Waardeloos. Gisteren 3/4x ingelogd om te checken of de Shot Caller al live was. Laatste keer bleek dat zo te zijn, snel even ingevuld en dacht check het later wel. Wou rond 23:30 inloggen om te c... Näytä lisää
Goede aanbieder voor Poker. Ook het casino aanbod vind ik leuk. Fijne ervaring, werkt goed en snel. Ook storten en uitbetalen prima. Ik vind dat verantwoord spelen bij de gebruiker ligt maar ze bieden... Näytä lisää
Unibet patří mezi mé top casina . A důvod je velice prostý.. velká šance k výhře jackpotu .. taky limit , který mě hlídá v tom , abych nevložila víc , než bych mohla. A také výběr je velice rychlí -ok... Näytä lisää
Ik heb een fijne ervaring met Unibet! Omdat ik het leuk vind om af en toe een spelletje te spelen is het fijn van Unibet wat laagdrempelig is en een uitgebreide keuze heeft. En lagere storting van... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Unibet is sinds 1997 een gevestigde en internationaal erkende aanbieder van online sportweddenschappen en gaming. In Nederland opereren wij onder vergunning van de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, transparantie en verantwoord spelen, zodat spelers kunnen rekenen op een gereguleerde en betrouwbare speelomgeving. Wij bieden een gebruiksvriendelijk online platform voor sportweddenschappen, online casino en live casino, met competitieve odds, een uitgebreid live aanbod en moderne apps die tot de meest gewaardeerde in de markt behoren. Spelers profiteren van snelle en veilige betaalmethoden, efficiënte uitbetalingen en zorgvuldige bescherming van persoonsgegevens. Met bijna drie decennia ervaring combineren wij innovatie, betrouwbaarheid en strikte naleving van wet- en regelgeving. Zo bieden wij een veilige, legale en transparante manier om online te wedden in Nederland, met focus op kwaliteit, snelheid en vertrouwen.
Hollanti
- unibet.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goed overzichtelijk snelle uitbetaling
Goed overzichtelijk snelle uitbetaling
Werkt zoals het zou moeten!
Werkt zoals het zou moeten!
Nooit problemen mee gehad en snelle uitbetalingen.
Waardeloos
Wou rond 23:30 inloggen om te checken wat ik ook alweer had ingevuld: Locked. Sessie limiet bereikt (3/4x ingelogd voor 2 minuten die dag....)
Vandaag ingelogd: Bonusban. Geen shotcaller resultaat (welke ik nagenoeg zeker goed had), want promo ban. Omdat ik 4x ingelogd had op een dag voor max 2 minuten per keer en het systeem je pas na langdurige periode officieel uitlogt. Geen cent gespeeld in die periodes. En chat support zegt: "Oei oei, wat vervelend, ik kan dat helaas niet terugdraaien, je was te lang ingelogd."
Nooit meer Unibet. Waardeloos beleid, zoek maar een andere gek.
Zwaar gemanipuleerd
Ik speel al een tijdje bij Unibet, maar wat er de laatste tijd bij Lightning Roulette gebeurt, is simpelweg schandalig. Het is overduidelijk dat dit spel niet puur op toeval berust, maar zwaar gemanipuleerd is.
Het 'magische' stuiterende balletje: Het valt me keer op keer op hoe onnatuurlijk het rouletteballetje beweegt. Het balletje ligt al nagenoeg stil in een vakje, om vervolgens met een bizarre, onrealistische sprong alsnog in een heel ander nummer te stuiteren. Dit gebeurt zó vaak en altijd nét wanneer er een hoge 'Lightning' multiplier op het spel staat. Dit is geen fysica, dit is softwarematige manipulatie.
Nep-winnaars in de chat/feed: Om de schijn op te houden dat het spel eerlijk is, zie je constant gigantische bedragen en winnaars voorbijkomen in het scherm. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat een groot deel van deze 'winnaars' nep is (bots of gegenereerde namen) om spelers te triggeren om te blijven inzetten. Je ziet zogenaamd duizenden euro's gewonnen worden op nummers waar in de praktijk bijna niemand op inzet.
Unibet verschuilt zich achter licenties en zogenaamde 'Random Number Generators', maar iedereen die logisch nadenkt en naar het scherm kijkt, ziet dat dit doorgestoken kaart is. Je geld verdwijnt als sneeuw voor de zon door haperende animaties en oneerlijke software.
Aangezien de staat mee verdiend aan dit winmodel, is er weinig tegenstribbeling of controle van deze kant te verwachten.
Vind t een goede casino met veel…
Vind t een goede casino met veel spelletjes en sport games en een goede klantenservice
Overzichtelijk en ruime keuze.
Overzichtelijk en ruime keuze.
En er wordt op je speelgedrag gelet
Very good very very odds
Veel keuzes in spelen.
Gewoon eerlijk en betrouwbaar duidelijk…
Gewoon eerlijk en betrouwbaar duidelijk en snel
Unibet patří mezi mé top casina
Unibet patří mezi mé top casina . A důvod je velice prostý.. velká šance k výhře jackpotu .. taky limit , který mě hlídá v tom , abych nevložila víc , než bych mohla. A také výběr je velice rychlí -okamžitý.
Bardzo dobre kasyno internetowe…
Bardzo dobre kasyno internetowe bezpieczne i wiarygodne polecam
Onbegonnen werk!
Heb je na een lange werkweek weleens gedacht: "Weet je wat mijn bankrekening nodig heeft? Een flinke trap in de kruis"? Zo ja, dan zijn Bet365 en Unibet precies wat je zoekt. Laat je niet misleiden door de strakke apps, de hippe reclames of de belofte dat jij met je 'voetbalkennis' wel even de bookmakers gaat verslaan. Je bent niet de jager, je bent het wild.
De psychologische trukendoos (of: hoe ze je brein gijzelen)
Veel mensen denken dat gokken voor domme mensen is. Trap niet in die valkuil. Deze platforms richten zich namelijk niet op je IQ, maar op je biologische zwakheden. Je kunt een professor in de kwantumfysica zijn, maar je brein is nog steeds gevoelig voor dopamine. En daar maken ze schaamteloos gebruik van:
De 'Nét Niet'-Dopaminebom: Je zet in op een gokkast en de symbolen stoppen nét boven de winnende lijn. Je brein denkt: "Oef, ik was er zó dichtbij!" Fout. Je was er kilometers vandaan, maar de software is zo geprogrammeerd dat het líÉkt alsof je bijna won. Resultaat? Je klikt nog een keer.
Verlies vieren alsof het Koningsdag is: Win je €0,50 met een inzet van €2,00? Dan ontploft je scherm met toeters, bellen, vuurwerk en flitsende lichten. Gefeliciteerd, je hebt zojuist €1,50 verloren, maar je hersenen kregen wel een feestje voorgeschoteld.
De Alwetende Algoritmes: Deze sites hebben datacenters waar NASA jaloers op zou zijn. Hun algoritmes houden je nauwkeurig in de gaten. Zodra de software merkt dat je gefrustreerd raakt en de app wilt afsluiten, plopt er 'toevallig' een gratis weddenschap of een bonus op. Het is alsof een dealer op de straathoek je gratis spul geeft, precies op het moment dat je probeert af te kicken.
De grote grap die 'Zorgplicht' heet
Goksites moeten zich in Nederland houden aan een 'zorgplicht'. Ze moeten je zogenaamd beschermen tegen jezelf. Dat is alsof je de vos vraagt om op de kippen te letten, en hem vervolgens per opgegeten kip uitbetaalt. Hun hele verdienmodel is gebaseerd op het feit dat jij verliest. Een goksite die écht om jouw financiële gezondheid geeft, is zo failliet als het maar kan.
Conclusie: De wiskunde wint áltijd
Denk niet dat je het systeem te slim af kunt zijn met een 'strategie'. De quoteringen en spellen zijn zo afgesteld dat het huis op de lange termijn áltijd wint. Het is geen eerlijk spel, het is een psychologische valstrik die zo geavanceerd is dat iedereen erin kan tuimelen.
Wil je spanning? Kijk een horrorfilm. Wil je geld kwijt? Gooi het in de Maas, dan zie je tenminste nog waar het naartoe drijft. Begin er niet aan en bescherm jezelf tegen deze legale diefstal!
De positieve recencies van Unibet hier sinds circa Januari 2026 zijn gegarandeerd gefaked. Er bestaat een hele schaduweconomie van marketingbureaus en zogenaamde 'clickfarms' die duizenden nepprofielen beheren. Tegen betaling overspoelen zij een platform met positieve reviews om de gemiddelde score (de TrustScore) kunstmatig hoog te houden. Deze recensies zijn vaak te herkennen aan hun generieke aard: ze zijn kort, bevatten weinig specifieke details ("Top site!", "Snel geld gewonnen", "Heerlijk overzichtelijk") en worden vaak in korte golven achter elkaar geplaatst om een reeks negatieve ervaringen naar beneden te drukken.
Alles goed geregeld site duidelijk en…
Alles goed geregeld site duidelijk en netjes. Klantenservice heel goed en snel geregeld top site
Goeie betrouwbare online gok site
Goeie betrouwbare online gok site, makkelijk te gebruiken en heeft leuke slots
Goed online casino
Duidelijk en overzichtelijk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.