zamawiałem krzesła ze szczególną uwagą by nogi były z drewna kauczukowego ,bo już takie posiadam ,ale przyszły z bukowymi ,(w innych oferowanych zestawach w opisie były wspomniane dwa rodzaje drewna ,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiony mebel jest słabej jakości i załączona informacja o ręcznym wykonaniu tego nie usprawiedliwia, jeśli to praca ręczna to wyjątkowo niestaranna. Wady- drzwi szafki na zdjęciach mają rozmieszczo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dobra strona internetowa, chociaż nie udało mi się dostrzec formularza z NIP - do faktury VAT dla przedsiębiorstwa - dostępny był chyba tylko formularz faktury dla osoby prywatnej (klienta indywidualn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamówiłam metalową ramę łóżka 90x200cm, przyszła bardzo szybko i nie było problemu ze złożeniem jej 😀 Jeszcze przed dostawą zaczęłam czytać opinie i trochę się przestraszyłam, ale wszystko jest w por... Näytä lisää
Yritys on vastannut
vidaXL to międzynarodowy sklep internetowy w którym znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz do domu, ogrodu, garażu i majsterkowania. Nasza konc epcja opiera się na oferowaniu szerokiej gamy produktów, które pozwalają ludziom „cieszyć się życiem za mniej”. Stosując proste rozwiązania obniżające koszty, które nie wpływają negatywnie na jakość sprawiamy, że nasze produkty są dostępne dla jak największej liczby osób. Od rozwoju produktu i zakupów, przez marketing i sprzedaż, po logistykę i obsługę klienta, wszystkie procesy są obsługiwane przez nas, dzięki czemu mamy pełną kontrolę nad funkcjonalnością, jakością i ceną naszych produktów.
Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Łóżko nie przyszło o dziwo w złym stanie ale nie wiem czy wytrzyma dwa lata, natomiast toaletka przyszła całą rozwalona jedna część odpadła toaletka ma liczne zarysowania drewno w niektórych miejscach odeszło całą toaletka jest w stanie tragicznym, miał być super prezent, a przyszło po prostu g0wno. Szkoda słów jak można coś takiego produkować i wciskać ludziom.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Tanie meble, o ciekawym wzornictwie. Sosnowe biurka ładne, ale slabo spasowane, cieniutkie. Metalowe szare komody - prawie każdy element wygięty lub porysowany, instrukcja składania fatalna. Ale wygląd fajny. Jakość zdecydowanie odpowiada niskiej cenie. Do poprawy.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Szybka i sprawna realizacja. Towar super i zgodny z opisem.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Po 2 dniach użytkowania west wyłamał podstawę furtki i prawie przegryzł się przez szczebelki.
VidaXL uwzględnił moją reklamację i otrzymałam zwrot pieniędzy minus koszt odesłania towaru.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Jak zawsze!!!!!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Szybka dostawa, dobry kontakt, cena do jakości, ładne meble. Polecam.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Niestety prezencki były pogięte. Nie nadawały się na prezent ...

Vastaus yritykseltä vidaXL
Produkt bardzo brudny od kleju, niechlujnie wykończony odpryski sklejki i ogólnie miałam wrażenie że ktoś już z niego korzystał. Chciałam odesłać ale córka się napaliła. Nie polecam

Vastaus yritykseltä vidaXL
Bardzo słaba Instrukcja obsługi. Nie oznaczone elementy. Dla kogoś kto nie składa mebli na codzień, jest to bardzo kłopotliwe. Szafka nie spełnia moich oczekiwań. Dwa punkty za szybką przesyłkę. To wszystko.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Szafka przyszła dobrze zapakowana, ale elementy w środku porysowane, popękane i słabej jakości drobne elementy. Spasowanie całej szafki wymagało wysiłku, a i tak się nie udało perfekcyjnie. Szkoda nerwów. Zdjęcia pękniętych i porysowanych elementów oczywiście zrobiłam po wyciągnięciu z kartonu

Vastaus yritykseltä vidaXL
Polecam! Do poprawy procedura śledzenia przesyłki!

Vastaus yritykseltä vidaXL
Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Produkt identyczny jak w ofercie. Bardzo dobry kontakt mailowy. Szybka przesyłka. Polecam. Jeszcze tu wrócę.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Szybka i sprawna realizacja zamówienia, informacje o statusie przesyłki wysyłane na bieżąco

Vastaus yritykseltä vidaXL
Sklep zamiast ludzkiej obsługi wystawia czatbota, z którym nie idzie się dogadać . Nigdy więcej tam nic nie kupię, obsługa klienta jest zerowa.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Wszystko zgodne z opisem.Szybka wysyłka.Polecam sklep.

Vastaus yritykseltä vidaXL
W zestawie brakuje 2 szt śrubki K. Zostałam z rozgrzebanym montażem szafki.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Zamówiłem szafkę plastikową na balkon. Wcale to nie było tanie. Szafka przyszła pęknięta. Blat i podstawa ( góra i doł). Kartony (szafka była spakowana w podwójny karton) były ok. Zakładam, że ktoś uszkodził przy pakowaniu. Zgłosiłem temat. Oczywiście propozycje. Zniżka pierwsza na ten zakup, druga na przyszłość. Opcja kolejna wytypować części uszkodzone. Wysłałem prośbę o wysłanie 2 uszkodzonych elementów. Informacja zwrotna. Części nie ma. Mogą dać zniżki jak powyżej ale ciut więcej. Za każdym razem odpowiedź od kogoś innego. 4 osoby w sumie. Kontakt przez infolinię nie działa. W końcu jakaś bardziej ogarnięta Pani napisała, żeby spakować i podesłać. Wymienią ... Spakować cholernie trudno. Prosiłem o instrukcję pakowania. Nie dostałem. W końcu i tak jakoś zapakowałem. Dostałem etykietę na wysyłkę z powrotem. Miała być wymiana, oddali na drugi dzień pieniądze. Trudno to ogarnąć... Drugi raz nie zamówię. Daje 3* bo jakoś to się zakończyło, ale po co nerwy. Pani Rachel pomogła. Dziękuję. Raczej właściciel nie do końca pewnie zadowolony.

Vastaus yritykseltä vidaXL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.