Ik heb 23 juni 2026 een hyundai kona hybride gekocht.wat een geweldige service.en vriendelijk personeel.bedankt voor jullie goede hulp vriendelijke gr carolien

Yritys on vastannut
Super ervaring bij Van Mossel. Er is fantastisch met mij meegedacht om te zorgen dat ik uiteindelijk helemaal tevreden ben met mijn nieuwe auto. Ze hebben er een klant voor altijd bij.
Yritys on vastannut
Baliemedewerker{s} mogen wel wat vriendelijker zijn...Oud personeel was vervangen had ik begrepen...Mogen een voorbeeld nemen aan verkoper Peter...(komt van Auto Palace) vriendelijk en behulpzaam.. He... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Nijbracht 50, 7821 CA, Emmen, Nederland, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Tijdens de garantie periode is het een goed bedrijf, maar zodra de garantie verlopen is begint de ellende alles wat tijdens de aankoop gerepareerd zou worden is nu weer kapot, rugleuning die niet meer naar voren wil, wat voor apk nodig is. Na uitgebreid onderzoek zou de reparatie kosten uit komen rond de 1000 euro ( alleen voor de rugleuning reparatie) nou dat dachten we van niet zet de stoel er maar weer in, we kijken verder voor een oplossing ( hun oplossing was nieuwe bekabeling en plastiek vergrendeling ) na terug plaatsen bleek de stoel weer te functioneren aangezien de apk keuring 3 weken later gepland stond rugleuning niet meer gebruikt. Tijdens de apk keuring die al 1,5 duurde bleek ineens de rugleuning niet meer te werken. Auto meegenomen ( rekening hoefde ik eerst niet betalen) naar een andere garage gegaan voor second opinion
Conclusie niets mis met bekabeling alleen handgreep moet vervangen worden totaal prijs 200 euro, nou ik voel me flink genaaid en ga ook zeker niet terug. Als kers op de taart sturen ze een mail dat er nog een rekening open staat die al betaald had moeten worden!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Gedaan wat nodig was in goed overleg
Vriendelijk en duidelijke informatie

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
1e jaars beurt. Werd ontvangen met koffie en broodjes. Kon er op wachten. De auto werd daarna ook nog gewassen. Super vriendelijk personeel...

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Hyundai Menen, Expérience et professionnalisme. Bon suivi de l'après vente.
Les entretiens à des prix raisonnables .
Je conseille ce concessionnaire.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Ik heb mijn I10 (17 jaar) APK laten keuren. De keuring en de kleine beurt zijn perfect en kundig uitgevoerd. Ik ben goed geïnformeerd over de kosten.
Ik ben zeer tevreden. De rekening viel me 100% mee. Je zou van een A dealer de hoofdprijs verwachten. Nou nee dus!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Is beloofd dat de storing zo spoedig mogelijk opgelost zal worden.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Ondanks dat er eerst een meningsverschil was over de inruil prijs voor mijn auto, zijn we het toch het eens geworden en werd de verkoop soepel afgerond. Eén nadeel dat er geen tastbaar boekje bij is om de onderhoudsbeurten in te kunnen zien. Dit kan alleen maar digitaal!!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Men heeft 2 auto's uit andere delen van het land naar Emmen gehaald (Hoorn en Apeldoorn) voor onze proefrit. Na het afwijzen van de eerste (geen ruitenwisser achter) was de 2e wel raak. Ook zeer meedenkend in oplossingen en steeds prettig en snel (email/telefoon) contact en gastvrij onthaald op de vestiging. Wij zijn blij!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Goede service, ook na de aankoop.
Auto werd netjes thuis bezorgd.
Niet alles bleek hersteld zoals besproken. Een appje met de verkoper, die snel reageerde,
en zonder gedoe kon ik het alsnog laten repareren. Tot nu toe erg tevreden over van mossel.

prettige ontvangst.
na kleine vragen over dingen in mijn auto later prima geholpen !

Vastaus yritykseltä Van Mossel Hyundai - Emmen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.