UnibetArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos. Gisteren 3/4x ingelogd om te checken of de Shot Caller al live was. Laatste keer bleek dat zo te zijn, snel even ingevuld en dacht check het later wel. Wou rond 23:30 inloggen om te c... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede aanbieder voor Poker. Ook het casino aanbod vind ik leuk. Fijne ervaring, werkt goed en snel. Ook storten en uitbetalen prima. Ik vind dat verantwoord spelen bij de gebruiker ligt maar ze bieden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Unibet patří mezi mé top casina . A důvod je velice prostý.. velká šance k výhře jackpotu .. taky limit , který mě hlídá v tom , abych nevložila víc , než bych mohla. A také výběr je velice rychlí -ok... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een fijne ervaring met Unibet! Omdat ik het leuk vind om af en toe een spelletje te spelen is het fijn van Unibet wat laagdrempelig is en een uitgebreide keuze heeft. En lagere storting van... Näytä lisää

1. Vedonlyöntitoimisto
  2. Kasino
  3. Rahapelipalvelu
  4. Online-kasino tai vedonvälittäjä
  5. Online-vedonlyönti

Yrityksen kirjoittama

Unibet is sinds 1997 een gevestigde en internationaal erkende aanbieder van online sportweddenschappen en gaming. In Nederland opereren wij onder vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, transparantie en verantwoord spelen, zodat spelers kunnen rekenen op een gereguleerde en betrouwbare speelomgeving. Wij bieden een gebruiksvriendelijk online platform voor sportweddenschappen, online casino en live casino, met competitieve odds, een uitgebreid live aanbod en moderne apps die tot de meest gewaardeerde in de markt behoren. Spelers profiteren van snelle en veilige betaalmethoden, efficiënte uitbetalingen en zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens. Met bijna drie decennia ervaring combineren wij innovatie, betrouwbaarheid en strikte naleving van wet- en regelgeving. Zo bieden wij een veilige, legale en transparante manier om online te wedden in Nederland, met focus op kwaliteit, snelheid en vertrouwen.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

400 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

273 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Unibet schendt de KSA regels en CRUKS blokkade

Ondanks mijn officiële CRUKS registratie op 6 april 2026 liet Unibet mij op 2 en 3 mei gewoon storten en spelen. Dit is een keiharde schending van de zorgplicht die zij wettelijk hebben. Ik heb hier direct melding van gemaakt en gevraagd om mijn geld terug omdat dit nooit had mogen gebeuren maar ik krijg geen enkel serieus gehoor. Ik heb van alle feiten en stortingen keihard bewijs.

​Ik geef Unibet tot zondag 10 mei om dit netjes af te handelen en mijn inleg terug te storten. Indien zij hun verantwoordelijkheid nemen en hun zorgplicht nakomen ben ik bereid deze review direct te verwijderen. Gebeurt er niets dan gaat het dossier direct naar de Kansspelautoriteit en start ik juridische stappen om mijn recht te halen.

3. toukokuuta 2026
Unibet-logo

Vastaus yritykseltä Unibet

Geachte Mohamed H,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is en hebben je melding zorgvuldig bekeken.

Uit onze gegevens blijkt dat de verplichte CRUKS-controles steeds correct en volgens de geldende regels zijn uitgevoerd. Deze gaven geen reden om je toegang te blokkeren. Daarom kunnen wij helaas niet overgaan tot restitutie.

Onze klantenservice zal daarnaast nog afzonderlijk bij je terugkomen met een uitgebreider antwoord en details die we ivm je privacy hier niet kunnen bespreken.

Groeten,
Team Unibet

Saanut 5/5 tähteä

Nooit problemen gehad tot nu toe bij…

Nooit problemen gehad tot nu toe bij Unibet. Maar vandaag wilde ik in de avond een pokertoernooi spelen dus had me ingeschreven. 10 minuten voor start open ik de app en staat er dat ik mijn sessielimiet heb bereikt. Ik heb de klantenservice hierna bericht en die hebben het doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Ik begrijp niet waarom Unibet geen automatische uitschrijving in het systeem kan doen bij het bereiken van een sessielimiet. EDIT: De dag erna mijn ticket teruggekregen, niks aan de hand dus.

3. toukokuuta 2026

Vriendelijk en spannend

Makkelijk en snel om je inzet plaatsen (nadat je je hebt aangemeld). Vriendelijk door het in te stellen limiet op je inzet en het instellen dat je je winst "afroomt"

25. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin