Kan anbefale at man ringer til Torben og får en god snak hvis man har ‘vandideer’ eller har brug for råd og sparring. Torben er ærlig, hjælpsom, engageret og hans passion skinner igennem. Fair pr... Näytä lisää
Jeg fik ødelagt min 6-vejs ventil til sandfilteret i mit udlejningshus. Jeg kunne se Total Poolservice havde en på lager. Jeg kontaktede dem i panik fredag middag og fik Torben, der smed hvad han ha... Näytä lisää
Jeg havde i 14 dage kæmpet med værdier og uklart vand i poolen. Kørte forbi Torben, vi fik en go snak om problemet, hans kompentencer er virkelig gode. Jegfik købt en masse produkter, en go beskrivels... Näytä lisää
- Uima-allas
- Day spa -hoitola
- Yhteisuima-allas
- Uima-allasurakoitsija
- Uima-altaiden korjauspalvelu
- Uima-allastarvikkeet
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Total poolservice er nu en webbutik som nu har et showroom og butik i Ringsted på Næstvedvej 218 Total Poolservice er altid opdateret med de nyeste udviklinger i produkter maskiner og teknikker, og der lægges samtidig stor vægt på, at både nye og gamle kunder opfatter virksomheden som et seriøst og kompetent firma der altid overholder aftaler og afgivende tilbud til tiden. Dette indbefatter professionel rådgivning, overholdelse af aftaler gennem hele arbejdsforløbet og en arbejdsbeskrivelse på det aftalte, samt autorisations krævende arbejde udføres og godkendes af vores samarbejdspartner. Total Poolservice er en udvidelse af Total Multiservice som i mange år har lavet Swimmingspool til kunder hele året ring og hør nærmere hvad vi kan tilbyde netop dig, og vi håber du vil bruge vores nye webbutik.
Næstvedvej 218, 4100, Ringsted, Tanska
- mail@total-poolservice.dk
- total-poolservice.dk
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Højt serviceniveau
Total Poolservice i Ringsted leverer service på et meget højt niveau. De er venlige, imødekommende og professionelle i deres rådgivning og udførelse. Et særligt plus er, at de tager ansvar hele vejen: Hvis en leverandør eller producent ikke vil leve op til sine garantiforpligtelser, tager Total Poolservice kampen på kundens vegne – uden forbehold. Det skaber tryghed og tillid som kunde.
Vi ser frem til at få besøg af Total Poolservice i starten af april igen, når poolen skal igang til sommersæsonen.
10 ud af 10 stjerner.
Vælg kun dette firma/Torben
Torben er ærlig, hjælpsom, engageret og hans passion skinner igennem.
Fair priser, gennemsigtighed og har styr på regler, kemi og ved uendelig mange ting.
En stor tak for den bedste service - vi forbliver kunde ved dig (har været kunde hos et andet Spafirma, som ikke kan løse simple opgaver, uærlig, manglende gennemsigtighed m.m.)
Vælg dette firma/Torben.
Jeg fik ødelagt min 6-vejs ventil til…
Jeg fik ødelagt min 6-vejs ventil til sandfilteret i mit udlejningshus.
Jeg kunne se Total Poolservice havde en på lager. Jeg kontaktede dem i panik fredag middag og fik Torben, der smed hvad han havde i hænderne og sendte en ny straks. 5 ***** herfra. Tusind tak!
Rigtig god service, god kvalitet og behagelig ejer.
Min mand og jeg har købt en stål pool, varmepumpe m.m. hos Total Poolservice, og vi har kun fået top god service af ejeren.
Vi blev guidet i henhold til poolen da vi var/er nye inde for pool området. Vi har følt os i trygge hænder, og hvis man var i tvivl om noget så var han altid nem at få fat på, forstående og tålmodig.
Vi vil kun anbefale Total poolservice til andre, hvilket vi allerede har gjort.
Vi kan slet ikke genkende de dårlige anmeldelser, han har hverken snydt os eller været uhøflig. Vi fik både rabat og prismatch, som han uden problemer gav os.
Man skal danne sit eget indtryk og ikke gå udfra dårlige anmeldelser. Og god kundeservice, og et smil samt en rolig mand krævet 5 stjerne fra os af.
Tak til total poolservice, for at hjælpe os og vi kommer helt sikkert igen.
Køb du her kan du også blive snydt.
Advarsel – Total Pool Service
Pas på derude. Total Pool Service er et firma, som snyder sine kunder.
Torben fra Total Pool Service påstår, at han ikke snyder sine kunder, men det er desværre ikke korrekt. Jeg har nu fået rettens ord for, at jeg har ret i min sag. Jeg var nødt til at gå rettens vej for at få mine penge tilbage, hvilket har kostet mig meget tid og besvær. Retten har dømt, at Torben skal betale mig pengene tilbage.
Problemet er dog, at Torben fra Total Pool Service stadig ikke har betalt, selvom der foreligger en dom.
Jeg vil derfor kraftigt opfordre alle, der overvejer at bruge dette firma, til at tænke sig grundigt om, inden de lægger deres penge her. Der findes heldigvis andre firmaer, som behandler deres kunder ordentligt og ærligt.
Fantastisk service
Fantastisk, professionel og pålidelig service!
Hele oplevelsen med Total Poolservice har været fremragende. Fra start til slut har servicen været utrolig professionel og yderst troværdig.
Torben var en fornøjelse at samarbejde med; meget professionel og utrolig vidende. Det er tydeligt, at man får ekspertise.
Jeg kan give mine varmeste anbefalinger for en service og levering, man virkelig kan stole på. Fuldt ud tilfreds!
hjælpsom med at finde ud af problemet
Jeg havde bestilt nogle produkter til min pool. Jeg havde så skrevet forkert i mailadressen uden at jeg vidste det, og her var total poolservice meget hjælpsomme med at finde ud af problemet.
Tak for servicen. Handler helt sikkert hos her igen.

Service og venlighed
Min mor og jeg har lige besøgt total poolservice i Ringsted da vi har grøn pool. Her bliver vi mødt af ejer. Meget hjælpsom og professionel. Testede vandet fra poolen for at kunne give poolen den bedste behandling. Endte med at bruge 1,5 time hos ham og flere kopper kaffe. Utrolig venlig.
Blev vejledt i produkterne og hvordan disse anvendes. Trods flere kunder kom til tog han sig fortsat tid til os og under en kort ventetid fik vi også lov at prøve saunaen. Service og venlighed til UG. Klar anbefaling herfra😊

Vastaus yritykseltä Total Poolservice
Det er håbløst han svare ikke og hæver…
Det er håbløst han svare ikke på mail , og hæver penge på min konto før varen er tilgænglig 🙄 når jeg så kommer igennem på tlf, er han aggressiv og uforskammet og påstår, at jeg har fået en mail om at varen lå i døgnboksen 😡 Jeg havde annulleret ordren, og fik aldrig en mail om varen var lagt ud i døgnboksen, men pengene blev hævet. Når jeg så ringer bliver jeg svinet til, han kan ikke være helt rask 😏 Nej der ligger ingen mail i min spam !! Men det er nok dig som har skrevet forkert mail adresse, ligesom de kunder du påstår du har ringet til jf andre anmeldelser. Bare rolig jeg har intet ønske om at handle hos en psykopat.

Vastaus yritykseltä Total Poolservice
Service, rådgivning og produkter i topklasse
Jeg havde problemer med vandkvalitet og generel vedligehold af min pool hjemme og i sommerhuset. Fik verdens bedste rådgivning af Torben som med stort engagement deler sin enorme viden. Købte en løsning med en pumpe og filter (fra inverpro/welldana). Siden da har vandet i begge pools været fuldstændig rent. Så den varmeste anbefaling herfra.
Super kundeservice - selvom vi ikke fik handlet.
Vi havde bestilt hth-klor mm., men bliver kort efter kontaktet af firmaet/Torben, der fortæller, at vi har glemt at tilføje, at varerne skal fragtes som farligt gods (helt forståeligt - vi havde bare overset det ifm. bestillingen). Dette ville betyde en ekstra udgift, som vi ikke ville betale, så vi ringede igen til Total-Poolservice/Torben for at annullere vores ordre. Torbens annullerede straks ordren og anbefaler dernæst Berle Pool i Gladsaxe, som lå mere tilgængelig for os (på trods af at han selv ville gå glip af et salg).
Vores indtryk af Torben og Total-Poolservice er derfor, at man tænker på kunderne fremfor profit. Vi er kede af,, at vi ikke fik handlet med Torben i denne omgang, men vender gerne tilbage en anden gang.
Vi kan derfor kun anbefale Total-Poolservice, som et meget kundevenligt, ordentlig og serviceminded firma.

Super service 😊
Super service selvom de ikke kunne løse mit problem 😊
Tak for rigtig god service i Ringsted butikken
Tak for rigtig god service. Vi har køber alt kemi til vores SPA hos jer i Ringsted. Super professionel vejledning om hvordan vi får vores pool vand i balance.
Det er fantastisk service hver gang vi besøger butikken. Tak :-)
Bare god service og e-handel kvalitet.
Bare god service og e-handel kvalitet.
Jeg bestilte et pvc-rør og fittings, som efterfølgende desværre viste sig ikke at egne sig til opgaven. Levering af varerne lige inden påske var ovenikøbet blevet meget fleksibelt organiseret.
Totalpoolservice tager varerne retur selvom der er tale om en afskåren metervare.
Tak for god behandling.
Total poolservice har overtaget service…
Total poolservice har overtaget service af vores pool. Betonpool med Pentair med Intellipool set-up.
Super service, ikke noget med at oversælge og udskifte alt. Kompetent og løsningsorienteret og et enkelt råd over telefonen blev det også til.
5 stjernes service.
Fantastisk pris
Bestilte nogle pool dele hos Torben som havde en rigtig god pris.
Var inden da blevet brændt af Makri Pool som var langt billigere end andre på nettet, men når det kom til handling.
Valgte Makri bare at annullere.
Lagde derfor en ordre hos Torben, som korttid efter ringede, og beklagede at hans priser desværre ved en fejl ikke passede, og hvis jeg kiggede andre steder på nettet ville jeg se, at prisen var langt højere.
Torben beklagede mange gange, og sagde vi finder selvfølgelig en løsning.
Det gjorde vi, og kan kun sige jeg er meget tilfreds.
Torben kunne have valgt, at annullere ordren, men valgte dialog, og tak for det, og tak for en god pris.
Ikke sidste gang jeg kommer hos Total Poolservice
Super god og venlig service
For over 1 år siden, snakkede jeg med Torben for første gang. Torben gav sig tid til at give en rigtig god service. Det gav ikke et salg den gang, men den gode samtale jeg havde med Torben, havde virkelig hængt ved. Og da jeg for 2 ugers tid siden var på udkig efter en ny pool-pumpe, kunne jeg ikke lade være med at ringe til Torben igen. Han gav igen en super god service, og gav sig tid til både at forklare og give råd med på vejen. Pumpen jeg endte med at købe lå en smule over den pris jeg havde budgetteret med. Men på grund af Torbens gode rådgivning følte jeg at det var bedre givet ud at investere i en god kvalitets pumpe fremfor det jeg havde i sigte. Noget af det som jeg også godt kan lide ved Torbens gode service er, at jeg heller ikke følte at man blev presset til købe. Selvfølgelig vil man da gerne have et salg (hvem vil ikke det), men jeg tror at den gode service er super vigtig for Torben uanfægtet. Udover det, så modtog jeg varen allerede 2 dage efter jeg havde bestilt. Servicen hos Total-poolservice er i topklasse.
Simply the best :)
It’s hard to describe just how nice of a person Torben is.
Torben is the kind of tradesmen you come across once in a blue moon, a genuinely nice guy, that’s great at his job and does his best to help, he takes every job personally and treats it as if it were his own project.
In a world where tradesman do their best to get more money from you, Torben is the exception.
Fantastisk service.
Vores datters havde lejet et spa bad hos total pool service, og jeg må sige at vi har overordnet ros til firmaet. Vi har følt os godt behandlet hele vejen igennem processen fra opsættelsen af spa badet og til afhentning af spa badet. Vi blev sat grundigt ind hvordan hele spa badet virkede. Torben har været yderst pålidelig, service minded og professionel. Kan varmt anbefales at booke spa igennem total pool service.
Jeg har nu handlet i butikken i…
Jeg har nu handlet i butikken i Ringsted 3 gange. Og altid mødt med imødekommenhed og stor professionalisme!