Købte et alarm ur til at minde børn om toilettid. Uret sælges som børneur, men passer slet ikke på en børnearm. Blev vejledt til at ombytte til anden type ur, men dette var præcist lige så stort. Omby... Näytä lisää
Sendte ur tilbage fordi glasskiven gik i stykker efter 2 måneders brug uden mærkværdige stød, ridser eller lignende. Jeg fik at vide, at jeg nok skulle få svar ift. reklamationen efter en måned ell... Näytä lisää
Skulle bruge et ur til min kærestes fødselsdagsgave - rigtig godt udvalg, skarpe priser. Leveret inden for 2 dage mellem jul og nytår & flot pakket. Super god service og alt forløb som forventet. Han... Näytä lisää
Virkelig god service!! Kan klart anbefaldes! Skulle havde haft mit ur igår eftersom jeg havde bestilt den for 2 dage siden fra dag til dags levering. Jeg fik min leveringsomkostninger tilbag... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä UrKompagniet.dk
Vi er én af Danmarks største forhandlere af ure til mænd, kvinder og børn.
Hvad der adskiller os fra mange af vores konkurrenter er, at vi har alle ure på lager, og dermed kan sende samme dag, som vi modtager ordren (hverdage inden klokken 15).
Derudover er vi dansk butik. Det er vores konkurrenter ikke altid. Så derfor får du langt større grad af forbrugerbeskyttelse og service, når du handler på UrKompagniet.dk
Vi er blandt andet officielt godkendte forhandler af Seiko ure og Daniel Wellington ure. Så her er du garanteret officiel service og gyldig garanti.
Casio ure er vores mest populære sportsure, og de har en utroligt god kvalitet. Casios digitale armbåndsure har en ekstraordinær høj standard.
Er du på udkig efter noget til de mindste, så er vi med vores store udvalg af ure til børn og unge et perfekt valg.
Så kig forbi, og se hele vores sortiment af flotte ure.
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Tanska
- 35 15 00 64 (hverdage 09.30 - 12.30)
- kundeservice@urkompagniet.dk
- urkompagniet.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
5 stjerner super service..
5 stjerner super service..
Min søn fik et ur i gave af sin morfar, uret gik ikke, så kontaktede urkompagniet, blev enige om at jeg fik lokal urmager til at sætte nyt batteri i.. og så refunderede de beløbet. Super service kan varmt anbefale at handle der..
Mvh Mette
HELT HÅBLØST - REN SVINDEL
Har fået en defekt vare tilsendt. Har nu reklameret varen og rykket for svar - 3 gange - uden nogen form for respons!
Helt uacceptabel adfærd!
Svaret er ikke overens med sandheden - og værst var det - AT INGEN SVARER PÅ HENVENDELSEN - det springes let og elegant over - dårlig stil !

Vastaus yritykseltä UrKompagniet.dk
Køb ikke her - det er svindel eller dårlig service !!!
Købte ur i december som ikke virkede ved ankomst. Har reklameret 2 gange men oplever kun tavshed. Det er at stjæle folks penge - ØV!

Vastaus yritykseltä UrKompagniet.dk
Fotoet af rejseuret stod desværre ikke mål med virkeligheden
Fotoet af rejseuret stod desværre ikke mål med virkeligheden. Uret var lavet af rent plastik, hvor symbolerne på bagsiden var meget utydelige med f.x. indstillingen af vækkefunktionen. Knapperne til de andre indstillinger er bøvlede og skrøbelige, hvilket ikke , efter min mening, lever op til det billede, som jeg ellers har af navnet Seiko. Den hurtige levering var perfekt.
Super super 💪🏼💪🏼💪🏼
Købte 2 Casio ure hos Urkompagniet
Købte 2 Casio ure hos Urkompagniet. Hurtig og effektiv levering.
Fortrød begge køb og Urkompagniet har hurtigt og uden problemer returneret købssummen. Reelt firma
Nem bestilling og hurtig forsendelse
Hurtig og fin levering
Igen må jeg skrive her inde .😡
Igen må jeg skrive her inde .😡. blev lovet nogle penge i kompensation for dårlig service.. skulle sende dem mit kontonummer.. det gjorde jeg .. men fik ingen penge .😡. har efterfølgende skrevet adskillige gange til dem .. men igen som sidst .. intet svar .. 😡 jeg har heller ikke fået mit ur tilbage fra reparation.. 😡
Virkelig et møj firma.. hold jer langt væk fra dem ..
God service.
Problemer med forkert leverings adresse og var meget utilfreds men jeg fik en god service via deres kundeservice og vi fik styr på det og jeg har fået mine penge tilbage for fragten.

Jeg købte er ur hos dem
Jeg købte er ur hos dem. Men det passede ikke til mig så jeg ville bytte til et andet. Jeg fandt så et nyt bytteur
Nu er problemet så at de ikke vil betale mig penge tilbage, da det første ur var noget dyrere Jeg sendte endda ordrerne på begge ure så du selv kunne regne forskellen ud. Men nu hører jeg intet
Dårligt firma køb ikke hos dem
Ret skal være ret. Jeg har nu modtager de resterende penge men utroligt at man skal skrive her for at få sine penge
Giver nu 3 stjerner. Men mega besværlig
Returnere ikke det helt beløb jeg betalt.
Jeg har returneret et ur der jeg købte på 500 kr. Ur kompagniet tog 150 kr. For justerinsgebyr! Plus levering og håntering 39kr. De returneret til mig 327.20 kr. Pas på med dem!!!
Efter utallige forsøg på at kontakte…
Efter utallige forsøg på at kontakte firmaet gennem telefon og mail har jeg stadigvæk intet hørt. Deres telefonlinjer er nede og man ved ikke, om butikken i Kronprinsensgade er åbent eller lukket.

Skuffende.
Jeg havde fået et ur i gave.
Det var løbet tør for batteri, men de har åbenbart ikke værktøj til at skifte batterier på de ure de sælger ?
Skuffende..
Fik det skiftet i en anden butik på under 4 minutter.
Så jeg tænker ikke at jeg handler her fremover.

Køb aldrig ur herfra
Køb aldrig ur herfra. Jeg har, for 2 måneder siden, sendt et Jaguar special edition J852/3 ind, da urværket er defekt.
Jeg har ikke hørt fra dem siden på trods jeg har skrevet adskillige mails.
Man kan så sjovt nok ikke komme i telefonisk kontakt med dem. 🤬

Hurtig og nemt