Zave AB - Värmepumpshopen Arvostelua

1 028
TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

För en vecka sedan skrev jag om att min pump efter beställning helt plötsligt inte var kvar i lager. Det tog en vecka men sedan hörde företaget av sig till mig och jag fick en pump av 2023 års mod... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Snabb hantering och trevligt bemötande. Jag beställde hembesök online (för att få diskutera lämplig plats för installation och behov av skylift). Hembesöket blev av redan nästa dag. Samma kväll fick j... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Köp inte från detta företag om du tycker att garantin är viktig! Vår panasonic luftvärmepump gick sönder i okt 2021. Nu två månader senare väntar vi fortfarande på återkoppling om hur garantiärendet s... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Ilmastointilaitteita myyvä kauppa

Yrityksen kirjoittama

Vi har ett brett sortiment av värmepumpar till bra priser! Vi har de största märkena som Panasonic, Mitsubishi med flera.

Välttävä

(1 028)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kan verkligen rekommendera Zave

Kan verkligen rekommendera Zave. Snabb leverans och super bra hjälp med installationen och övrig support. Ni är grymma👍 fortsätt så.
Mvh Jonny

8. marraskuuta 2023

Hej Jonny!
Tusen tack för ditt toppbetyg.
Skönt att allt flöt på så bra från början till slut :)
Trevlig helg!

Mvh

Svarar inte på garantiärende

Vid service av min luftvärmepump upptäcker serviceteknikern att den inte fungerar som den skall och visar ett felmeddelande som kräver reparation. Då pumpen är yngre än fem år och köpt med installation bör garantin gälla. Jag anmälde ärendet men har efter en månads väntan och många påtryckningar fortfarande inte hört av dem, de saknar telefon till service och besvarar inte mail. Övriga kontaktvägar går endast till säljare som inte kan hjälpa. Ångrar bittert att jag handlade av dem.

17. lokakuuta 2023

Hej Claes!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna att höra om din besvikelse och de problem du har upplevt med din luftvärmepump och vår service. Det är absolut inte den standard vi strävar efter.

Vi förstår din frustration över att ha väntat så länge utan något svar på ditt garantiärende. Det är vår skyldighet att ge snabb och effektiv service, och det verkar som att vi inte har levt upp till detta löfte i ditt fall. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta har orsakat dig.

För att rätta till detta, skulle vi uppskatta om du kunde kontakta oss direkt genom kontakt@zave.se. Vi kommer att prioritera ditt ärende och se till att det hanteras snabbt och effektivt. Dessutom kommer vi att undersöka varför ditt ursprungliga ärende inte besvarades som det borde, för att förbättra våra processer och förhindra att liknande situationer uppstår i framtiden.

Vi värdesätter din feedback och ser den som en möjlighet att förbättra vår service. Tack för att du påpekade dessa problem, och vi hoppas att vi kan lösa dem till din tillfredsställelse.

Saanut 5/5 tähteä

Allt från beställning till idriftagande…

Allt från beställning till idriftagande gick jätte smidigt ! Bra priser.
Värmepumpen kom lite tidigare än installationen skulle ske, men det var inga problem, de fixade det fort och jag fick nytt leverans utan extra kostnader. Väldigt proffsiga och hjälpsamma både kundservice och installationstekniker.

15. maaliskuuta 2023

Hej Sergei!

Tack för toppbetyget.
Vi försöker alltid ligga bra till när det gäller priser.
Vi strävar efter att allt ska fungera så smidigt som möjligt

I'd like to recommend Zave AB

I'd like to recommend Zave AB, they're always patient in answering my questions and propose per my "fantasy" when choosing the models for my house, the included installation is also perfect, the guy is so professional and efficient, everything's organized and planned so well thus no surprise a great job done smoothly.

26. syyskuuta 2023

Hello!

We are always happy to answer any question as many as it takes :)
We are also glad for the feedback on the installation.
Thank you finally for the great score you gave us

Best regards

Saanut 1/5 tähteä

Katastrof när värmepumpen fungerat…

Katastrof när värmepumpen fungerat väldigt dåligt från installation till den till slut gick sönder. Visar sig vara felinstallerad på flera sätt.
Vid försök till kontakt har de fortfarande inte återkommit -6 månader senare.

1. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen

Jag beklagar verkligen att höra om din upplevelse med värmepumpen och den uppenbara bristen på respons från vår sida. Det är absolut inte den service vi strävar efter att ge våra kunder. Felinstallation är ett allvarligt ärende och vi vill rätta till detta omgående.

Vänligen sänd mig din kontaktinformation och ordernummer så att jag kan undersöka saken närmare och se till att rätt åtgärder vidtas.
Skicka till kontakt@zave.se
Vi vill gottgöra detta och se till att du får den hjälp och service du förtjänar.

Återigen, jag beklagar djupt för de problem du stött på och för den bristfälliga kommunikationen. Vi hoppas kunna rätta till situationen snart.

Verkar pålitligPålitliga

Verkar pålitlig, fick pumpen och installationen i tid.

6. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada över att du har haft en bra upplevelse med vår service och att både pumpen och installationen levererades i tid :)

Zave

Mycket dåligt företag

Mycket dåligt företag! Jag skulle inte rekommendera till någon!

12. syyskuuta 2023

Hej Eva!

Vi beklagar att du känner så och vi ber om ursäkt att det tog tid att få fram reservdelen till din pump.

Saanut 1/5 tähteä

Fel på pumpen från installation ej…

Fel på pumpen från installation ej åtgärdat än efter 8 månader dom vägrar återkomma är anmält till Arn köper aldrig av dom eller kommer aldrig rekommendera detta företag till nån

13. heinäkuuta 2023

Hej Jeff!
Vi förstår att du väntar på en uppdatering om ditt garantiärende. Vi ber om ursäkt för förseningen och vi arbetar för att lösa detta så snabbt som möjligt.

Skämt företag...

13. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen

vi beklagar att du känner på detta sätt och vi tar dina kommentarer mycket seriöst. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och det verkar som att vi inte har levt upp till dina förväntningar denna gång. Vi skulle gärna vilja diskutera detta mer med dig. Kontakta oss gärna direkt så att vi kan arbeta tillsammans för att lösa detta.

Saanut 4/5 tähteä

Bra tempo och pris, litet slarvig installation.

I stort sett bra köpupplevelse. Kändes litet märkligt att betala in 50 papp i förskott via en webshop, men pumparna levererades snyggt och prydligt hem till oss efter bara några dagar.

Installation fick jag tidigare än förväntat, så stort plus för det.

Killen som kom var duktig på sitt jobb, hade vana handgrepp. Tyvärr slarvade han en del, bl.a. mätte han inget utan satte ut allt med ögonmått, vilket på undervåningen resulterade i att innerdelen kom rejält till höger om mittlinjen. Löstes genom att putta (!) innerdelen i sidled.

Sen återanvända han vår gamla uterör istället för att montera nya, vilket jag noterade under inspektionsrundan. Han menade att varför skulle han sätta dit nya rör som han kan använda till annan kund? (för att jag betalat för nya typ). Så nu sitter de gamla smutsiga rören där. Han försökte även återmontera våra gamla skitiga plastkåpor över rören, men det upptäckte jag direkt, där fick han krypa till korset. Osäker om huvudkåpan verkligen är ny, ser litet småskitig ut faktiskt.

Slutligen hade han slut på buntband, så han struntade i att strappa alla rör helt enkelt. Förutom det ok installation, allting fungerar än så länge. Viss oro för nedre luftvärmepumpen om dräneringsröret veckats inne i innerdelen vid "putt"-manövern. Men den som lever får se. Tur man har försäkring mot vattenskada... 😊

20. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du i stort sett hade en bra köpupplevelse och att leveransen och installationen gick snabbare än förväntat.

Vi beklagar dock att det fanns vissa aspekter av installationen som inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar dina kommentarer på största allvar och vi kommer att ta upp dessa frågor med vårt installationsteam för att säkerställa att vi fortsätter att förbättra vår service.

Vi strävar efter att ge bästa möjliga service till alla våra kunder och vi beklagar att vi inte helt och hållet levde upp till dina förväntningar denna gång. Vi uppskattar din feedback och vi kommer att använda den för att förbättra vår service i framtiden.

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till.

Med Vänliga Hälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Beställde nyligen en Panasonic…

Beställde nyligen en Panasonic luft-vatten ifrån Zave och kan bara säga vilken fantastisk service och support !! Och de är billiga dessutom ... inte fel heller .
Både före under och efter köpet , var lite tveksam att beställa pump via nätet men visade sig vara helt ogrundat. Kan bara rekommendera

26. toukokuuta 2023

Hej Miro!

Det var ett sant nöje att hjälpa dig med din luft/vatten värmepump.
Tack för toppenbetyget och vi önskar dig en jätteskön sommar.

Bedragare

Riktiga bedragare väntat i sju månader på reparation på luftvärmepump som dom inte har åtgärdat och dom svarar inte i telefon eller på mail.

22. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen

Det är tråkigt att det tagit så lång tid för att du ska få din pump reparerad. Vi ber dig vänligen att skriva en kommentar i ditt ärende.
Vi jobbar på att åtgärda felanmälningar så fort som möjligt.

Med vänliga hälsningar Zave AB

Oseriöst företag

Mycket oseriöst företag, VARNING!
1. Först gör Zave flertal fel vid installationen av Panasonic luft/vatten värmepump vilket gör att den tillslut totalhavererar.
2. Sen gör dom allt dom kan för att slippa åtgärda sina fel som är bekräftat av Panasonic och skyller ifrån sig och gör sig sen oanträffbara.
3. Orderbekräftelse är skickat men Zave gör allt för att inte lösa sin felinstallation och väljar att helt enkelt inte återkomma varken på telefon eller mail.
4. Panasonic har varit tvungna att gå in och lösa problemet.

24. marraskuuta 2022

Hej Magnus!

Enligt vår support avdelning har de bett dig skicka oss en orderbekräftelse eller kvitto på köpet för att vi kunde samla all information om din order. Det har vi tyvärr inte fått och hittar inget i vårt system på ditt namn.
Du hade sagt att pumpen köptes och installerades 2016, dvs 7 år sedan. Panasonics fabriksgaranti gäller upp till 5 år. För installationen gäller 1-års garanti eftersom installationsfel uppstår vanligtvis tidigare, inom ett år efter installationen.

Vi hoppas verkligen att du får problemet löst! Hoppas på din förståelse att det finns regler att följa när det gäller garantiärendena och tyvärr saknas det en del information om din order.

Slarviga och oseriösa

Efter 2,5år går pumpen sönder och vi upptäcker flera installationsbrister som i slutänden resulterade i fuktskada och trasig pump. Reklamation gjordes men avslogs av Zave utan att meddela oss. Slarviga och oseriösa. Köp ej din värmepump hos dom utan gå till kyl & värme företagen som också tar hand om din pump och både servar och installerar själva.

11. toukokuuta 2022

Oseriöst företag

Luftvärmepump Panasonic Panasonic HZ35WKE köpt inklusive installation från Zave.
Installerad 2020-11-27.
Anmälde 2022-11-27 att pumpen slutat fungera och åberopade garantireparation.( garanti5 år.)
Kontaktade Zave var 14:e dag för att få någon form av besked när de kunde laga pumpen.
Jag fick bara ursäktande svar om att de kontaktat servicetekniker.
Efter fyra månaders väntan anlitade jag ett fristående auktoriserat serviceföretag för att felsöka och laga värmepumpen.
Det visade sig att Zave inte skickat in Garantisedlarna på Panasonic vid installationen 2020-11-27, vilket innebär att det aldrig funnits någon gällande garanti!

Jag vill varna alla för köpa något från detta oseriösa företag!

1. toukokuuta 2023

Hej Daniel!

Det är tråkigt att du har upplever denna situation.
Vi kan bekräfta att garantin gäller för produktfel upp till 5 år om man har köpt pumpen med installation från Zave.
Vi skulle gärna vilja komma i kontakt med dig gällande detta. Du når oss enklast på 010-884 49 33, eller skriv i sitt ärende.

Zave Värmepumpshopen

Support?

Jag har ett pågående reklamations ärende från Juni 2022. De ger ingen feedback på ärendet det går inte heller att ringa till dem för att få några svar.
Det tog nästan 6 månader innan de skickade ut en tekniker som konstaterade att utedelen av värmepumpen är trasig och behöver bytas.
Några veckor efter att teknikern varit hos mig ringde de tillbaka och sa att de stängde ärendet hos sig eftersom de inte kunde få tag i Zave / Värmepumpshopen.
Om inte ens teknikerna de anlitar kan kontakta dem så är det något som är allvarligt fel!

Det är inte första gången jag kontaktat deras support... Första gången var under 2019 och då var de snabbt på plats och åtgärdade problemet trots att det var under semester tider.
Så något har hänt de senaste åren.

Kan inte rekommendera att någon köper via Zave / Värmepumpshopen eftersom de verkar ha avvecklat sin support.

19. huhtikuuta 2023

Hej Jimmy!
Tack för att du tar dig tid att lämna feedback. Vi är hemskt ledsna att det dragit ut på tiden med ditt ärende.
Det är möjligt att teknikerna försökt kontakta oss med fel uppgifter.
Vi är fortfarande här och jobbar på en lösning så fort vi kan.

Ha en bra dag!

Nonchalerat GARANTIÄRENDE

Min VARNING från 10/2-23 gäller tyvärr fortfarande, eftersom det 1 år gamla GARANTIÄRENDET inte blir fixat.
De har skickat hit en tekniker 4 ggr på ett år som tydligen inte kan åtgärda felet och jag anser att vi har rätt att kräva installation av en ny värmepump efter att ha frusit hela vintern (måste ju även bli billigare för Zave än att skicka tekniker flera ggr). Har mailat ett flertal gånger men aldrig något svar från dem.
Så tyvärr, ett VARNINGENS FINGER!!!

29. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Sämsta företag finns det inte

Sämre företag finns det inte. JAG VARNAR ALLA. Lurar folk genom att vara trevliga under köpet. blir förseningar men det är inte hela världen. Bokar tid med installatören innan man ens får leverans är väldigt klantigt. Men inte hela världen. Det händer ibland. MEN efter köpet när det ska handla om garanti ärenden. DÅÅÅÅ skiter ni fullständigt i kunden. Jag var dum nog att ignorera det dåliga omdömen om er. Men fy vad man ångrar sig… Blir ett ärenden för ARN iallafall. Personen som svarar Mail verkar vara inkompetent när det gäller garanti frågor. Sämst är ni. OBS! De blockerar alla personer som skriver negativt på Facebook!
Uppdatering: har bevis på att jag är blockat från er Facebook sida. Kommer varna alla människor, så gott jag kan för era dåliga bemötande… jag läser att alla har samma problem.

10. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Zave AB - Värmepumpshopen

Tråkigt att höra att du fick en dålig upplevelse av oss. Nu var det inte dokumenterat några skador på din pump när den installerades och du nämnde ingenting om några skador förrän i början av februari nästan 4 månader senare.
Då bad vi dig göra en felanmälan men du går direkt till ARN istället.

Uppdatering: Vi har inte blockat dig på facebook och vi jobbar på ditt ärende med den nya informationen om bilderna

Garantiärende

Garantiärende. Zave lovar att återkomma inom två dagar. Efter åtta dagar harZave inte återkommit. Det går inte att ringa till Zave om garantifrågor. Kontakt endast via internet och kontaktformulär! Ingen återkommer trots mailpåminnelser!

24. tammikuuta 2023

Hej Johan!

Vi ber om ursäkt att du inte fått svar ännu.
Vi jobbar på det.

Med Vänliga hälsningar
Zave AB

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin