Heb nog steeds een betaald item te goed…
Heb nog steeds een betaald item te goed van die winkel maar ze sturen me niks toe dus wel betalen maar niks ontvangen boeven praktijken in Nijmegen
Ik had een scherm gekocht en had een kleine mankement. Ik heb dit gelijk de zelfde avond gemeld en bij terugkomst netjes geholpen. Is allemaal netjes opgelost. Top service een bedrijf waar ik zeker terug kom
Vandaag stonden er 2 vriendelijke mensen voor mijn deur, die een pakket kwamen brengen die vanaf december al bij hun in het winkelpand was bezorgd (used products). Het was een erg dierbaar pakket die vermist/kwijt was geraakt volgens het verzendbedrijf. De 2 mensen van used products zeiden dat zij het pakket al meerdere keren retour hadden gestuurd, maar het ook weer terug kregen. Bij het openen van het pakket zagen ze dat het om een dierbaar pakket ging en waren ze zo vriendelijk om het zelf langs te komen brengen. Ik ben enorm blij dat deze mensen het pakket kwamen brengen. Super super bedankt nogmaals!!
Afspraak is niets waard!
Zaterdag wilde mijn 12-jarige zoon een gaming monitor kopen, maar ze ze zeiden dat hij beter kon wachten tot de kabel binnen was.
Maandag weer geweest, kabel was niet binnen en daarom heeft mijn zoon gevraagd of ze de monitor apart konden zetten. Dat is gebeurd en de kabel zou donderdag binnenkomen.
Vandaag belde mijn zoon om te vragen of het nu wel binnen was en kreeg hij te horen dat de monitor ( zonder kabel) verkocht is !!!
Het was de eerste keer dat hij het allemaal zelf wilde regelen en kopen.
Nou dat geeft vertrouwen !
Afspraak is dus geen afspraak.
Oplichters! Verkopen kapotte spullen en doen daarna asociaal als je er iets van zegt. Eigenaar denkt stoer en intimiderend te kunnen doen. Gewoon ver van deze winkel wegblijven!
Laatst een Stihl kettingzaag gekocht.
Product was erg goed/stootbestendig verpakt, stootplastic om het product en ductape om de binnen doos.
De zaag was netjes gedemonteerd de ketting netjes in een plastic zakje, hij werkt verder helemaal prima.
het is een leuke winkel maar de man die er werkt is niet zo fraai. als hij het ergens niet mee eens is word ie gelijk agressief en komt dreigend over.
Geweldige prijs !binnen een dag in huis !
Prachtige nieuwe bosche boorhamer
Super tevreden
Onlangs een IPhone XR gekocht voor €180.
Wat een waardeloos toestel! De telefoon is constant warm/heet en de batterij is heel rap leeg. Bij instellingen staat 85%. Moet 3x per dag opladen met een schermtijd van 2,5 uur per dag ongeveer. Daarnaast doet de wifi / 4G het traag en soms zelfs niet. De zaklamp en achtercamera werken helemaal niet. Is deze telefoon überhaupt wel getest voor dat ze het in de verkoop hebben gedaan? Zelfs €50 is hier nog te veel voor. Voor het eerst in deze winkel geweest en ook gelijk de laatste keer!
Oplichters, doen net of het niks waard is wat je aan ze wil verkopen en dan staat het naderhand voor de volle hoofdprijs op de site, kom je om iets te verkopen dan beoordelen ze de prijs wat je er voor krijgt puur op de persoon af, ben je jong en wil je daar wat verkopen, schepen ze je af met een paar euro om het vervolgens voor de volle mep te verkopen.. daarom 1 ster voor deze hele oplichtingspraktijk!!!
Ik heb een kapot QWERTZ-toetsenbord ontvangen (foto was QWERTY) en heb dit voor 11 euro teruggestuurd voor een terugbetaling, heb ze gemaild en vandaag gebeld - ze zouden me terugbellen - niets. Vertrouw deze website niet met je online aankopen.
Verkoopt willens en wetens defecte en incomplete DCC apparatuur, reageren niet per telefoon(voicemail) en reageren niet op diverse mails.
Ik heb een videokaart besteld, maar helaas paste deze niet in mijn pc. Ik heb het product retour gestuurd op eigen kosten en moest bijna elke dag bellen om te vragen wanneer ik mijn geld terug zou krijgen. Telkens als er iemand opnam, leek hij geïrriteerd te zuchten. Nou, dit bedrijf zal ik nooit meer gebruiken en is zeker afrader
super service, snelle levering en product zoals op foto tegen een scherpe prijs, ik koop er nog, was een boormachine van dewalt
Twee nachtkastjes besteld, via e-mail op de hoogte gehouden van de verwachte levering. Snel bezorgd, de kastjes waren goed verpakt, zonder beschadigingen en het monteren was zonder enig probleem verlopen.
Daarom dikke 5 sterren voor UsedproductNijmegen.
Ik kocht een grundfos alpha reader MI401.
Bij aankomst leek deze beschadigd.
Ik nam via mail contact op doch de verkoper reageert niet.
Scooter gekocht deze blijkt bij thuiskomst zeer slecht en zeker niet straatwaardig.
Hij was verkocht als werkend.
De scooter aangeboden bij een scooterzaak om hem na te laten kijken, deze zei dat hij rijp is voor de sloop.
Hierover heb ik kontakt opgenomen met used products wordt je onbeschoft behandeld en moet je het maar bekijken met je Scooter.
Dit was oa mis.
•Accu defect.
•Clakson werkt niet.
•Carburateur zit volledig los
•Knipperlichten maken kortsluiting.
•flink olielek ook wegpoetsen helpt niet.
•Snorfiets rijd een paar minuten 25km per uur valt dan terug naar 10km per uur.
Blijft men doorrijden dan valt hij stil.
Hij had niet als werkend verkocht mogen worden mijn inziens, maar als opknapper of als motor gaat rond.
Maar zeker niet als werkend.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.