Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Näytä lisää

Yritys on vastannut
De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Näytä lisää
Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over inge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau. Plaatselijk directeur dhr Rachid is ook iemand die men helpt en adviseert alsof het zijn eigen auto is. Ik blijf in ieder geva... Näytä lisää

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ik heb hier mijn auto laten repareren na lang getwijfeld te hebben. Prachtig spuitwerk en advies gekregen van Rachid.
Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en mijn auto voelt weer als nieuw.

betrouwbaar goede garage ,schadehersteller
niet zoveel problemen met hun werk

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Fijn geholpen. Snel een afspraak kunnen maken. Uitstekend werk en alles volledig volgens afspraak

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke afspraken. Ik moest 2 weken wachten voordat mijn auto aan de beurt was voor schadeherstel. Dat vond ik op zich een keurige wachttijd. Ik werd echter ongeveer een week later al gebeld of het mogelijk was mijn auto de volgende dag al te brengen omdat er een andere afspraak uitgevallen was. Ik was hierdoor positief verrast. Na 3 werkdagen was mijn auto weer hersteld. Mijn auto zag er keurig en gewassen uit en er was niets meer te zien van de schade. Complimenten voor Van Mossel Autoschade!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Super snel en goed geholpen door het personeel van de vestiging in Middelburg.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Aardige dame en heren aan de ontvangst balie. Dit geef je als klant een goed gevoel.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Duidelijke uitleg , snel en goed afgehandeld , vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Communicatie was prima, alleen te laat bij het ophalen, ik was al onderweg toen bleek dat de auto door afwezigheid van onderdelen niet gereed gemaakt kon worden. Auto was netjes in orde, had alleen graag de werkzaamhedenspecificatie ontvangen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Heel netjes en vriendelijk geholpen erg tevreden.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijk personeel aan de Driemansteeweg Autoschade is goed gemaakt, Leenauto was meer dan prima. Enige minpuntje; de leenauto stond nog in iemand zijn parkeerapp, waardoor mijn app aangaf dat ik het kenteken niet kon toevoegen

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
De telefonisch contact was goed ook de reparaties waren allemaal netjes gedaan en de mailtjes die je kreegt

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Snelle afhandeling een goede service vriendelijk personeel

Auto top gemaakt
En een hele goede service van
Orlando gambier

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Super snel kon ik terecht en ook snel klaar. Zag er weer netjes uit

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Top service! Ik was wat vergeten in mijn leenauto mee te nemen. Ze waren zo attent om mij hierover te informeren en het na te sturen. Geweldig!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Auto is gebracht met schade en waarschuwingslampje wat als gevolg daarvan is gaan branden. Bedrijf geeft aan verzekering aan dat dit niet door schade komt, terwijl de auto nooit wat had en sinds schade deze melding geeft. De garage kreeg het niet opgelost en neemt dan dit besluit. Heel jammer dat je de auto terug krijgt met een probleem wat niet is opgelost....