto, zalecamy skontaktowanie się z bankiem i poproszenie o podpisany list potwierdzający, że środki nie zostały otrzymane. Po otrzymaniu tego dokumentu przekaż go nam, a pomożemy rozwiązać problem.”

Dostarczyłam więc potwierdzenie od banku, że pieniędzy nie ma na moim koncie.

W mailu z 17 czerwca dostałam odpowiedź od vidaxpl:
,,Adyen sprawdził i znalazł:
Znaleźliśmy odwrócony przelew na naszym koncie.
Czy mogę prosić o pomoc w potwierdzeniu IBAN klienta lub alternatywnie kodu bankowego + numeru konta?
Chcielibyśmy mieć pewność, że płatność zostanie zwrócona na właściwe konto.”

Wysłałam wszystkie informacje, o które prosili oraz dodatkowy numer konta, bo czym cała historia zaczęła się od nowa i znów dostałam mail od vidaxpl, że mam wysyłać pismo z mojego banku, że nie mam pieniędzy na koncie. Zrobiłam to więc ponownie.

W ostatnim mailu z dziś, 23 lipca 2025 vidaxpl każe mi się kontaktować z Adyen:
,,Nie otrzymaliśmy płatności od Adyen. Klient musi skontaktować się bezpośrednio z Adyen i poprosić o obciążenie zwrotne''.
Prawdopodobnie chodzi o dalsze granie na zwłokę, żeby wreszcie dała sobie spokój i nie walczyła o swoje pieniądze. Ja się jednak nie poddam.

Czuję się OSZUKANA i OKRADZIONA przez vidaxpl.
Skoro robiłam zakupy w sklepie vidaxpl, to od nich domagam się zwrotu zawłaszczonych pieniędzy.
Wartość markizy może nie jest bardzo duża, ale zamierzam zgłosić sprawę na policję i do prokuratury, żeby już nikt nie został oszukany i okradziony. Postaram się też nagłośnić sprawę w mediach.
To bardzo duży sklep i mogą robić fortunę na swoich przekrętach.
TO NIEDOPUSZCZALNE!!

Katarzyna Ponikowska

10. toukokuuta 2025

Witaj!

Przepraszamy za zaistniałą sytuację związaną ze zwrotem środków za zamówienie.
Zapewniam, że dokładamy wszelkich starań, aby Ci pomóc. Informacje zostały niedawno wysłane do Ciebie e-mailem.

Saanut 1/5 tähteä

Instrukcja składania rolety ktorą…

Instrukcja składania rolety ktorą zamówiłem jest fatalna, nic z niej nie wynika, kluczowe momenty są narysowane gdzieś po bokach i łatwo je przeoczyć. Ramiona markizy są nie podpisane (lewe, prawe). R
Prawidłowe rozstawy tych ramion tez nie są uwzglednione i trzeba próbować co centymetr. Tragedia.

7. toukokuuta 2025

Witaj!

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć o Twoich doświadczeniach z markizą zwijaną.

Nasz zespół obsługi klienta skontaktował się z Tobą, aby Ci pomóc i czekamy na Twoją odpowiedź. Sprawdź również folder ze spamem w swoim adresie e-mail.

Saanut 5/5 tähteä

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Polecam

6. heinäkuuta 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za pozytywny komentarz.

Cieszymy się, że Twoje wrażenia z dostawy były pozytywne.

Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie w przyszłości.

Sophie– vidaXL

Meble bardzo złej jakości

Meble bardzo złej jakości. Instrukcja złożenia nie adekwatna do wysłanego produktu. Nerwy i czas zmarnowany.

12. heinäkuuta 2025

Witaj!

Dziękujemy za opinię. Przykro nam słyszeć o Twoich doświadczeniach z tym krzesłem.

Nasz zespół obsługi klienta skontaktował się z Tobą i wspólnie znaleźliśmy rozwiązanie dla Twojego krzesła. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem feedback@vidaxl.pl.

szybka wysyłka

szybka wysyłka. Duży wybór asortymentu.
Wszystko ok.

30. kesäkuuta 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za wybranie vidaXL.

Cieszymy się, że wszystko poszło gładko.

Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie w przyszłości.

Sophie– vidaXL

Saanut 3/5 tähteä

Słaba jakość

Parawan cienki i niedociągnięcia w wymalowaniu . Rozumiem że znajdzie się osoba która powie że 800 zł . Jest mało i mogło tak się spodziewać .
Nie kupiła bym już drugi raz .

25. kesäkuuta 2025

Witamy!

Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z zakupionym produktem.

Niestety, nie otrzymaliśmy od Państwa żadnej odpowiedzi, ale jesteśmy dostępni pod adresem e-mail feedback@vidaxl.pl, jeśli potrzebują Państwo naszej pomocy.

Zadowolenie z zakupu

Odpowiedni produkt, taki jaki został zamówiony,. Zgodny z opisem. Szybka dostawa. dobrze zabezpieczony

3. heinäkuuta 2025

Szanowny/Szanowna Elżbieta,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat Twoich doświadczeń!
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów.
Z przyjemnością zapewnimy Ci szybką dostawę.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy.

Brak zamówienia

Brak zamówienia, mimo że miało dojść w czerwcu, potem data została przeniesiona na 1 lipiec- jest 8 lipca a ja nadal nie dostałam zamówienia.

8. heinäkuuta 2025

Cześć!

Dziękujemy za Twoją opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację związaną z dostawą Twojego zamówienia.

Nasz serwis dostarczył rozwiązanie dla tego zamówienia.

Jeśli masz do nas jakieś pytania, napisz do nas, a my z przyjemnością pomożemy. Nasz adres kontaktowy to feedback@vidaxl.pl.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka ekspresowa. Produkt zgodny z opisem. Instrukcja czytelna. Godne polecenia.

24. kesäkuuta 2025

Szanowny/Szanowna Magdalena Szczepankiewicz,
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów.
Z przyjemnością zapewnimy Ci szybką dostawę.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin