Laatst een bosch invalzaag 18v gekocht bij Used Products Schiedam. Fijne communicatie. Contact ging via whatsapp, werkt erg prettig en snel. Product zoals omschreven en een snelle levering. Ik zou hie... Näytä lisää
Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd geha... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
goede 4K videocamera 2e hands
De camera die ik gekocht heb, doet het volgens mij gewoon goed. Jammer dat er geen SD kaartje bij zat en jammer dat het langer duurde voordat ik het binnen had. De info van pakket traceren kan veel beter volgens mij. De sneeuw zal ook wel een hinder zijn geweest qua datum aflevering

Uitstekend
Het artikel precies zo gekregen als omschreven. Zeer snelle verzending waardoor ik het artikel de volgende dag al in huis had. De prijs is ook prima. Ik ben zeer tevreden! Volgende keer als ik iets zoek ga ik eerst even bij hen kijken voordat ik ga shoppen op internet.

Snelle vriendelijke afhandeling
Snelle vriendelijke afhandeling. Prima product

Vastaus yritykseltä Used Products
Meerdere items gekocht en altijd goed…
Meerdere items gekocht en altijd goed in orde. Eenmaal een PS5 gekocht waarbij de controller niet helemaal goed was en werd direct een juiste oplossing aangeboden. Top!

Vastaus yritykseltä Used Products
Snel geleverd.goed verpakt Als nieuw
Snel geleverd.goed verpakt Als nieuw. Werkt goed

Vastaus yritykseltä Used Products
Bestelling heeft voldaan aan mijn…
Bestelling heeft voldaan aan mijn wensen. Koop snel geregeld en, ondanks de feestdagen, product snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goede laptop
Zeer goede laptop, zoals beschreven en goede service.
Ik ben een zeer tevreden klant!

Super
Super! Ik koop al bijna 12 jaar via Used Products een nieuwe telefoon en regelmatig wel eens iets (al dan niet online) bij deze vestiging. Producten zijn altijd precies als omschreven en kunnen nog jaren mee. Ben heel tevreden met dit adres. Absolute aanrader.

Klantvriendelijk en service gericht
Goede service, vriendelijke jongen bij de balie, prima product.

Vastaus yritykseltä Used Products
Snel antwoord online en aardige…
Snel antwoord online en aardige klantenbediening in de winkel.

Vastaus yritykseltä Used Products
Goede ervaring met online bestelling
De bestelde Mac Mini is snel geleverd en voldoet aan de omschrijving.

iPhone 15 gekocht
iPhone 15 gekocht. Inderdaad een nieuw toestel die nog niet geactiveerd was. Tevens een snelle verzending.

Heldere info, geen gedoe
Heldere uitleg in de productbeschrijving (klasse C, dus met gebruikssporen maar werkt technisch prima) zodat ik ook precies wist wat ik kon verwachten. Makkelijk bestellen, snelle levering, zelfs in de kerstperiode. Echt top!

Vastaus yritykseltä Used Products
Via Used Products een mooie Fairphone…
Via Used Products een mooie Fairphone gekocht. Bescheiden omschreven als 'in zeer nette staat', naar mijn mening is het gewoonweg een nieuwe telefoon. Snel en makkelijk gekocht, snel verzonden in goede verpakking. En een meer dan nette prijs. Wat kan ik me nog meer wensen. Een zeer betrouwbaar adres om iets te kopen.

Goed werkende ereader
De bezorging ging erg snel en het product zag er goed uit.

Gewoon zo als beschreven goed product
Gewoon zo als beschreven goed product

Vastaus yritykseltä Used Products
Voor een gesloten deur gestaan
Voor een gesloten deur gestaan, zonder bericht op de deur waarom ze NIET open zijn/waren.
Ook op de website GEEN vermelding.

Vastaus yritykseltä Used Products
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.