Vapenorge Arvostelua 143

TrustScore 2/5 tähteä

2,2

Fikk leveringen min lenge etter at det var bestilt, to batterier til vape. Det ene batteriet var ikke i orden, etter litt om og men, ingenting utenom det vanlige, så sier de at de skal sende et til. T... Näytä lisää

Fikk bestillingen etter en uke og da sendt fra Nederland. Så ingenting å klage på her. Kan virke som at Vapnorge er et dropshipping firma uten lager i Norge. Dette kan forklare at enkelte ikke mottar... Näytä lisää

Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altså varen til slutt og alt... Näytä lisää

Bestilte ting som var på lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail å fikk svar om at de manglet noen varer å beklaget dette. Det skulle selvfølgelig bli ordnet!! Noen uker sener... Näytä lisää

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Norges beste e-sigarett nettbutikk. Bestill en e-sigarett uten nikotin og du får frakten gratis! Vi tilbyr vape som : Smok, Eleaf, Ijoy & Joyetech.

2,2

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Svindel- ungå!!!!

Svindel- unngå!!!
Jeg bestilte en vare som aldri kom. Jeg kontaktet de flere ganger, av 5 mailer svarte de kun 1 gang, med svar at varen var på vei. Jeg kontaktet de flere ganger og ba om refusjon- fikk aldri svar, var nødt til å kontakte kredittkort selskapet mitt.

28. helmikuuta 2024

Anbefales ikke

Jeg så igjennom alle omtalene på trustpilot her før jeg valgte og bestille, jeg tenkte at her vil jeg prøve og gjøre min egen vurdering av bedriften. Vel, jeg ventet og ventet til slutt tenkte jeg det her tar da utrolig lang tid. Jeg bestemte meg for og sende mail. Disse ble det brukt lang tid og svare på. Jeg fikk til slutt et sporingsnr jeg sjekket så sporingen på varen, denne var da altså i Frankfurt enda de hevdet de hadde varen inne på lager i Norge. Den kom frem idag og jeg har ventet i over en måned nærmere 2 for en vare som de hevdet de hadde på lager. Jeg må også nevne at det er tollutgifter her og utifra mailen jeg fikk tilbake virket det som jeg skulle få det dekket. Men per dags dato har jeg ikke fått igjen pengene for tollutgiftene som jeg måtte betale, eller noe mer svar rundt dette temaet. Dette ble forsåvidt heller ikke nevnt ved bestilling at det var tollutgifter men dog så ble det heller ikke nevnt at varene de hevder de har på lager faktisk ikke finnes så man kan jo ikke være overrasket.

Jeg vil seriøst anbefale de som leser denne omtalen og finne en annen bedrift og bestille igjennom, det finnes flere utvalg med bedre kundeservice og som faktisk driver "seriøst"

13. maaliskuuta 2024

tar litt tid

tar litt tid, men bra kvalitet på produktene, to litt under 2 uker å få de og fikk ingen bekreftelse på e-post. måtte betale 80kr i toll til posten for å få pakken.

12. helmikuuta 2024

Svindel

Oppdatering:
Mottok pakken d. 23 januar. De har sendt feil vare.
I tillegg ble pakken sendt fra et EU land, som resulterte i at jeg måtte betale kr. 88,- i gebyr. Sendte samme dag en mail til vapenorge, hvor jeg ber de sende riktig vare og refundere gebyret. Har fortsatt d. 9 februar ikke fått svar.
####################
Bestilt og betalt 18 desember.
Ennå ikke fått varene.
De svarer ikke på mail eller chat.

Styr unna.

1. joulukuuta 2023

Solgte til min stedatter som er bare 17…

Solgte til min stedatter som er bare 17 år. Prøve å få kontakt å hør hvilke kontroller de har på å selge til mindreårige. Men ingen svare på kundeservicenummer. Viss eneste hinder for å bestille er å trykke over 18 år på forsida,så er det for dårlig. Da kan faktisk noen på 12 år å bestill fra nettsida

4. joulukuuta 2023

Litt uprofesjonell - vanskelig å få kontakt.

Har bestilt og betalt, men ikke mottatt bekreftelse på epost etterfølgende. Bestilte varer har ikke ankommet. Intet svar på epost/telefon/chat. Ingen kontaktinfo på innhaver, som i flg Brønnøysundregistrene er Magnus Sorteberg Rolstad med forretningsadresse Hans Ross' gate 3, Oslo og postadresse Fons Olterdissenstraat 75 6217HT i Maastricht, Nederland. Samme person er registrert med annet foretak med annen forretningsadresse i Oslo og annen postadresse i Nederland. Dette (og inntrykk av adressene fra Google maps/street view) virker ikke tillitsvekkende.
Oppdatering 11.12.2023. Jeg fikk svar fra selger om at varerne jeg bestilte er på vei, og har også mottatt bekreftelse.

5. joulukuuta 2023

svindel….

kjøpte div. varer fra nettsiden deres 1.sep men enda ikke fått varene.
skjønner nå at det er svindel og det er bare trist, skulle prøve å trappe ned på røykingen og kanskje vape istedet, men neida da skal man bli svindla av en "trygg" nettside gitt.
håpløst å få kontakt med dem og noe som helst info om varene jeg har kjøpt.

1. syyskuuta 2023

STYR UNNA!!

STYR UNNA!!

Denne nettbutikken er perfekt for deg som ønsker å miste eller sløse vekk penger.
Kjøpe diverse produkter fra denne leverandørern og ble retunerte uten å hente i posten.
Varene ble sendt tilbake til produsenten, men mottokk ingen tilbakemelding fra VapeNorge.
Prøvde å kontakte via mail og tlf flere ganger men de velger å ikke svare.
En veldig frustrerende situasjon og svært dårlig kundeservice. Useriøs bedrift!!!

16. marraskuuta 2023

Scam

I’ve ordered in Norway, but they didn’t even send it. Scam

16. toukokuuta 2023

Positivt overrasket

Tok litt tid å få sendt varene, men så fort det ble sendt kom den på 5 dager!
Ble litt skeptisk når jeg så omtalene her men jeg er i allefall fornøgd med kjøpet og kommer til å bestille fra de igjen 😊👍

14. syyskuuta 2023