Zave AB - Värmepumpshopen Arvostelua

1 028
TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

För en vecka sedan skrev jag om att min pump efter beställning helt plötsligt inte var kvar i lager. Det tog en vecka men sedan hörde företaget av sig till mig och jag fick en pump av 2023 års mod... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snabb hantering och trevligt bemötande. Jag beställde hembesök online (för att få diskutera lämplig plats för installation och behov av skylift). Hembesöket blev av redan nästa dag. Samma kväll fick j... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Köp inte från detta företag om du tycker att garantin är viktig! Vår panasonic luftvärmepump gick sönder i okt 2021. Nu två månader senare väntar vi fortfarande på återkoppling om hur garantiärendet s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Efter 2,5år går pumpen sönder och vi upptäcker flera installationsbrister som i slutänden resulterade i fuktskada och trasig pump. Reklamation gjordes men avslogs av Zave utan att meddela oss. Slarvig... Näytä lisää

1. Ilmastointilaitteita myyvä kauppa

Yrityksen kirjoittama

Vi har ett brett sortiment av värmepumpar till bra priser! Vi har de största märkena som Panasonic, Mitsubishi med flera.

Välttävä

(1 028)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Jag rekommenderar inte den här…

Jag rekommenderar inte den här företaget för att de har avtal med installatör som lurar människor med installation fast det står klar och tydlig med instruktion . Efter installation fick fakturan med 4800 kr.

1. marraskuuta 2019
Zave AB - Värmepumpshopen-logo

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen

Hej Fadhil
Tack för ditt omdöme men tråkigt att du inte är nöjd.
Du hade köpt en Standardinstallation där det ingår 4 meter rör vilket tydligt framgår vid beställning och som vi även upplyste dig om per telefon. Vid installation visade det sig att 4 meter inte räckte varvid installtöreren i samråd med dig bestämde att lägga på de meter som behövdes för att slutföra installation. Därav har den extra kostnaden uppstått.
Har du ytterligare frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på 08-300800 eller via mail kontakt@zave.se

Hälsningar Zave AB

Rekommenderas

Leverans på utsatt tid och framför allt så kom den firman som utförde installationen på utsatt tid.

27. lokakuuta 2019

Inga problem

Inga problem. Lätt att informera sig, lätt att handla över nätet. Bra information om transporter, installationstid och montörer. Allt har fungerat till belåtenhet.

Med vänlig hälsning.
Peter Ahlander
Göteborg.

26. lokakuuta 2019

Utmärkt service

Chatten funkade utmärkt. Fick min beställning levererad dagen därpå som utlovat. (till skillnad från en konkurrent som lovade runt och höll tunt). Väl värt sitt pris, man får vad man betalar för.

25. lokakuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin