I bought a perfume online with EU Perfume, paid for it and never received my product. I tried login in to my account but it doesn't work. Their phone number is disconnected, no one replies to their em... Näytä lisää
Snelle levering. Volgens belofte. Info over de aflevering was enigzins onduidelijk. Kreeg van Trenmall zelf geen bericht dat het was afgegeven aan vervoerder. En geen track en trace. Later kwamen er... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb een parfum besteld én betaald. Ik heb verder nul komma nul nieuws van deze bestelling. Ik heb intussen zowel Trendmall als Euperfume gecontacteerd ivm mijn bezorgdheid. Geen enkele reactie. Ik... Näytä lisää
Op 29 maart heb ik een parfum besteld en tot op heden (9 april) heb ik niets ontvangen. Ik heb naar zowel trendmall als naar Euperfume een mail gestuurd. Geen antwoord. Na mijn 2e mail aan Trendm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle levering. Volgens belofte.
Info over de aflevering was enigzins onduidelijk. Kreeg van Trenmall zelf geen bericht dat het was afgegeven aan vervoerder. En geen track en trace. Later kwamen er 2 mails van DHL en andere vervoerder. Gaf enige verwarring bij ons hoe het zou worden afgeleverd. Dit kan duidelijker.

Vastaus yritykseltä Trendmall
Snel en makkelijk om te shoppen
Snel en makkelijk om te shoppen. Alles is zo dodelijk
Belangrijk vetroubaar.

Verwarrende afbeelding...
Bestelling gedaan en tegelijkertijd navraag gedaan of het echt het afgebeelde artikel was.
In eerste instantie een, volgens mij, geautomatiseerde bevestigende reactie gekregen.
Kort daarna een persoonlijk mailtje dat na informatie / overleg met een expert het niet het afgebeelde product betrof.
Kreeg excuses en de verzekering dat de betaling binnen 3 à 5 dagen zou worden terug gestort. Centjes al binnen 1 dag terug. Klasse, goede service.

Vastaus yritykseltä Trendmall
Heb tot nu toe geen enkel bericht…
Heb tot nu toe geen enkel bericht wanneer de levering plaats vindt.

Vastaus yritykseltä Trendmall
Het product is zeer snel en verzorgd op…
Het product is zeer snel en verzorgd op gestuurd helaas is de retour niet eenvoudig.

Scammers!!!
Ordered a package about like 12 days ago and I've gotten no emails about my order except the confirmation email. No updates, no tracking number and top it off, no customer support at all.

Vastaus yritykseltä Trendmall
Ik heb nog altijd niks ontvangen heb…
Ik heb nog altijd niks ontvangen heb 3/6/23 besteld

Vastaus yritykseltä Trendmall
Bestelde product moest uit het…
Bestelde product moest uit het buitenland komen via trendmall, kon ik tegen een redelijk prijs aan het product komen. Moest er wel even op wachten. Maar ik ben er blij mee, en vooral betrouwbaar. Dat is het belangrijkste!

Vastaus yritykseltä Trendmall
Slechts,heb nog niet mijn bestelling…
Slechts,heb nog niet mijn bestelling ontvangen.e-mail gestuurd niemand reageert op.dus ik moet via politie aangifte doen.

Vastaus yritykseltä Trendmall
Het nog even afwachten wanneer ik het…
Het nog even afwachten wanneer ik het bestelde krijg maar bij info binnen een dag reactie het gemiddelde bestellijst ligt tussen een week en 2 weken en je krij4 een track en tracé ben benieuwd

Vastaus yritykseltä Trendmall
Goede foto's van hetgeen wilde aankopen…
Goede foto's van hetgeen wilde aankopen en de beschrijving was ook oké. Bedankt.

Vastaus yritykseltä Trendmall
Duurt langer dat er staat
Op de site staat een levertijd van 1 -2 weken. Pas na 20 dagen wat ontvangen ! Plaatje zag er anders uit dan wat ik ontvangen heb.
Ben benieuwd of het wel klopt!

Vastaus yritykseltä Trendmall
Mein Paket ist noch nicht da
Mein Paket ist noch nicht da. Ich habe keinen richtigen Kontakt mit euch, Sie geben mir keine richtige reaktion auf meine Fragen. Bitte geben Sie mir Informationen bezüglich meiner Bestellung, wo sie ist und wann sie ankommt, oder überweisen Sie mir mein Geld zurück.

Möchte das Produkt retournieren
Möchte das Produkt retournieren, bekomme allerdings keine Rückmeldung. Habe mich bereits mehrfach per Mail an den Support gewendet. Auch dass der Ablauf der Retour nicht direkt einsehbar ist, wirkt sehr unseriös.
Nun sitze ich auf den Kosten und kann mit der Trage nichts anfangen

Vastaus yritykseltä Trendmall
Lang geduurd maar uiteindelijk product…
Lang geduurd maar uiteindelijk product gekregen.

Vastaus yritykseltä Trendmall
Tot op heden nog steeds niks ontvangen
Tot op heden nog steeds niks ontvangen. Probeer de hele contact te zoeken, geen reactie. Wil of mijn product of het geld terug!
11 april besteld