Det var en sand fornøjelse at købe et spa hos Neptun Vores første møde med Rasmus gjorde at vi kom hjem med et rundt spa :-) - han var den rette til at hjælpe os med at forstå hvorfor vi ikke... Näytä lisää

We recently purchased a HydroPool spa through Neptun Spa, and the experience from start to finish has been outstanding. Kim was incredibly helpful when introducing us to the brand — a premium C... Näytä lisää

Nu har vi fået vores dejlige spa leveret og monteret. Vi har fået ekstrem god vejledning af Kim, da vi blot var ude at kigge og endte med at købe første sted, vi var. Per som kom var og installe... Näytä lisää

1. Ulkoilmakylpylä
  2. Day spa -hoitola
  3. Uima-allas

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Neptun Spa & Pool har siden 1974 leveret kvalitetsløsninger indenfor wellness til hele Danmark. Vi fører nogle af de bedste og mest kendte brands indenfor udendørs spa og swim spa fra Europa, USA og Canada. Vi fører blandt andet: - Endless Pools Fitness Systems - Hydropool Self-Cleaning Hot Tubs & Swim Spa - Caldera Spa - Balteco Bath. Så kig forbi os og oplev en af skandinaviens største showrooms for swim spa og udendørs spa. Her har vi altid +20 udendørs spa og minimum 2 - 4 swim spa udstillet. Flere er tilsluttet for demonstration, så du kan få den rigtige oplevelse inden køb.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

We recently purchased a HydroPool spa…

Kim was incredibly helpful when introducing us to the brand — a premium Canadian manufacturer we hadn't come across before — and gave us the confidence to make the right choice. Him and Mads then went above and beyond to organise a fast delivery before the Easter holidays, so we could enjoy the spa with the family right away.

The delivery and installation were flawless — smooth, professional, and extremely well executed. Everything was set up perfectly without any hassle.

Overall, a truly great experience. We would highly recommend both the HydroPool brand and the Neptun Spa team. We are absolutely delighted with our new spa! 🌟

31. maaliskuuta 2026

Hi Ludo,

Thank you for the great review - We very much appreciate it! I hope you enjoy your new hot tub, and we look forward to hearing you again :)

Best regards
Mikkel - Neptun Spa & Pool

Det var en sand fornøjelse at købe et spabad hos Neptun

Det var en sand fornøjelse at købe et spa hos Neptun

Vores første møde med Rasmus gjorde at vi kom hjem med et rundt spa :-) - han var den rette til at hjælpe os med at forstå hvorfor vi ikke skulle vælge et vildmarksbad og guidede os gennem alt - virkelig en god fornøjelse

Tilsvarende daJimmy kom og hjalp med installationen - han var professionel og hjalp med ALT - igen kun gode og positive feedback fra vores side

mvh Anders

4. huhtikuuta 2026

Hej Anders,

Jamen, hvor er det fantastisk at læse om din oplevelse! Det er jo sådan nogle tilbagemeldinger vi bliver så glade for at høre, så jeg håber da at I får en masse år med lige så gode oplevelser som det er startet ud med :D

Kæmpe ros til Neptun spa

Vi er de heldige ejer af en spa fra Neptun. Spaen kører upåklageligt og er den bedste investering vi har gjort. Når vi har haft spørgsmål og ringet til Neptun er der en meget høj service og venlig behandling. Senest i dag da jeg var forbi og skulle købe lidt udstyr. Vi har aldrig været skuffet eller utilfredse med servicen, tværtimod, så det give en kæmpe tryghed når man er ny ejer af en spa. Købte i 2022. Så går I med en drøm om et spa så prøv lige at køre forbi Neptun og nej vi er ikke i familie med nogen fra Neptun bare super tilfredse kunder.

30. maaliskuuta 2026

Hej Karin,

Det er vældig dejligt at læse om Jeres oplevelse herude - Det lyder som alt er gået som håbet :) Men fantastisk at I er glade og tilfredse, for det er jo det vigtigste!

Neptun Spa & Pool

Det har været 100% tilfredsstillende!

Det har været en mega god oplevelse at få leveret vores swimspa hos Neptun spa & pool.
Vi har været holdt i hånden hele vejen af Mads, som er sindssygt dygtig, og vi har følt os trygge!
Alle aftaler bliver overholdt, når vi har ringet bliver der enten svaret, eller meldt tilbage senere, uden undtagelse og vi har været helt og aldeles velinformeret i processen undervejs!
Der har været forsinkelser i processen, men vi blev hele tiden holdt orienteret med status, og hvad planen var.
De har hjulpet med ALT: Swimspa, tømrer og elektrikker, og det er kørt på skinner! Der er blevet planlagt alt, og alle har været nemme at få fat på, uden undtagelse!
Vi vil også lave en serviceaftale med dem, da vi er 100% trygge ved, at vi så har top-kvalitet hele vejen rundt. Kæmpe ros herfra og tak for et fuldstændig fantastisk resultat og samarbejde.

2. maaliskuuta 2026

Hej Jesper,

Det er en god start på dagen når man læser så dejlig en anmeldelse! Tusind tak for den - Jeg håber at swim spaen kommer til at give en masse gode minder fremover :)

Neptun Spa & Pool

Fantastisk produkter & service!

Vi har købt vores udendørs SPA nr 2 og en udendørs finsk elektrisk sauna.
Fantastiske produkter & fantastisk søde mennesker med høj service niveau.
1000 tak!
Mega stor anbefaling herfra.

26. helmikuuta 2026

Hej Babak,

Tak for anmeldelsen - Det varmer som altid at høre fra dig! :D Jeg er glad for at høre alt går som det skal, og så glæder vi os alle til at se dig i butikken igen snart ;)

Neptun Spa & Pool

Der skal lyde en kæmpe tak for en…

Der skal lyde en kæmpe tak for en rigtig god og professionel service fra Neptun Spa & Pool. Havde fornøjelsen af Rasmus’ hjælp til vores køb af et lækkert spa. Mega flot butik med et bred udvalg. Varmeste anbefalinger herfra

23. tammikuuta 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det var bestemt også en fornøjelse at handle med jer :-) Glæder mig til at se billederne af det færdige resultat af jeres terrasseprojekt.

Med venlig hilsen
Rasmus,
Neptun Spa & Pool

De bedste og varmeste anbefalinger til…

De bedste og varmeste anbefalinger til rådgivning, service og købe af spa hos Neptun spa & pool. Super flot butik med en masse lækre produkter, hvor vi sammen med dem fandt frem til lige den spa, som dækkede vores ønsker og behov. Ingen tvivl om hvor vi kører hen hvis spa’en en dag skal byttes ud med et af deres superlækre svømmespa.

11. helmikuuta 2026

Hej Thomas,

Tak for anmeldelsen - Dejligt at høre at du har været glad for din spa, og at vi har levet op til forhåbningerne :)

Bedste oplevelse nogensinde

12. helmikuuta 2026

Hej Emil,

Tak for anmeldelsen :) Det er super at du har haft en dejlig oplevelse herude :)

Kan varmt anbefales

Neptun er en indbydende forretning at komme ind i - med et stort udvalg og meget inspiration fra deres udstillingsinstallationer.
Betjeningen er både kompetent, vidende og høflig.
Kan absolut anbefales.

11. helmikuuta 2026

Hej Bente,

Mange tak for de fine ord - De er meget værdsat, og giver god energi herude! :)

Neptun Spa & Pool

Flot stor udstilling med masser af…

Flot stor udstilling med masser af lækre spabade og saunaer. Meget imødekommende og kompetent personale.

10. helmikuuta 2026

Hej Bjarne,

Tusind tak for anmeldelsen - Den er værdsat! :)

Mvh Mikkel

Kvalitets produkt og fantastisk…

Kvalitetsprodukt og fantastisk service. Købte et vildmarksbad som lever op til alle vores forventninger. Service i forbindelse med køb, levering mm. levede fuldt ud op til forventningerne. TAK Neptun.

16. lokakuuta 2025

Hej Stine,

Tillykke med vildmarksbadet, og tak for tilliden :) Jeg håber du får nydt det til fulde i de her minusgrader! :D

Neptun Spa & Pool

Bare helt perfekt service :)

Vi købte en hus, hvor der allerede var en spa solgt af Neptun Spa & Pool.
Der har løbende været brug for nyt låg, filtre, vedledning m.m.
De har altid svaret hurtigt og rådgivet på bedste vis.
Bare helt perfekt service :)

16. joulukuuta 2025

Hej Jan,

Tak for anbefalingen - Jeg er glad for at vi kan hjælpe når der er brug for det :)

Neptun Spa & Pool

Bedste kvalitet og service, uden sammenligning

Jeg har haft udendørs spa i over 20 år og på forskellige adresser, og jeg har altid købt mine spa hos Neptun Spa & Pool, og det er der en god grund til.
Kvaliteten på deres udendørs spa er helt i top og holder år efter år. Samtidig er servicen noget af det bedste, jeg har oplevet. Kompetent rådgivning, ærlighed, hurtig respons og en oprigtig interesse i, at man som kunde får den rigtige løsning.
Uanset om det har handlet om køb, vedligeholdelse eller rådgivning, har Neptun Spa & Pool altid leveret på et niveau, man sjældent ser i dag. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Hvis du vil have en udendørs spa i høj kvalitet og en leverandør, du kan stole på i mange år frem, er Neptun Spa & Pool det oplagte valg.

12. joulukuuta 2025

Hej KAG,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Den er meget værdsat, og vi vil bestræbe os på at leve op til det de næste 20 år også ;)

Glædelig jul, og godt nytår!

Super service !

Fik igen super service og hurtigt svar og en løsningen på mine tekniske problemer!

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Neptun Spa & Pool

Tusind tak for anmeldelsen - Jeg er glad for at du kunne få den hjælp du manglede, både hurtigt og effektivt :)

Dokumenteret konstruktionssvaghed og…

Dokumenteret konstruktionssvaghed og mangelfuld service

Vi købte et Caldera Spa Geneva hos Neptun Spa, og allerede kort tid efter måtte vi reklamere over, at panelerne rundt om spaet sad løst.

I vores reklamation gjorde vi tydeligt opmærksom på, at velcroen i bunden ikke længere kunne holde, og spurgte, om der fandtes en anden og mere holdbar løsning.

Svaret fra Neptun Spas servicechef (22. november 2021) var:

“Det kræver umiddelbart blot et dask med hånden der hvor velcro’en sidder…
Jeg plejer selv at give den et gok med bunden af hånden med knyttet næve og så sidder den.”

Problemet blev dermed bagatelliseret og reduceret til, at kunden selv jævnligt skulle banke panelerne på plads. Samtidig blev det bekræftet, at panelerne udelukkende er fastgjort med velcro og er “lavet til at kunne tages af og på”.

Vi har siden, som foreslået, løbende banket panelerne på plads, men problemet er gentaget. Senere opstod der alvorlige følgeskader, herunder indtrængen af skadedyr i spaets konstruktion og teknik, med omfattende skader til følge.

Når et udendørs spa i premiumklassen:

har løse paneler fra start

kun er fastgjort med velcro

og kunden instrueres i selv at “give den et gok” som løsning

så er der tale om en konstruktionsmæssig svaghed, ikke almindeligt slid eller brugerfejl.

Neptun Spa tog ikke problemet alvorligt, selvom det blev anmeldt rettidigt inden for reklamationsrettens 2-årige periode. De har afvist at dække omkostningerne i forbindelse med den nødvendige, omfattende renovering af spaet.

For at forsøge at afhjælpe problemet flyttede vi senere spaet. Panelerne var fortsat løse, og der opstod igen skadedyr i spaet, hvilket tydeligt viser, at problemet aldrig er blevet løst korrekt.

Det, der især skuffer, er serviceafdelingens manglende rådgivning – både i forhold til korrekt placering og en reel, teknisk løsning på de løse paneler. Vi har haft spa i over 15 år og benyttet service hos flere leverandører, men har aldrig oplevet en så markant ansvarsfraskrivelse og så dårlig opfølgning.

Dags dato er Neptun Spa ikke vendt tilbage med en ordentlig løsning. I stedet er vi blevet tilbudt at købe et nyt spa med lidt rabat.

På den baggrund kan vi ikke anbefale Neptun Spa – hverken for produktets konstruktion eller for deres håndtering af en veldokumenteret reklamation.

1. joulukuuta 2025

Halløj alle

Halløj alle

Vi har været så heldige at få råd til et spa og tager kontakt til Neptun spa
Den gode service og den hjælp de har givet har absolut været enestående og vi er yderst tilfredse med spaen og den service de gav

Tak for jer

30. lokakuuta 2025

Hej Paw,

Det er da os, der er så heldige at få lov til at være med til at bidrage til en sjovere og afstressende hverdag - Det er jo den bedste følelse ved vores arbejde herude :)

Så tak for Jer, og for den dejlige anbefaling!

Neptun Spa & Pool

Vi har købt en skøn spa og hele…

Vi har købt en skøn spa og hele forløbet med aflevering, opsætning er forløbet på den fineste måde. Mads som vi forhandlede med gjorde et fantastisk stykke arbejde, forklarede hele processen og man kunne altid få fat i ham. Han er utrolig hjælpsom og meget samarbejdsvillig. Kunne ikke ønske os en bedre behandling.

16. heinäkuuta 2025

Hej Susanne,

Det er fantastisk at se I har haft den oplevelse vi håber at kunne give - Og jeg skal nok sørge for Mads får al den ros givet videre.

Jeg håber I får nydt spabadet til fulde, og ser frem til at høre fra Jer næste gang :)

Bedste spa

Vi har i sommer fået vores spa fra Neptun spa & pool , og har fået den bedste service og rådgivning før, under og efter installationen af vores spa. Tusind tak til Mads og resten af holdet for altid at være klar med hjælp og vejledning hvis der har været nogen tvivl.
Vi har lige fået den spa der passer til vores familie.
De bedst anbefalinger herfra.

17. syyskuuta 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for de fem stjerner - Dem værdsætter vi meget.

Jeg håber I får nydt Jeres nye spa, og at det nye samlingspunkt bliver brugt flittigt de næste mange år :)

Kompetent rådgivning

Ved vores første besøg hos Neptun Spa & Pool blev vi mødt af Mads.
Mads tog sig god tid til at fortælle os om alle mulighederne ved køb af et udespa, som var en hel ny verden for os.
Vi havde i processen frem til vores valg af spa nogle spørgsmål, som Mads kunne svare på med det samme, eller var hurtig til at undersøge. Vi fik også god vejledning i forhold til optimal placering på vores grund. Da spaen var leveret og skulle startes op, fik vi besøg af Nicolai som også var meget omhyggelig, og tog sig god tid til at sætte os ind i alt vedr. brug mm. Alt i alt har vi haft en rigtig positiv oplevelse, og Neptun Spa & Pool har overholdt alle aftaler og fremstået yderst kompetente. Det føles trygt, at Mads og hans kollegaer blot er et telefonopkald væk, hvis vi har brug for rådgivning. Jeg kan varmt anbefale Neptun Spa & Pool.

1. kesäkuuta 2025

Hej Simon,

Tusind tak for at bruge noget tid på at fortælle om din oplevelse. Det betyder meget at få at vide vi har hjulpet dig godt igang, og vi ser frem til at hjælpe dig videre de næste mange år. Jeg håber at spabadet lever op til alle dine ønsker, og at du får nydt den de næste mange år :)

Neptun Spa & Pool

Fantastisk service og en spa vi er super glade for!

Vi har købt en Caldera Geneva spa hos Neptun SPA & Pool og har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Rådgivningen var kompetent og hjælpsom, og vi følte os godt guidet til at vælge det rette spa til vores behov. Leveringen blev koordineret effektivt og kom præcis som aftalt - helt ned til den rigtige placering på terrassen. Opstartshjælp og support efterfølgende har også været i top.

Alt i alt en super professionel oplevelse - vi kan varmt anbefale Neptun!

11. kesäkuuta 2025

Hej Kristian,

Tak for anbefalingen - Den værdsætter vi meget, og er glade for at vi har kunne bidrage til en god oplevelse :) Jeg håber I får nydt Jeres nye spa her i den dejlige sommer, og at I får mange gode stunder i den de næste mange år :)