Voor de schadeherstel kwamen we via onze verzekering bij Van Mossel in Culemborg. Schade is ellende, maar gelukkig heeft Van Mossel erg fijn geholpen. Ze zijn erg prettig in het contact. Ze denken me... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Bij binnenkomst werd ik al meteen goed geholpen. Er werd meteen foto’s gemaakt en werd gebeld naar mijn verzekering. Al met al super vriendelijk geholpen. Kreeg een vervangend vervoer en binnen paar d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Om te beginnen viel het me op dat het een hele nette, lichte en schone garage is. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en naast dat m'n deuk en krassen netjes gerepareerd zijn was het ook geen e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelle service, vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als bij het bedrijf zelf. Fijne ervaring! Beste in Culemborg!
Yritys on vastannut
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Pascalweg 29, 4104 BE, Culemborg, Gelderland, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Helaas weer gebruik van moeten maken, maar wederom topservice en erg vriendelijk geholpen. Ik hoop er lang geen gebruik van te hoeven maken, maar als het dan toch nodig is, word je hier perfect geholpen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Heel blij met de reparatie. Heel
Netjes afgewerkt. Zowel ontvangst als aflevering.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Alles zeer top geregeld, vriendelijk geholpen!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Super service! Van a tot z. Uitstekende communicatie. Top!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Uit hun duim gezogen prijzen, lachwekkend en te achterlijk voor woorden.
Ik als vrouw belde op voor een offerte van mijn auto, €900 zou het kosten. Ik vond dit al belachelijk hoog en liet een kennis (man) een paar dagen later bellen voor hetzelfde, €300 werd er tegen hem gezegd.
Gewoon ronduit oplichterij, €600 verschil.
Hierdoor een andere garage in Culemborg gebeld, bij deze zou het €300 kosten inclusief gratis leenauto. Ik ben geswitcht van garages, bij hun gaat het tenminste wel eerlijk.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Fatsoenlijke behandeling. Netjes afgewerkt!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
De schade is perfect geprepareerd. Eric is niets meer van te zien. Hulde aan het personeel voor de vakbekwaamheid en de service

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Goede en snelle service, vriendelijk geholpen en ontvangen.
Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
De auto na herstel weer opgehaald, zowel van binnen als buiten weer spik en span . Blij met het meedenken om de auto te behouden .

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Fantastische binnenkomst netjes gewoond gestaan. En mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Dikke 10

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Zeer positief, goed geïnformeerd over de schade en keurige snelle afwikkeling.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Ik ben vriendelijk te woord gestaan en naast dat m'n deuk en krassen netjes gerepareerd zijn was het ook geen enkel probleem om als service ook 2 andere krassen even "bij te tippen".
Bij ophalen van de auto bleek hij ook helemaal netjes gewassen en gestofzuigd.
Chapeau chapeau

Goed en vlot geholpen.
Gedaan wat beloofd is.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Werd goed te woord gestaan, snelle afhandeling en schade keurig hersteld. Alles kwam professioneel en betrouwbaar over.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Culemborg
Goed geholpen door team Culemborg.