Købte et alarm ur til at minde børn om toilettid. Uret sælges som børneur, men passer slet ikke på en børnearm. Blev vejledt til at ombytte til anden type ur, men dette var præcist lige så stort. Omby... Näytä lisää
Sendte ur tilbage fordi glasskiven gik i stykker efter 2 måneders brug uden mærkværdige stød, ridser eller lignende. Jeg fik at vide, at jeg nok skulle få svar ift. reklamationen efter en måned ell... Näytä lisää
Skulle bruge et ur til min kærestes fødselsdagsgave - rigtig godt udvalg, skarpe priser. Leveret inden for 2 dage mellem jul og nytår & flot pakket. Super god service og alt forløb som forventet. Han... Näytä lisää
Virkelig god service!! Kan klart anbefaldes! Skulle havde haft mit ur igår eftersom jeg havde bestilt den for 2 dage siden fra dag til dags levering. Jeg fik min leveringsomkostninger tilbag... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä UrKompagniet.dk
Vi er én af Danmarks største forhandlere af ure til mænd, kvinder og børn.
Hvad der adskiller os fra mange af vores konkurrenter er, at vi har alle ure på lager, og dermed kan sende samme dag, som vi modtager ordren (hverdage inden klokken 15).
Derudover er vi dansk butik. Det er vores konkurrenter ikke altid. Så derfor får du langt større grad af forbrugerbeskyttelse og service, når du handler på UrKompagniet.dk
Vi er blandt andet officielt godkendte forhandler af Seiko ure og Daniel Wellington ure. Så her er du garanteret officiel service og gyldig garanti.
Casio ure er vores mest populære sportsure, og de har en utroligt god kvalitet. Casios digitale armbåndsure har en ekstraordinær høj standard.
Er du på udkig efter noget til de mindste, så er vi med vores store udvalg af ure til børn og unge et perfekt valg.
Så kig forbi, og se hele vores sortiment af flotte ure.
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Tanska
- 35 15 00 64 (hverdage 09.30 - 12.30)
- kundeservice@urkompagniet.dk
- urkompagniet.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
INGEN kundeservice!
UPDATE:
Meget kort tid efter min 1-stjernede anmeldelse nedenfor blev jeg kontaktet af Marius fra kundeservice, som beklagede den lange svartid.
Allerede dagen efter blev pengene returneret til min konto. Dejligt. Tak for det.
Marius havde sågar også et godt råd til svigermors ur-problemer. Det råd afprøver vi naturligvis.
Derfor er de nu gået fra ⭐️ til ⭐️⭐️⭐️
***
Ingen kundeservice!
Jeg har købt og betalt for et ur (gave til min mor), som vi indenfor 3-4 dage konstaterer går i stå hele tiden.
Har skrevet til kundeservice, at jeg ønsker at ophæve købet og få mine penge tilbage. Uret er sendt retur.
Jeg hører INTET fra såkaldt kundeservice.
Jeg kan IKKE anbefale at handle her.

UTÅLMODIG ER VED SIN ENDE
Har afleveret mit ur for 2 måneder siden og kan ikke få noget klart svar angående om de har fundet fejlen maruis har lovet at rykke dem for det man intet nyt er info det er en garanti sag fordi der er 2 års garanti på uret og uret ikke er 1 år endnu

Vastaus yritykseltä UrKompagniet.dk
God tsilbud og god pris!
Elendig kundeservice
Mht køb, er der ikke det store at komme efter, det kører, som det skal.
Du skal bare håbe, at dit ur ikke går i stykker for kunde”service” er stort set ikke eksisterende.
Jeg har købt et Orient ur, der er holdt op med at virke indenfor garantiperioden. Når man skal sende noget ind, får man først en varsling af, at hvis de ikke mener, at det dækkes af garantien, så skal man hoste op med et håndteringsgebyr - det lugter lidt af: “lad nu være med at sende noget ind til os”.
Nå, men jeg sendte mit ur ind.
Tre dage og to mails senere har jeg intet modtaget, ikke engang så meget som en bekræftelse på, at de har modtaget noget.
Det ser ud til, at det eneste, de svarer på, er de dårlige kundeserviceanmeldser herinde, så den kan de så få en ekstra af herfra.
Jeg handler ikke her igen - de billige priser kommer med en pris!

Vastaus yritykseltä UrKompagniet.dk
Service og svar tid er meget ringe
Svar tiderne er for lange, og jeg skal selv trække opdateringen ud af dem.
Jeg har indleveret et ur til reparation, det har nu taget 3 måneder, uden noget resultat.
Hvis man ser på de tolkninger der foreligger for rimelige tider, i henhold til købeloven, så er normal tid omkring 14 dage. Normalt ville man sige, at produktet erstattes, eller du får du pengene retur.
Behandlingen er simpelthen ikke rimelig.
Jeg har informeret, at tidsgrænsen er nået og handlen bør gå tilbage eller uret erstattes. Dette er sendt den 18. April uden svar.
Dug på indersiden af glasset
Dug på indersiden af glasset.
Info fra kundeservice er at lægge uret i en pose ris.
Jeg synes godt man kan ha et ur på når man er på ferie uden der kommer dug på indersiden,
Har ikke haft problemer med andre ure.
DÅRLIG SERVICE FRA FIRMAET.

Vastaus yritykseltä UrKompagniet.dk
Fik varen billigere og var i min hånd 3…
Fik varen billigere og var i min hånd 3 dage efter som lovet. Meget tilfreds med håntering af ordren , tak :-)
Det er vanskeligt at give en god…
Det er vanskeligt at give en god anmeldese. Jeg har endnu ikke modtaget mit ur, med UrKompaniet har da hævet pengene. hilsen Bjarne.
Så fik jeg omsider mit ur, det svare helt til forventningerne. Mvh Bjarne

Vastaus yritykseltä UrKompagniet.dk
Gode produkter til fornuftige priser
Gode produkter til fornuftige priser. Du kan trygt handle her. Se også deres bonus/rabat ordning.
Forsinkelse men fin handel
Kundeservice er nogle dage om at svare, og leveringstiden var 11 dage og ikke 4-6.
Men da uret kom, var det besværet værd, for det var en en virkelig god pris.
Kundeservice beklagede meget.
Alt i alt er jeg tilfreds og ville handle der igen.

Dårlig service/hjælp!
Hurtig opfølgning - tak. Opgraderer min anmeldelse. 😀
Dårlig service/hjælp!
Efterspurgte en afkortning af urrem til 18 cm og bestilte værktøj med, så jeg eventuelt selv kunne gøre det. Får tilsendt et ur med en rem på 22cm, der ikke kan afkortes.
Dårlig stil!

Vastaus yritykseltä UrKompagniet.dk
Har fået leveret et ur som skal byttes…
Har fået leveret et ur som skal byttes til et andet ur af en højere prisklasse. Urkompaniet kan ikke kontaktes pr. telefon da de er nede, Der svares ikke på fremsendelse labels til returnering. Godt nok lidt op af bakke.
Hurtig svar i dag og håber så på en hurtig ombytning.

super god service
Jeg lod mig skrive op til et ur fordi det var udsolgt og lige så snarft det var på lager igen fik jeg besked. Dernæst har firmet en hurtig levering og uret var top top.

De har trukket pengene
Der står de sender samme dag ved bestilling før 15. Det gør de ikke. De skriver de svarer indenfor 24 timer. Det gør de ikke. De svarede 72 timer efter, ca 10 min efter jeg havde skrevet en anmeldelse herpå.
Der bliver ikke svaret på tlf. Til butikken. Virker som et meget kaotisk firma