We hebben een goed inhoudelijk gesprek gehad over de aankoop van de Kia Picanto. De auto zag er keurig uit,toen we bij bij de garage waren,het was zoals een klant het ook wil zien. Er zijn nog en... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Van Mossel te Emmen zeer ervaren en deskundig personeel, klantvriendelijk en professioneel advies. Onze nieuwe auto opgehaald..Hyundai Kona. Hybride een aanrader om even een kijkje te nemen. Met dank... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het is de tweede keer bij de jaarlijkse controle dat het rapport van de verrichte werkzaamheden niet aan mij zijn meegedeeld. Bijvoorbeeld: bandenoverzicht en de kwaliteit van de beide accu's. Zou ik... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Het was mogelijk om een terugroepactie en een beurt te combineren.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Mijn Tucson PHEV heeft een grote beurt + de winterbanden wissel gehad. Kon mooi in één moeite.
Zoals altijd weer goed geholpen, ook is het handig dat je een dag ervoor een reminder via SMS krijgt, èn als de auto klaar is om weer gehaald te worden...

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Van mossel is vriendelijk in de omgang, snel in zijn werk en eerlijk in zaken. Hartelijk bedankt.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Fijne garage met aardig personeel. Met een goed advies en uitleg over de gedane werkzaamheden extra punten

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Wat er moest gebeuren is gedaan ,en dat is gedaan voor het tarief wat was afgesproken

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Stephan Ackermann heeft ons goed ontvangen en ons uitstekend geinformeerd over de mogelijkheden van de Hyundai Kona. En omdat de aangeboden prijs aantrekkelijk was hebben we snel zaken kunnen doen. De aflevering van de auto is heel prettig verlopen, de klantvriendelijkheid is top. Ook de communicatie na de aankoop is geheel naar wens.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Helder geïnformeerd over de te verwachten kosten, zowel voor als tijdens het onderhoud. Kom nooit voor verrassingen te staan, en dat is wel eens anders bij andere garages..

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Duidelijke afspraken, goede informatie, service en prima afhandeling.

Goede service, de klant is nummer 1 gevoel ,
Duidelijk uitleg voor wat je koopt,
Vriendelijke verkoper

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Altijd goed geholpen auto tevreden alleen koop nooit geen meer uit voorraad...km lopen terug oude auto kan ik meer km mee rijden...

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
In september geweest voor 1e onderhoudsbeurt.
Goed geholpen en zeer tevreden met deze van mossel 😃

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Goede service, alles duidelijk uitgelegd wat er aan de auto moest gebeuren. En wat we kunnen doen om een reparatie aan airco en remmen te voorkomen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
We zijn eerst oriënterend op gesprek geweest, dat vonden wij al heel veel zeggend, fijne uitleg en prettige ervaring dat wij toen al besloten om de auto daar te gaan kopen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai
Prettig om zaken mee te doen . Gemoedelijk sfeer. Auto perfect afgeleverd. Goede uitleg👍