Vapenorge Arvostelua 143

TrustScore 2/5 tähteä

2,2

Fikk leveringen min lenge etter at det var bestilt, to batterier til vape. Det ene batteriet var ikke i orden, etter litt om og men, ingenting utenom det vanlige, så sier de at de skal sende et til. T... Näytä lisää

Fikk bestillingen etter en uke og da sendt fra Nederland. Så ingenting å klage på her. Kan virke som at Vapnorge er et dropshipping firma uten lager i Norge. Dette kan forklare at enkelte ikke mottar... Näytä lisää

Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altså varen til slutt og alt... Näytä lisää

Bestilte ting som var på lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail å fikk svar om at de manglet noen varer å beklaget dette. Det skulle selvfølgelig bli ordnet!! Noen uker sener... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Norges beste e-sigarett nettbutikk. Bestill en e-sigarett uten nikotin og du får frakten gratis! Vi tilbyr vape som : Smok, Eleaf, Ijoy & Joyetech.

2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Ventet nå i 5 uker på vare

Ventet nå i 5 uker på vare. Kommer ingenting - kun fått bekreftet bestilling, de har trukket betaling, ellers ingen kommunikasjon. De svarer ikke. Jeg ser dessverre her at dette er et mønster fra Vapenorge….Styr unna!!!!!

15. elokuuta 2025

Useriøs butikk.

Useriøs butikk.

Bestillt vare for 2 uker siden. Vet ikke når eller om varen kommer, og har ikke fått svar på E-post angående om den er sendt og evt estimert forsendelsestid.

Varer bestilt var merket som "på lager" (18650 batterier)

21. elokuuta 2025

Styr unna hele firmaet.

Styr unna hele firmaet.
Jeg burde ha sjekket trustpilot før jeg bestilte.
Svarer aldri på henvendelser, varer blir bare stående som "bekreftet - sendes snart" - men det skjer ingenting selvom varene skal være på lager.
Til sammenligning sender andre tilsvarende bedrifter varen dagen etter.

3. kesäkuuta 2025

Venter enda på varen 25 Mai

Bestilte en vare 19 April. I dag er det den 25 Mai, og jeg har ennå ikke fått varen jeg bestilte! Har purret på dem 2 ganger, og varen ble liksom sendt 4.Mai! Synes ikke dette er greit!

19. huhtikuuta 2025

Supert

Supert
Gode varer, bra utvalg av disposables og pod systemer
Brukt dhl og fikk varene i løpet av 24 timer

20. toukokuuta 2025

Fikk feil vare

Det tok lang tid å få varen og jeg var ikke klar over at den ikke ble sendt fra Norge. Når den først kom så var det feil mod. Jeg kjøpte en 200w og fikk en 100w, hva skal jeg med den lille puslete modden som jeg i tillegg har betalt dyrt for? Etter å ha lest alle negative erfaringer så får jeg assosiasjoner til kina-butikker som utgir seg for å være norske og selger dyre merkeklær, men sender et skjerf i stedet. Så nå frykter jeg at jeg har tapt mange hundre kroner og angrer på at jeg ikke sjekket andres erfaringer før jeg bestilte. Jeg ble så lykkelig over å se at de hadde favoritt-modden min at alle forsiktighetsregler ble kastet overbord.

Skulle de allikevel ordne opp for seg så endrer jeg naturligvis anmeldelsen. Jeg håper på det beste.

20. toukokuuta 2025

Dårlig kommunikasjon med kundeservice…

Dårlig kommunikasjon med kundeservice og usedvanlig lang leveringstid!
Har venta i 3 uker, får ikke svar eller varer, beløpet er selvfølgelig trukket fra konto ett par dager etter bestillingen.
Ikke spesielt imponert

7. toukokuuta 2025

Bestillte en vare 6/1-2025..Ble trukket…

Bestillte en vare 6/1-2025..Ble trukket fra konto.Ennå ikke fått den.De sendte en annen Vape,som ikke engang fungerer.Har hatt sporadisk kontakt med beklagelse,MEN de skylder på posten…(De har rotet bort 2 sendinger til meg) !!! Nå den siste mnd får jeg ikke svar fra de..

1. toukokuuta 2025

sends from abroad

This store with Norwegian flag and all sends everything from abroad.
My package never came and when I asked if hey could help me find it they said they would send a new one.
Never got that and they did not reply to emails afterwards. YOU HAVE TO BE PRETTY THOUGH OWNING A STORE CALLED VAPE NORWAY, FLAGGING OUR FLAG AND THEN GET SOMEONE TO SHIP FROM ABROAD.

1. huhtikuuta 2025