Used Products Arvostelua

1 747
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Laatst een bosch invalzaag 18v gekocht bij Used Products Schiedam. Fijne communicatie. Contact ging via whatsapp, werkt erg prettig en snel. Product zoals omschreven en een snelle levering. Ik zou hie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig artikel verkocht en werkelijk perfecte nazorg, zeer betrouwbaar en een goed product. Kan deze mensen bij iedereen aanbevelen. Het grootste compliment vond ik dat er met veel respect werd geha... Näytä lisää

1. Kirpputorit
  2. Elektroniikkaliike
  3. Panttilainaamo

Yrityksen kirjoittama

Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.

Erinomainen

(1 747)

319 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Testen moet je zelf doen

Helaas. Zou getest en werkend zijn. Bleek niet te paren tot na een factory reset. Is daar dus niet getest. Wél een leuke verrassing; B-grade blijkt gewoon 'we hadden geen zin om te poetsen'. Na een poetsbeurtje is het een als nieuwe koptelefoon.

22. tammikuuta 2026

Beste Stijn,

Wat vervelend, we komen graag met je in contact om dit op te lossen. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Used Products winkel waar je dit hebt gekocht. Mocht dit je niet bekend zijn kun je ook contact opnemen met klantenservice@usedproducts.nl

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb een laptop gekocht

Ik heb een laptop gekocht, deze is in prima staat er werkt perfect. Goede check bij het ophalen van het product en vriendelijk personeel. De website om het product te kopen haperde, waardoor ik meerdere malen moest aangeven dat ik het wilde kopen. Anders zeker 5*

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Dank voor je review en feedback!

Hele snelle verzending

Hele snelle verzending, en product zoals omschreven nog nieuw in de verpakking.

16. tammikuuta 2026

Dank!

Saanut 5/5 tähteä

Ongekend goedkoop en werkt perfect

Dit is inmiddels mijn 2de bestelling bij UsedProducts en opnieuw supertevreden. Voor maar €30 heb ik een Chromebook kunnen bestellen, echt een prikkie voor die prijs!

19. tammikuuta 2026

DANK

Saanut 3/5 tähteä

Laptop

Gebeld voor extra info over laptop. Goed beantwoord en vriendelijk te woord gestaan. Laptop werd vlot toegestuurd.
De laptop bleek opnieuw geïnstalleerd met W11 (goed), maar het toetsenbord bleek heel erg vertraagd te reageren en van de symbooltoetsen werkte er geen enkele goed. Eerst dacht ik dat het stuk was, maar toen ontdekte ik dat het toetsenbord op het verkeerde land ingesteld stond. Toen ik dat gewijzigd had en de laptop geupdate had liep hij vlot en goed. Wel valt de accuduur met plm. anderhalf uur wat tegen, maar ja, hij is ook niet nieuw meer.

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Mochten we verder nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag.

smart watch

I bought a smart watch. It was the same good condition as it was described. I am very satisfied with this product.

Thank you

Kind Regards,

Goed product

Goed product, snelle en vriendelijke reactie. Prijs was prima en een vlotte verzending. Prima zaak.

Dank

Saanut 4/5 tähteä

Goed, mindere levering

Was gewoon een goed product, duurde wel best lang met leveren maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL die er niks van bakt.

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede service en top product

Hele goede service, erg vriendelijk en behulpzaam personeel en het product werkt prima

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Bedankt voor de mooie review

Saanut 1/5 tähteä

schlecht

Die Angestellten im Laden waren sehr unhöflich und ungebildet; anscheinend sind dort nur Deutsche willkommen.

Lieber Guilherme,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns eine Bewertung zu senden. Könnten Sie uns bitte per E-Mail weitere Informationen zu Ihrer Beschwerde mitteilen und uns auch wissen lassen, welche Filiale Sie besucht haben? Wir würden gerne mit Ihnen in Kontakt treten.

Mit freundlichen Grüßen,

klantenservice@usedproducts.nl

Gewoonweg top!

Snelle afhandeling, eerlijk product en transparante communicatie

Dank voor je review

Saanut 5/5 tähteä

Prima service en bestelling goed…

Prima service en bestelling goed verpakt
Zeer tevreden

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Used Products

Fijn dat je tevreden bent met onze service, tot snel weer op onze webshop of in een van onze winkels!

Used Products

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin