Used Products Arvostelua

1 747
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Laatst een bosch invalzaag 18v gekocht bij Used Products Schiedam. Fijne communicatie. Contact ging via whatsapp, werkt erg prettig en snel. Product zoals omschreven en een snelle levering. Ik zou hie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd geha... Näytä lisää

1. Kirpputorit
  2. Elektroniikkaliike
  3. Panttilainaamo

Yrityksen kirjoittama

Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.

Erinomainen

(1 747)

320 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs en snelle service.

Goede prijs en snelle service. Ik kon het product snel ophalen en tevreden ermee.

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je review, tot snel weer in onze winkel en op onze webshop

Duurzaam alternatief

Duurzaam alternatief , snel geregeld voor nette prijzen!

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Klopt! Dank voor je review

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon precies zoals vermeld heb de…

Gewoon precies zoals vermeld heb de iPhone heel snel binnen en alles ziet er prima uit

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schijven

Goede duidelijke website

Bestellen is erg makkelijk en de website is heel duidelijk.

Wat ik besteld had kwam zeer netjes verpakt binnen, daar kunnen een hoop webwinkels nog wat van leren.

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor de mooie review

Saanut 5/5 tähteä

Goed omdat product zoals beschreven is…

Goed omdat product zoals beschreven is geleverd.Enige minpuntje postbode stond plotseling voor de deur geen track en trace ontvangen.

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt voor de review! We geven de feedback door aan onze verzendpartners

Saanut 3/5 tähteä

Goeie telefoon en precies naar mijn…

Goeie telefoon en precies naar mijn behoren wat ik had verwacht dus top!

27. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je review, je hebt een 3-sterrenreview achtergelaten. We horen graag wat jouw ervaring een 5-sterrenreview had kunnen maken.

Dit kan per mail naar klantenservice@usedproducts.nl

Saanut 1/5 tähteä

Totaal geen medewerking

Heb een xbox bestelt om te kijken of ik het wat vond ik was niet tevreden over het product ik kon het niet retourneren want het bedrijf doet daar niet aan want anders gaat iedereen alles terug sturen nou sorry ik vind best dat je mensen het product mag laten proberen anders kan je het nooit weten en ook totaal niet vriendelijk aangesproken door de medewerker heel jammer

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Wat vervelend dat je ervaring zo is verlopen. Wil je per mail aangeven bij welke winkel je een bestelling hebt geplaatst? We komen graag met je in contact. We zien graag je e-mail tegemoet naar; klantenservice@usedproducts.nl

Saanut 5/5 tähteä

Ruim binnen de tijd verstuurd

Ruim binnen de tijd verstuurd, en het cassette deck is geweldig, een dikke tien, kom zeker nog eens terug.

26. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je review, graag tot snel bij een van onze winkels of op onze webshop

Saanut 1/5 tähteä

Personeel rookt in winkel Tilburg

Bij de vestiging in Tilburg werdt er binnen in de winkel gerookt door het personeel. Even iets uitproberen was totaal onmogelijk, het was zogenaamd veel te druk (met 3 andere klanten in de winkel) Het personeel kwam ook niet echt prettig of kundig over, eerder onguur. Dus, geen aankoop gedaan, ik vertrouw het daar niet.

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank dat je dit met ons deelt. Dit is absoluut niet hoe een bezoek aan onze winkels hoort te verlopen. We nemen deze melding serieus en komen hier graag met je over in contact, zodat we kunnen uitzoeken wat er precies is gebeurd. Je kunt ons mailen via klantenservice@usedproducts.nl

Snel en netjes verzonden

Wel een beetje verzonden ook was het heel erg goed ingepakt

12. joulukuuta 2025

Dank voor je review

Saanut 2/5 tähteä

Defecte lens voor Canon spiegelrefex

Lens voor Canon spiegelrefex gekocht, maar helaas werkte de autofocus niet goed.
er zit een zwaar punt in het handmatig focuseren waar de servo van de lens niet doorheen komt.
ik heb een vermoeden dat de lens een val heeft gemaakt in het verleden.
Dit is niet geconteoleerd bij binnenkomst.

18. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Wat vervelend, wil je per mail doorgeven bij welke winkel je bent geweest? We komen graag met je in contact en helpen je graag. Zou je contact met ons willen opnemen met mail? klantenservice@usedproducts.nl

Saanut 5/5 tähteä

Vertrouwd, servicegericht, begripvol en coulance

Om te beginnen ben ik al 20 jaar klant bij Used Products en heb veel producten gekocht in omgeving Amsterdam en Zaanstreek in de loop der tijd. Wat ik zo goed vind aan Used Products is de 1 maand garantieregeling, zodat je met vertrouwen online kunt aankopen (goed werkende filiaal overkoepelende webshop ook) of de deur uit kunt gaan met het gebruikte product en het vriendelijke begripvolle personeel. Voorbeeld, ik kocht een week geleden online een Thrustmaster T.Flight Hotas One Full Kit voor MS Flight Sim 2020. Keurig ontvangen en verpakt, maar helaas was de rudder as instabiel. M'n vliegtuigen crashte voortdurend door de flapperende rudder (sturende voorwiel en staartvleugel) Video gemaakt van het euvel, gebeld, probleem uitgelegd en afgesproken dat het de moeite niet waard is om product te retourneren en vervolgens in de winkel als afval te verwerken. De volgende dag nogmaals gebeld voor beoordeling video en geld terug akkoord bevonden, zonder die grote doos weer te hoeven opsturen. Used Products heeft een mis(in)koop gedaan, maar schuift het verlies niet af op de kopende klant en lost het rechtvaardig en flexibel op. Ik moet erbij zeggen dat dit de eerste en enige keer was van tig aangekochte producten bij Used Products waarmee iets mis was. Alle tig overige producten doen het nog steeds. Dat is hoe zakendoen hoort, zelf verantwoordelijkheid nemen, vertrouwen hebben en rechtvaardig blijven (ondanks de hoeveelheid ellende van beroving en agressieve klanten waarmee de keten te maken heeft) en dat is waarom Used Products (eigenaren en vooral winkelpersoneel in de frontlinies) in mijn ogen alle respect en lof verdienen en ik het volste vertrouwen heb in Used Products.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank je wel voor deze uitgebreide en mooie review. Wat bijzonder om te lezen dat je al 20 jaar klant bent bij Used Products en dat dit vertrouwen er nog steeds is. Jammer natuurlijk dat dit product niet goed bleek te zijn, maar fijn dat we het samen snel en netjes hebben kunnen oplossen. We geven je complimenten zeker door aan het team. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer, online of in één van onze winkels.

Happy de Peppie

Vriendelijke Personeel en Happy met het product wat ik aan geschaft had

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je mooie review

Fantastische service

Fantastische service. Erg kundige en aardige medewerker. Toppers in Almere!

13. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank, we geven het door aan de winkel in Almere!

Zeer goede prijs

Zeer goede prijs, volgende dag geleverd, topkwaliteit

3. joulukuuta 2025

Dank voor je review

Used Products

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin