För en vecka sedan skrev jag om att min pump efter beställning helt plötsligt inte var kvar i lager. Det tog en vecka men sedan hörde företaget av sig till mig och jag fick en pump av 2023 års mod... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb hantering och trevligt bemötande. Jag beställde hembesök online (för att få diskutera lämplig plats för installation och behov av skylift). Hembesöket blev av redan nästa dag. Samma kväll fick j... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köp inte från detta företag om du tycker att garantin är viktig! Vår panasonic luftvärmepump gick sönder i okt 2021. Nu två månader senare väntar vi fortfarande på återkoppling om hur garantiärendet s... Näytä lisää
Efter 2,5år går pumpen sönder och vi upptäcker flera installationsbrister som i slutänden resulterade i fuktskada och trasig pump. Reklamation gjordes men avslogs av Zave utan att meddela oss. Slarvig... Näytä lisää
Vi har ett brett sortiment av värmepumpar till bra priser! Vi har de största märkena som Panasonic, Mitsubishi med flera.
Online store only, no physical store, 11152, Stockholm, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Jag fick igen hjälp när jag skulle köpa en air kontroler.
Kanon,snabb leverans trevligt folk på telefon
Totalt värdelösa beställde en från dom väntar i 10 dagar ingen pump kommer ( dom garanterade max 10 dagar ) jag frågar varför har ni inte ringt och meddelat att ni inte skickat den svaret blev men du ringer nu då fick du svar
Jag hade bokat en kyltekniker till dagen 12 från att jag beställde så då så jag då får ni express skicka den innom 2 dygn svaret blev då jaha nej det kan vi inte ordna men du får gärna göra en ny beställning så levererar vi den innom 20 dagar
20 DAGAR när ni garanterar 10 dagar väll
Svaret blev nu är det så
Så jag valde 20grader istället sjukt bra service och kontakt rekommenderar verkligen ingen att handla från zave sån dåligt service och killen jag prata med har förmodligen 2019års lägsta lön

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen
Allt har fungerat bra, från beställning till montering.
Helt fantastisk service från start till mål. Allting funkade 100% och vi är jättenöjda nya panasonicen också. rekommenderar verkligen Tack!!!
Bra rådgivning.
Snabb och smidig leverans.
Bra, kunniga och trevliga installatörer.
Jättenöjd på alla sätt i mitt varma sköna hem.
Oprofessionellt uppträdande av installatör. Använde inte sin arbetstid effektivt. Innerdel snett monterad varvid installatören säger att det är taket som är snett vilket inte är fallet. Ber honom åtgärda och denna gång används ett vattenpass varvid innerdelen blir korrekt monterad. Ingen genomgång av anläggningen med mig när installationen är klar.
Väntar fortfarande på installation av värmepump än..Efter 4 veckor nu som dom sa ca 4 veckor från beställning. Pump har jag hemma. Men väntar fortfarande installera av den av fackman.
Snabb leverans o installation till bra pris.
Jag har beställt 2 st värmepumpar och fått orderbekräftelse,
men Ni har levererat 1 st värmepump?
Installatören har också bekräftat att installera 1 pump.
Det här börjar inte bra.Order nr är 18178.
K-W Turegård Mail k.turegard@gmail .com
Mycket bra service och duktiga och trevliga installatörer. rekommenderar verkligen företaget.
Trevligt bemötande vid beställning över telefon men tyvärr noterade personen i fråga fel namn och leveransadress som inte gick att få ändrat i orderbekräftelse till mig och en del merarbete vid paketleverans.
Allt har fungerat enligt löften och pumpen kom på plats i rätt tid. Installatören Mikael Björk ställde upp och gjorde en akututryckning, med en långresa på en söndag, för att jag skulle få pumpen på plats i stugan innan vinterns ankomst till fjälltrakterna. Det är riktig service!
Bra kunnig hjälp från supporten. Enkelt köp av värmepump och installation. Mycket nöjd.
Beställde värmepumpen på en lördag och fick den på torsdag fram till dörren. Snabb och smidig.